Velkommen til min verden <3

Om jeg har været stripper?

Oh dear læsere…

To strip or not to strip, that is the question.. Arhhh hva. 

10432119_1568179150132979_1971892027564119960_n

Jeg bliver så ofte misforstået. Det tror jeg egentlig vi allesammen gør engang imellem. Men folk (læs: mine haters) elsker at kommentere ting som: “hun da engang har strippet på sin mors stripklub” og så har jeg læst dem skrive: “hun er da også stripper” “fedt forbillede, en stripper der laver reality” osv osv osv… Gab.

289218_2442490032245_185830937_o

Derfor vil jeg gerne påpege engang for alle at jeg aldrig nogensinde har strippet. Jeg har været baransvarlig på vores gamle stripklub “Copenhagen Redlight” i 5 år, hvilket jeg ELSKEDE. Jeg elskede mit arbejde derinde, vi var som en lille familie og jeg savner det hver eneste dag. Jeg ser ikke ned på strippere, jeg ser ned på dårlige skod-mennesker, og jeg er fløjtende ligeglad om de er tandlæger, pædagoger eller prostituerede. For mig handler det om personen bag. Jeg kender utroligt mange strippere, og kan sgu godt gå hen og blive trist på deres vegne over alle de fordomme de møder. Men de fleste af dem har brede skuldre, de ka’ ta’ det, og griner bare af det. Thats my kind of girls.

288635_2234480232130_5579053_o

Jeg ville bare sådan ønske at folk kunne lade folk arbejde med hvad de vil. Sætningen “få dig dog en uddannelse” er alt for udbredt – hvad fanden kommer det andre ved om andre er uddannet noget som helst? Så længe de lever et dejligt liv, får mad på bordet og betaler deres husleje kan andre da være græsk-katolske hvad fanden de foretager sig. Bare en tanke.

288635_2234480392134_4208284_o

Jeg er uddannet pole-dance instruktør (i know, måske en kende optimistisk at kalde det en uddannelse men det hedder det egentlig), og har undervist i poledance, striptease, floordance osv. Deraf kommer forvirringen muligvis også. Men må jeg på det strengeste opfordre folk til at lære at skelne imellem at smide tøjet for penge, og at udøve en sportsgren på en pole eller gulv. Desuden har jeg optrådt som stripper i musikvideoer, den allerførste jeg skød kan ses her. Det er min søde veninde Suriya (Heidi hed hun dengang hun var en del af hende og hendes søster Saseline’s gruppe S.O.A.P) der er kunstneren bag.

11025650_1568180470132847_5725406812059383918_n

Jeg fortryder ikke et øjeblik at have ageret stripper i musikvideoer, selvom det forvirrer nogle mennesker. I am who i am. Og hvis jeg var stripper, var jeg en fandens dygtig en. Selvom det aldrig kommer til at ske <3

10929551_1568180436799517_2953088513256405495_n

Kærlighed.

23 kommentarer

 • Michelle

  “Koncentrer dig mere om din karakter end om dit rygte. Din karakter er den, du virkelig er, imens dit rygte er baseret på, hvem andre mener, du er.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronnie Ørbekker

  Så længe man er lykkelig og kan se sig selv i spejlet så fuck hvad andre tænker og synes Geggo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte B

  super skrevet Geggo 🙂
  går selv også til Pole, og er skide træt af folk der ikke fatter at Pole og strip er 2 vidt forskellige ting.
  stripper der stripper op af en pole laver meget lidt rigtig pole. men fordi vi pole udøver har short og sport-bh på bliver hurtig kaldt for stripper osv.
  ja gid folk vidste hvad de udtalte sig om inde de sagde de forkerte ting 🙂
  go for it Geggo og forbliv den du er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil gerne gå til pole Dance men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til mine forældre for jeg er kun ti år vil i være søde at svare

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Gekko jeg syntes du skal gøre det du vil du skal ikke lytte til hvad de andre siger! LEV LIVET!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Becky

  kender det udemærket
  Poledancer selv på seriøs plan og er underviser
  Folk spørger tit om jeg er stripper hvor jeg må forklar dem forskellen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt at du tør det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dejligt indlæg Geggo 😉
  jeg måske at det er dejligt at se du ikke er lige så tynd som du er i videoen, du er meget pænere nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stor respekt Geggo, at stå ved hvem man er, er en kunst i sig selv. Mange prøver at være det som andre vil have. Om du så var stripper, kan man ikke tage din skønne personlighed fra dig, og det må trods alt være det vigtigste. Velkommen til bloggers delight 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nord

  Godt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil du ikke hjælpe mig med at dele min blog, så jeg kan komme godt igang. Den er også herinde på bloggers delight.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn Møller

  Holder mig generelt fra reality og blogs fordi jeg generelt er modstander og er for klog til at være hater , MEN synes det her opslag er ret fedt, så du får lige et like fra en som intet aner om dig andet end hvad man høre fra andre

  Hatten af for din selvironi omkring måske lidt fancy titler. Jeg synes dit opslag er skrevet oprigtigt og med stor selvindsigt.

  Man kan håbe din egen oplevelse gør at du næste gang der sidder en kassedame med pænt hår at du giver hende et kompliment eller sådan noget 😉

  Ringe i vandet med god karma det kan man aldrig få nok af ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Godt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  hej geggo jeg synes du er sej og har en fed tøjstil derfor ville jeg høre hvilke butikker du shopper i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Johansen

  Først og fremmest.. Super fin blog!
  Er stor fan af dig! Og syntes du er en super sej person

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Stephanie
  Jeg har selv poledancet i et lille stykke tid, og der er utrolig mange folk der kalder mig luder osv… Det er utroligt hvordan alle folk tror, at når man poledancer er man luder…
  Men ville enlig bare høre om du kender nogle polelokaler på Nordsjælland man kan leje til et arrangement?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  hvilke musikvideoer, har du ellers medvirket i? Du for Nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Johansen

  Jeg følger din blog og nyder dine indlæg, vil lige informerer dig om at den ene reklame du har på din side for lightinthebox er et fup firma , vi er mange der ikke modtager pakkerne jeg har personlig bestilt for 500 kr den ordre er aldrig kommet men pengene har de trukket, de svarer ikke på henvendelser og deres mail adresse kan man ikke skrive til. Tænker mere på om det virkelig er en side du vil reklamere for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Helle. Det har jeg intet hørt om. Jeg tjekker op på det, tak for info 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mayer

   Jeg vil bare sige at jeg har bestilt fra lightinthebox rigtig mange gange, og mine ting er ALTID kommet. MEN der er flere ugers levering tid. Jeg begyndte at bestille, da flere af mine kollegaer gjorde det.
   Bare husk at der kan komme told på :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mayer

   Skønt indlæg Geggo, og respekt for din dygtighed på en pole.
   Meget smukke billeder, dem kan du også være stolt af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Lightinthebox er ikke noget fup-firma. Jeg har købt derfra 30-40 gange og har aldrig oplevet, at mine varer ikke er kommet. Man skal dog være OBS på at det er en kineser-biks, så 4 ugers leveringstid eller mere er ikke usandsynligt. Har man bestilt for 500 kr kan det dog også sagtens være pakken er taget i tolden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  You go Girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min verden <3