En prinsesse-verden, sådan holder jeg mig LÆKKER <3

Mopper-tid! <3

Jeg var hos Mopper her til aften, vi spiste jordskok-suppe med ristet bacon og friskbagt flute, og så Familien fra Bryggen her kl 20:00 på TV3, der var nemlig et helt nyt afsnit <3 Hun er mit et og alt og jeg elsker hende så højt! Hun kan altid få mig til at grine, og jeg føler mig så tryg ved hende. Vi kan snakke om alt (også sex, som mig og min mor jo har liiiiidt svært ved, eller, hun har det fint med at snakke om sit sexliv men ikke mit), og hun støtter mig altid. Og så er hun den sjoveste jeg kender:)

 10994318_1548203775463850_6857296097773337196_n

Man skal huske at sætte pris på sin familie imens man har dem – en lille reminder til jer derude. Nogle gange når i har allermest lyst til at råbe af jeres forældre/bedste-forældre så tænk jer en ekstra gang om – hvad hvis de ikke var her længere? Alt er på lånt tid, også livet. Værdsæt jeres elskede <3 150779_823722917720539_5501197890237746296_n

 

I aftenens program trænede jeg bla. min super sløje knap-så-fitness veninde Burger, hende og jeg har det alt for sjovt sammen hun er min lille gøgler-prinsesse 😀 Se forskellige små klip fra iaften: RIGHT HERE!! 

  11043302_819952058097625_7138936871368215112_o

 

Så i med her til aften? I skal være velkomne til at skrive en kommentar om hvad i syntes om aftenens afsnit her i kommentaren – alt er velkommen (næsten ikk) <3

Kærlighed.

8 kommentarer

 • Sabine

  Hvorlang tid har du vært gravid geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nej for man kan desværre ikke se jeres fantastiske program nogle steder, ikke engang de små klip hvis man ikke er på en dansk internet forbindelse 🙁
  Super træls når man er flyttet ud af landet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er rigtig fint skrevet. mmen nogle gange har man en tendens til at råbe lidt, men det er rigtig man skal tænke sig om først.

  Forbliv som du er! Lav ikke om på dig selv. Elsker dig Stephanie.
  Frederikke. c:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kjær Kristoffersen

  Hej Geggo. Jeg elsker jeres forhold, men det her indlæg var ekstra hårdt at læse for mig. Min morfar døde nemlig i onsdag 78 år gammel og med kræft i hele kroppen. Han vågnede fortalte min mormor han elskede hende, gav hende et kys og så sov han stille ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Geggo og alle de andre jeg elsker alle jeres afsnit og programmer.
  Jeg elsker jer alle og i love you.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Elsker alle afsnittene. Seriøst jeg lyver ikke når jeg siger jeg ser familien fra Bryggen 1-5 gange om dagen! Elsker din blog og du skal bare vide du betyder alt for mig. Mit idol forever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja Gadegaard

  Man skal huske man skal være lykkelig for den familie man har uanset om den er stor eller lille. Min mor, bror og far bor på Sjælland og jeg bor på Fyn, det gør så også at når jeg ser dem så værdsætter jeg det rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Familie er det vigtigste, så derfor dette spørgsmål?

  * er der en mulighed for, at du evt kunne lave et opslag omkring alle de tanker og følelser du gik med, i og med da du skulle oprette kontakten til din far?
  Jeg står i samme situation, men jeg ved virkelig ikke hvor jeg skal starte. Tænk hvis man får afslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En prinsesse-verden, sådan holder jeg mig LÆKKER <3