Call it what u wanna call it, I'm a f.. shopaholic

Jeg gør noget mærkeligt og rigtig farligt når jeg sover…

Fotografi den 20-03-15 kl. 14.17 #3

En ting som mine venner, familie (og nogle af deltagerne fra ‘Et ton Cash’) kun ved… Det er min mærkelige vane når jeg sover.

Nanna, min skønne veninde der er som en søster for mig, er nok den der har set mest til det, og hun ELSKER at fortælle folk om det her mærkelige issue jeg har… Hun har nemlig set dem tusindvis af gange, og griner lige meget hver gang.

Jeg går i søvne, og så laver og spiser jeg mad. Men ikke bare mad som jeg godt kan lide. Jeg har tendens til at spise ting som jeg hader normalt og aldrig ville røre. Og så lave mad på en, lad os kalde det, afvekslende måde….

En morgen vågnede jeg i min gamle lejlighed på Østerbro. Jeg sad op i sofaen og havde seriøst besvær med at strække nakken fordi jeg havde siddet med hovedet bagover-bøjet. Og ja. Også savl ned af hagen… Ved siden af min hånd lå en palet, og ved den anden havde jeg en rulle fryseposer. Jeg vågnede fordi der lugtede meget mærkeligt, faktisk af gas. I lejligheden jeg boede i var det et MEGET gammelt komfur, et af dem man skal sætte ild til før det tændes, ovnen ligesådan. Vi er nærmest ude i stenalderen, efter min mening. Jeg gik ud i køkkenet, hvor jeg dårligt kunne trække vejret. Gaskomfuret var tændt uden ild i, og der var helt “tåget” somom luften var RYNKET? Jeg hostede og løb hen og åbnede det store vindue og forsøgte at vifte gassen ud. Jeg indså jeg nok måtte lave gennemtræk og løb og hoppede rundt som en kænguru på speed, åbnede alle vinduer i lejligheden, mens jeg faktisk sagde højt til mig selv “hvem fanden har været og tænde min gas, de er jo ude på jeg skal dø, psykopater af en anden verden!” Jeg var overbevist om at nogle var brudt ind, tændt min gas og smuttet igen. Hvem hadede mig så meget?! Hvem havde iøvrigt nøgle til min lejlighed???

Jeg gik en runde i lejligheden for lige at tjekke om de nu også havde berøvet mig mine kære ejendele, og var klar til at ringe til politiet. Men alt så ud til at være som det plejede. Og dog. Hvad var det på komfuret på en pande? Der lå sørme 2 hele æg, med skal på og det hele, og en stor bunke salt. Jeg havde simpelthen i min sleep-walk valgt at jeg skulle da have mig to æg, ekstra crunchy og der skulle da rundt regnet 10 gram salt på, det sku’ jeg da ha’! Jeg havde dog ikke syntes at jeg lige skulle sætte ild til gassen, så jeg kunne rent faktisk have gasset mig selv. Edder-rådme en abstrakt form for selvmord? Arhhh det gas….

Nanna-pigen har genfortalt mig denne historie jeg absolut intet husker af:

En nat vågnede hun ved at jeg sad og mumlede at jeg var sulten og hvorfor jeg aldrig måtte få noget mad. Hun spurgte om hun skulle lave noget til mig, jeg sagde nej. Herefter sad jeg med min telefon (på just-eat) og gik så igang med at bestille en helvedes masse sandwich, bagels og pomfritter. Nanna spurgte mig “er du sikker på du kan spise så meget? Jeg skal ikke have noget?” hvor jeg bare har været sådan lidt “øh ja, selvfølgelig??”agtig.

Maden kom så, det var en lille kineser mand. Ingen af os ved om jeg har betalt kontant, eller med dankort inden levering, så om jeg har betalt for meget vides heller ikke, jeg er ikke typen der har styr på hvor mange kontanter der ligger i min pung, what so ever. Jeg satte mig ved spise-bordet, hældte alt indholdet fra alle sandwich og bagels ud på bordet, og spiste lidt af brødet Herefter gik jeg i seng igen, og vågnede så op til det klammeste spise-bord fyldt med salat, kød og andet gøgl. Føj! Jeg er piv klamuella når jeg sover!

Og det er kun en brøkdel af de ting jeg har lavet imens jeg sov… Håber jeg overlever min egen sleep-walk, og ellers kan man sige, jeg lissom selv var udenom det. Dog krydser jeg fingre for jeg aldrig igen spiser muggent brød som jeg gjorde hjemme ved nanna engang. Føj!

10487300_1429458827338346_2414712134146436213_n

Kærlighed.

geggo_signatur
   

9 kommentarer

 • Lise Jensen

  Du er ikke alene… jeg vågnede engang med rigtig ondt i maven… i stuen finder jeg så 46 ispinde og papir… dem har jeg spist i søvne !!! Føj !! Det er ikke ufarligt så jeg har låst fx medicin inde og har givet manden nøglen så der ikke sker uheld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lona

  Kæreste søde pige jeg husker godt de gas appareter da jeg boede i Ballerup for 42 år siden, jeg troede ikke disse eksisterede mere, ej dem må du få skildt dig af med, men tak for sjov læsning knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin Vistisen

  Hold da op, det lyder virkelig ekstremt. Jeg tænkte på om du ikke kan få noget hjælp til det? Der findes søvnklinikker rigtig mange steder i landet, som hjælper med alle søvnrelaterede problemer. Men anyways. Lyder rigtig belastende for dig… Håber du får det bedre med det og evt får noget hjælp. Wish you the best! x Lin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Hej Stephanie :joy:
  Undskyld, men sidder og griner, og syntes at det er ret underholdende læsning! Først og fremmest, tænker jeg at du skal skille dig af med dit gaskomfur!!! Ergo, ingen gasdød! Måske åbenlyst, og en tanke du selv har gjort dig!! Og næste forslag, går på om du ikke bør få hjælp, med dit “søvngængeri”
  Har selv oplevet nogle meget mærkelige ting, med at gå i søvne. Ting, som også kunne have kostet mig livet, eller sat andres liv i farer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke c:

  Geggo,Jeg synes at det du skriver ind er meget spænende.Jeg Havde aldrig gættet at du gik i søvne :joy: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggosverden jeg elsker dig og håber du svarer mig ps elsker at se familien fra bryggen burger er også hel vildt sjov❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  I go walking in my dreams – det hold er jeg også på! Jeg har i søvne både lavet mad og gjort rent, samt forladt min lejlighed. En af gang jeg forlod lejligheden var jeg nøgen og stod midt ude på vejen da en gammel dame fik kontakt til mig og fik mig ind til siden. Da dette er farligt for mig selv valgte min læge at henvise til Glostrup sygehus som har en søvnklinik. Som du beskriver er du også farlig for dig selv og burde overveje at få en henvisning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder meget farligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Call it what u wanna call it, I'm a f.. shopaholic