Plastik-fantastik? Mig?

Derfor behøver jeg ikke botox… Endnu. <3

I mit forrige indlæg, nemlig dette, forklarede jeg hvordan folk tit og ofte tror at jeg får sprøjtet noget ind i mit ansigt fordi min hud altså er ret fin, og især er blevet over dobbelt så lækker efter jeg er stoppet med at drikke alkohol, stoppede med at ryge cigaretter i August, og generelt er blevet rigtig god til at pleje min hud. Herefter spurgte mange af jer på mine sociale medier, hvilke produkter jeg bruger og det synes jeg da helt klart i skal have links til <3

Fotografi den 20-03-15 kl. 14.16

‘Her er grunden til jeg ikke behøver Botox… Endnu: 

10857268_1570951073189120_2558181344024341347_o

Klik på tallene nedenfor for links <3 

1:  Jeg bruger denne her lækre ansigtsrens med mælk og honning, som er fra Oriflame. Den er skånsom for min hud, fjerner makeup og urenheder og dufter så lækkert.

2: Jeg bruger en lækker natcreme HVER aften inden jeg sover, efter jeg har renset evt. makeup af.

3: En god dag-creme er et must for mig, og jeg føler mig nøgen hvis ikke jeg har brugt en inden jeg går ud af døren. Min concealer sidder iøvrigt ikke ligeså pænt uden.

4: Jeg bruger 2 gange om ugen en ansigtsmaske, hvilken jeg bruger er afhængig af hvordan vejret er – min hud skifter som DK’s vejr gør. Denne her er til når min hud er tør.

5: Denne her ansigtsmaske lægger jeg når min hud er fedtet, hvis jeg feks har brugt meget makeup i en periode har min hud nemlig tendens til at blive lidt “olieret“.

6: Jeg bruger hver morgen udover min dagcreme en øjenserum , ikke anti-rynke men til at holde min hud pæn og frisk om øjnene

7: Jeg har brugt M2 serum for at give mine bryn mere fylde, den koster knap 1100,- og kan fås i Magasin. Men jeg har fundet dette alternativ hvis man ikke har lyst til at smide ligeså mange penge efter en bryn-serum.

8: Mine læber har virkelig tendens til at sprække og se tørre ud. Derfor bruger jeg en god læbe-balsam der fugter dem, og jeg bruger den hele året rundt mange, mange gange om dagen.

9: En god aftersun er et must for mig, ISÆR når jeg er på ferie. Min hud suger den til sig efter en dag i solen, og skriger nærmest efter den hvis jeg glemmer det.

(Jeg er som i kan se, vild med Oriflame, men jeg har selvfølgelig også andre produkter. Dog ville indlægget blive kilometer-langt hvis jeg skulle linke til altsammen)

Nogle af mine produkter som feks min mirakel-mudder, som jeg kalder den, er købt i Thailand og er håndmixet, derfor kan jeg ikke linke til den desværre – men jeg har fundet en lignende der skulle være næsten ligeså god har jeg ladet mig fortælle. Linket er her <3

  Jeg bruger selvfølgelig også body-butters og lotions til kroppen. Jeg er især vild med denne her, men de har jo nærmest alle slags dufte på hjemmesiden.

10730962_1569753186642242_6600300105526412897_n

Jeg bruger også Chanel’s 3 trins system, det har jeg købt i lufthavnen, men ellers ved jeg at Magasin også har det. Det bruger jeg i en uge, efter behov. Der er en jeg lægger om dagen, en til natten og så en til weekenden – et mirakel for min hud, jeg har virkelig aldrig prøvet noget lignende. Mit ansigt er blødt som en babynumse efter sådan en uge.

11070488_1570591946558366_3560273441547990370_n

 

Jeg er også en af de kærester der plejer min kærestes hud. Jeg bruger en god ansigtsmaske på ham, og så får han nat-creme på hver aften. (Ja det er mig der giver ham det på, for han kunne ikke være mere ligeglad med hudpleje. Manden sprøjter parfume i ANSIGTET.)  I kan finde en masse ting til mænd HER <3

Husk jeres hud! Den er noget af det vigtigste for jeres udseende – jeg har desværre behandlet min rigtig grimt i en del år, men har virkelig også lært af det <3 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

11 kommentarer

 • Camilla

  Er en af grundene, til at du IKKE bruger BOTOX, ikke også at hver eneste omgang gift (hvilket det jo er) bliver testet på levende dyr inden folk får dem i huden? Det er ikke “kun” under opdagelsen at de tester på dyr, det er hver eneste gang de skal lave mere:-( det er i hvert fald derfor jeg aldrig kunne finde på at bruge det. Elsker at følge dig og hele din skønne familie både her og i tv:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du ser jo for godt ud. Gør du noget for dine hvide tænder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dine læber har fået BOTOX ik? De ser fine ud👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg fik noget i læbere for over 2 år siden – det er forsvundet ud for længe siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej geggo❤️
  Har set et opslag hvor der er en der skriver du har fået LAVET noget ved dine øjne?! Hun var ikke rigtig klog! Men syntes det er utroligt man kan gøre alt det med cremer!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Geggo!

  Nu skriver du flere gange i dine indlæg her på siden du stoppede med at ryge i august. Hvordan gjorde du det? bare en kold tyrker eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Geggo-pige

  Sidder og misunder dine flotte, fyldige øjenbryn hver gang jeg ser dig på tv!

  Vil derfor gerne vide hvor du har fået lavet dem, eller hvad du har gjort ved dem, og hvad det evt. har kostet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  hej geggo, fantastisk blog, ville være fedt hvis du også var youtuber ❤️

  Og så lige en anden ting tjek lige denne 8 årige pige der danser pole hun er fantastisk har aldrig set noget lignende https://www.facebook.com/video.php?v=906149762775154

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære geggo jeg har mange problemer med min hud og kan ikke tåle parfume er der nogen af de produkter som der ikke er parfume i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med rygestoppet.

  Jeg skal vist til at shoppe mande produkter og forkæle ham derhjemme lidt!

  Godt du kunnde reminde mig 😉

  God dag.
  -bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nu skriver du at du stoppede med at ryge? Brugte du nogle midler til at stoppe? Eller tog du bare en kold tyrker?
  Og så vil jeg rigtig gerne vide om du tog på da du stoppede? Det frygter jeg aller mest 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastik-fantastik? Mig?