Kære dig der sladrede til pressen - den gik ikke denne her gang

En uge tilbage! + klip for aftenens afsnit af Bryggen <3

 11082527_828959823863515_8481115579634035399_n

Åh hvor jeg altså glæder mig! Det her betyder ro i mit hovede, ro i mit sind RO I MIT LIV! Jeg glæder mig så ufattelig meget til denne her dag, og den er liiiiige om hjørnet! BLIV SÅ ONSDAG! Om kun 6 dage flytter C og jeg ind i vores nye lejlighed, og det bliver helt fantastisk, for selvom det ikke er en kæmpe lejlighed så er det vores drømme-lejlighed hvor vi kan… Tja…. Bygge rede om man vil;)

Vi var på shopping til vores nye lejlighed igår, og der fik vi da også lige spenderet over 15.000,- og vi mangler stadig at købe ny sofa, sofabord og et par andre småting. Jeg er typen der får stress i mit hovede når tingene ikke er iorden, så stakkels C må leve med jeg render rundt som en høne uden hovede og teer mig som en utålmodig diva. “SKAT hvordan skal vi nå det hele!” Og C er bare den mest rolige, dejlige gentleman på hele jordkloden “rooooolig baby… Vi når det hele. Vi mangler kun et par ting, og at male. Hør her, sådan og sådan ordner vi det, og så stresser du ned nu!” Han er så god altså. Og jeg er så.. Dårlig? Der skal helst være styr på det NU, ellers er jeg overbevist om at hele jorden bogstavelig talt går under, og al liv på planeten udryddes. Jeg skal have den sofa nu.

11083998_1572662603017967_4159957996977305024_o

Det her er kun en brøkdel af vores shopping.. Resten bliver leveret mandag <3 

Problemet er at vi ikke kan finde den rette. Jeg har kigget overalt på nettet, vi har kigget alle steder og den er ikke til at finde, den sofa der ligger placeret i vores (måske mest mit, C er egentlig ret large) hovede. Og hvad med leveringstid? Og hvad så med når den ankommer, hvis den ikke passer ind til resten af vores ting?  Og hvad nu hvis vi ombestemmer os når vi har bestilt?? …SLAP NU AF, KVINDEMENNESKE!

Alt hvad vi kommer til at have i lejligheden er nyt – det jeg er allermest lalleglad over er vores nye madrasser! Okay, hvem gider sove som en prinsesse???? MIIGGGGG! Srsly, det bliver de mest luksus-drømme, jeg skal bare sove altid når jeg kan komme til det. “Har jeg lige 2,5 minut inden jeg skal ud af døren? Ind i seng med mig!”

 Heldigvis har jeg verdens mest tålmodige mand, som dog sætter mig på plads når jeg er alt for umulius – og det er jeg altså indimellem. Han er altså god for mig. Det er guld værd at dele sit liv med en der vil de samme ting som en selv, og som kender en så godt så han ved lige hvad han skal sige når man er en stress-yrsa.

Nå, jeg vil smutte for nu skal jeg… Faktisk ingenting. Jeg har fri for engangsskyld! Iaften skal jeg ned til Mopper, vi skal se Familien fra Bryggen, der kommer nemlig et nyt afsnit kl 20:00 på TV3 <3 I kan se et klip for aftenen her:

Kærlighed.

3 kommentarer

 • Rebecca

  Hej søde Geggo 🙂
  Kunne du ikke lave en makeup tutorial på hvordan du ligger makeup? Du har altid den smukkeste makeup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Mmmmhhhhh SLIK
  Glad på dine vejne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej sødeste geggo
  Elsker virkelig din blog håber virkelig du har det godt men din kæreste og håber virkelig dig og din kæreste får det godt i jeres nye lejlighed vil også lige sige at du er så god i FFB men det er din mor og mopper også
  Hils dem alle
  Tjek min blog❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dig der sladrede til pressen - den gik ikke denne her gang