Spørge-Jørgen-video#1 <3

Kære dig der sladrede til pressen – den gik ikke denne her gang

quote-Mark-Twain-it-is-better-to-keep-your-mouth-100592

I kriminelle menneskers øjne er en “stikker” en person der sladrer til politiet om hvad én har gjort. I min verden er en stikker en person der sladrer til pressen om hvad jeg har gjort. 

Og jeg oplever det tit og ofte. Jeg bliver ringet op af (som regel Ekstra Bladet) som siger de har fået et tip fra en om en stor ting i mit liv – men at de da lige vil høre mig først om der er noget jeg har lyst til at fortælle om (jeg gætter på at personen hermed ikke får nogle penge fordi historien jo bliver fortalt af mig selv, ergo money saved money earned for EB)

Jeg har nu engang valgt det liv jeg har. Og derfor har jeg ikke ondt af mig selv over at folk sladrer om mig til pressen – men derfor kan jeg da godt blive skide irriteret over det. Især hvis det er noget der egentlig skulle afsløres i Familien fra Bryggen, som så skal afsløres før tid fordi en eller anden fattig spade skal tjene lidt penge. Det synes jeg er rigtig irriterende, fordi jeg godt kan lide at holde lidt spænding til programmet for jer seere.

Men i efteråret skete der altså noget sjovt. Der blev jeg ringet op af en journalist fra Ekstra Bladet som sagde “Hej Geggo. Jeg skal bare lige høre dig om noget. Vi har fået en opringning af en som siger hun har en god historie om dig. Hun siger det omhandler din seksualitet. Vi vil bare lige høre om der er noget du har lyst til at fortælle læserne?” Jeg overvejede meget kraftigt at bilde journalisten ind at jeg var sprunget ud som lesbisk, og at de var den første til at få historien – men så synes jeg også det virkede somom jeg tog pis på alle mine lesbiske veninder, somom jeg gjorde grin med deres seksualitet. Og det synes jeg ikke var sjovt. Så jeg afviste bare. Og dagen efter var jeg i forhold med min nuværende kæreste Cengiz, så jeg gætter på at historiens troværdighed røg på de grundlag.

e352ba369d6c638ad0764d5c2515128a

Der kommer snart en historie ud om mig… Det er en presse-stikkers skyld at den kommer ud nu. Den var kommet ud ligemeget hvad, dog først i Familien fra Bryggen, men fordi denne her fattige type af en presse-stikker synes de ville tjene lidt håndører, kommer den altså ud en af de kommende dage istedet – no big deal, bare irriterende for jer seere. Han/hun får selvfølgelig ikke sine penge, så kære sladrehank… Den gik ikke. Du fremskyndte processen et par uger, men du fik rumpehul ud af det. Too bad ikk?

Fotografi den 20-03-15 kl. 14.17 #7

Kærlighed! 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

2 kommentarer

 • Maria lühr

  Sørgeligt at folk skal snakke til pressen fordi de mangler penge eller bare er snot dumme! Godt han/hun ikke får nogle penge smukke geggo ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hey geggo.

  Syndes fandeme det er for lavt af den press-stikker som du kalder vedkommende.
  Jeg syndes det er lavt at de skal udstille dig sådan, når du selv ville sige det i familie for Bryggen. Jeg syndes i er nogen cool mennesker, og forsæt altid det! Jeg er imponere over at der skal være så meget rod og omtale om jer relatye stjerner, at folk ikke kan være ærlig!
  Du skal have mega ros! Du og din familie er virkelig cool!
  Hilsen Julia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørge-Jørgen-video#1 <3