Min bakterie-angst fik mig indlagt på psykiatrisk afdeling

Hvad er det der er sket med folk????

  geggo0394

Ja se, jeg må altså ud med en gang galde nu. Jeg hader at lave negative, sure opstød men denne her gang bliver jeg nødt til at komme ud med min vrede. Jeg er sikker på der sidder nogle derude der er enige med mig.

Jeg har bemærket hvordan folk omkring på facebook og andre medier er blevet mere ondskabsfulde og modbydelige overfor hinanden. Ikke ret meget overfor mig faktisk, men overfor andre. Det er somom folk har mistet deres situations-fornemmelse, og at det er blevet okay at tilsvine andre mennesker på det groveste.

Det er somom at fordi man har en mening der er negativ eller bare ikke positiv om et andet menneske – så er det pludselig blevet acceptabelt at sidde bag en skærm og ytre det. Se og Hør’s kommentarfelt på facebook drukner i folks sølle liv hvor de benytter enhver lejlighed til at fortælle hvor lidt de kan bruge denne her ubetydelige persons nyhed til noget, at den person da selv har valgt at blive kaldt ord som “luder” og alt muligt andet ved at være en offentligt person. NEJ gu fanden har nogen ej valgt at blive tilsvinet så groft! 

Hvad er der sket?? Siden hvornår er det blevet okay at ytre sig så grimt om hinanden?? Kendte mennesker eller ej? Er danskerne blevet mere “modige”, det vil sige mere kujon-agtige faktisk, at kunne sidde bag en skærm og tale så grimt om et menneske de slet ikke kender? Jeg er egentlig ikke fan af sætningen “misundelse er en grim ting” – men er det rent faktisk det vi er ude her? At der sidder nogle monster uinteressante skod-personer derude, som ikke har andet at tage sig til i deres lillebitte liv end at skrive at andre er dumme, grimme, fede, for tynde, ulækre og klamme? Jeg er selv en person med meninger og holdninger. Og jeg kommer ud med dem. Men jeg skriver fandme ikke på et opslag “føj hvor er han klam” fordi det får jeg intet ud af. Jeg deler videoer osv. som jeg synes er sjove.

Jeg forstår bare ikke det er okay i Danmark at sidde hjemme i sin stue og skrive grimme ting om hinanden – verden ville være så meget et smukkere sted hvis vi alle prøvede at begrænse os i forhold til hvad vi ytrer om folk vi ikke bryder os om. Det er blevet på mode at tale grimt. Og jeg synes det skal stoppe. Smil det fucking smitter altså:)

Og ja… Der er ytringsfrihed i Danmark – men lad nu vær at forveksle det med ytringspligt ikk’? <3

Kærlighed!

Kærlighed.

17 kommentarer

 • Mariann Knudsen

  Halløjsa jeg er 100 % enig med dig 🙂 jeg har det sådan, at hvis man ikke har noget pænt at sige eller noget der kan i det mindste kan hjælpe andre konstruktivt, så er det bedre at holde mund – både på nettet og uden for. Jeg blokerer simpelthen konsekvent folk, der bare er grove og ondskabsfulde. Jeg gider ikke at høre på dem. Jeg vælger at fokusere på det positive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Gegs ☺ For det første vil jeg bare lige sige at din blog er så fed, dejligt at følge lidt med i dit liv.. Og selvfølgelig er folk også mig selv rigtig glade for familien fra bryggen.

  Folk er blevet virkelig vilde med at svine hinanden til, og ja det går sgu ud over dit kendte. Kan ikke forstå man kan sidde og svine et andet menneske til. Det er for vildt. Men jeg har kun ros at give til dig du er en rigtig fantastisk person og du har din helt egen mening til livet og tingene og det syntes jeg er SÅ MEGA fedt ☺ Du er en god, sej og stærk tøs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Petersen

  Hej Stephanie…
  Det er ikke kun kendte der bliver svinet på Facebook.
  Det har været sådan i flere år nu, men aldrig så slemt.
  Jeg har droppet at deltage i debatter da jeg nægter at finde mig i at blive kaldt fks.
  Nazisvin hvis jeg bruger ordet indvandrer.
  Deruder ting som: fis af gamle luder – luk røven er du retarderet – gå hjem og knep dig selv…
  Og det var så de pæne…
  Alle sviner alle med ting de 100% ikke turde sige ansigt til ansigt.
  Ved ikke hvor alt det had kommer fra, men ved hvor børnene lærer det.
  Ha en god dag.
  Ps. Flot billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Petersen

  Hej Stephanie…
  Det er ikke kun kendte der bliver svinet på Facebook.
  Det har været sådan i flere år nu, men aldrig så slemt.
  Jeg har droppet at deltage i debatter da jeg nægter at finde mig i at blive kaldt fks.
  Nazisvin hvis jeg bruger ordet indvandrer.
  Deruder ting som: fis af gamle luder – luk røven er du retarderet – gå hjem og knep dig selv…
  Og det var så de pæne…
  Alle sviner alle med ting de 100% ikke turde sige ansigt til ansigt.
  Ved ikke hvor alt det had kommer fra, men ved hvor børnene lærer det.
  Ha en god dag.
  Ps. Flot billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne L

  Helt helt enig ! Det er blevet rigtig slem og har også fortalt at jeg ikke synes det er iorden og skrive sådan om folk, hvor de svarer at de er pisse ligeglade. Det er så trist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hey Geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paw hood

  Ja det sørgeligt at folk har et problem med at formulere sig på en måde vi kan acceptere,det er dem der har et problem og ikke vedkommende de skriver om ,det så let at sidde bag skærmen og brokke sig men de skulle bare tænke på at hvad de sender ud kommer tilbage til dem selv,de har sikker et lorteliv ,derfor.det jo ikke spor interessant hvad de skriver så glem dem eller blok dem for det er ikke sikkert at vi bliver af med dem lige sådan .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg har bl.a ikke Facebook på grund af sådan noget der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey

  Hej Geggogegs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig med dig, og har også skrevet et indlæg om nogenlunde det samme her igår. Det er utroligt, hvor modbydelige folk kan være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jensen.

  Du har så evig ret. Folk er blevet meget ondskabsfulde mod hinanden på nettet , Jeg er fuldstændig af den samme mening som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kunne ikke vmte mere enig. Folk kan være så modbydelige overfor hinanden, på instagram, facebook, osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Vi har ytringsfrihed i Danmark – heldigvis. Men med ytringsfriheden følger der også en kæmpe gang ansvar og rummelighed. Bare fordi en person gør noget vi ikke er enige i eller ser ud på en måde som vi ikke selv gør, er det ikke okay at ytre sig hvis det kun er med det formål, at gøre et andet menneske ondt. Nogen af de ting jeg læser folk skriver til hinanden – jeg er fuldstændig i chok! En af de personer jeg lagt allermest mærke til er hende der bloggeren Fie Laursen, hvad hun skal udsættes for onde bemærkninger, trusler og hærværk, det er fandme uhyggeligt og forfærdeligt. Hvis jeg nogensinde fandt ud af mit barn opførte sig sådan på nettet, ville jeg blive så flov og ked af det.
  Et eksempel kan være da COVER havde et billede i deres blad, med en alt for tynd model. Jeg er absolut ikke fan af at unge mennesker skal tro at det er idealet at se sådan ud. Men det var da bladet der har gjort en fejl, ved at sætte det billede i. Men på Facebook tog det en forfærdelig drejning; den unge pige på billedet blev svinet til af voksne mennesker, hun blev sammenlignet med torturoffere og syge mennesker, hun blevet truet og ønsket død, blot fordi hun, ligesom alle andre unge havde gjort, nemlig at sige ja til et tilbud om at komme i et modeblad?! Jeg syntes det er uhyggeligt hvor onde folk de opfører sig, og JA det er nok fordi det er så nemt at “gemme” sig bag en skærm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Kan kun give dig ret.. Hvad fan blev der af, har du ikke noget pænt at sige til en person så hold din kæft 😉 :joy: positive tanker herfra nord norge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er fuld stendig enig med det er ikke okay at svine andre på den måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Præcis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! Ytringsfrihed giver dig ikke fripas til at være en idiot overfor hverken din omverden eller kendte mennesker. Hverken online eller offline, tal nu bare pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bakterie-angst fik mig indlagt på psykiatrisk afdeling