Jeg er så naiv.... ♡

Jeg er lykkelig nu ♡

IMG_3382

Ja, det er jo sådan så vi, altså Cengiz og jeg, i øjeblikket er igang med at flytte ind i vores nye lejlighed. Vi (eller Cengiz) har malet det hele, og jeg går og gør alt hovedrent, mens jeg pakker vores ny-indkøbte ting ud. Vi hygger med det, og går rundt og highfiver hver gang der er noget nyt der er samlet, eller vi finder ud af at det vi har købt er endnu federe end vi havde regnet med. Srsly, jeg kender ingen som os, det er helt langt ude. Man kan vel egentlig godt kalde os en smule lalleglade. I love it! Vi har overskredet vores egentlige budget, og brugt rundt regnet 35.000,- på inventar. Til gengæld har vi også fået nogle rigtig fede ting, helt nyt og faktisk er vi ved at bygge vores drømme-lejlighed, eller rede om man vil. Jeg skal nok lave en lille billede-tour så i kan se lidt af lejligheden når vi er færdige.

IMG_3433

I know, i know, min blog handler total om min flytning i øjeblikket. Men det er også derfor jeg ikke laver så mange indlæg som jeg plejer! Fordi jeg ikke vil være hende der den røv-kedelige der ikke skriver om andet end sin super kedelige flytning og “se lige mine nye gardiner” whaaaahhhhh….. Jeg prøver at skåne jer fra at kede jer ihjel, for det der sker i MIT liv i øjeblikket ER jo netop flytning toppet med kærlighed ♡ Fløde-agtigt ikk’? I know. Jeg er blevet en af dem. Men jeg ka’ li’ det ka’ jeg.

IMG_3415

Jeg kan med hånden på hjertet sige at jeg er lykkelig nu. Jeg troede jeg var lykkelig før, men først nu ved jeg egentlig hvad det vil sige at være lykkelig, at have fundet manden der bare passer til en, og bygge en rede med ham. Jeg er en fucking glad stork, i tell you that.

IMG_3450

Kærlighed 

Kærlighed.

15 kommentarer

 • Rikke

  i lang tid har jeg tænkt, at alle de ting du siger bare rammer plet! jeg ved godt indlægget er et år gammelt, og har set dig i flere “Familien fra Brygge”-programmet siden, men har så også haft den følelse i lang tid. Jeg elsker du siger at du var lykkelig før, men nej nej, du er lykkelig nu pga kærlighed. Jeg elsker den måde du fortæller om jeres kærlighed og den måde i elsker på. Jeg er så enig og det er også sådan jeg lever med min elskede. Man føler sig helt “kærestekedelig”, “lalleglad”, “anderledes end mængden” fordi man bare kun har lyst til at dele ALT og fortæller ALT til sin kæreste.
  Tak fordi vi må følge jer! Det er rigtig bekræftende og skønt at se jer alle. Men også tak fordi du fortæller helhjertet om dine tanker og følelser med kærlighed – det er bare dejligt og høre! Hurra for kærlighed
  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Stephanie passer det at du er gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  Hvad for nogle butikker shopper du i?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria louise pedersen

  kære geggo! jeg følger jeres program hver torsdag! og jeg kan mærke at fra første sæson til nu er du godt nok faldet til ro! I love your family :D. you rock girl! PS. Jeg vil gerne se dine nye gardiner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg ikke tager meget fejl så fortæller du i dette indlæg at der er en familie forøgelse i gang… (Tillykke)

  Bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • molle

  I er godt nok nogle smukke storke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det må være skønt at føle sig så lykkelig som du gør. Jeg kan desværre ikke selv huske hvad lykke er da alting bare går den gale vej for mig for tiden. Jeg synes selv jeg prøver at gøre alt rigtig og alle andre lykkelig, men ved bare at det jeg gør ikke er godt nok. Men så er det jo rart at man kan læse at andre har det godt og er glade og lykkelige ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du må da meget gerne “kede” os med dit nye bolig gejl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Gude elsker din blog.. Stephanie.. ❤❤ man bliver jo glad i låget, når man læser din blog.. flytning eller ej ✌✌✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg så lige forsiden af se og hør i går. Er det egentlig noget du vil dele med os? Var det planlagt og er det næste store projekt. Ja ja nysgerrig er man vel. :). God påske til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lykke Thomsen

  Hej Stephanie.

  Det er helt okay at være “kedelig” og “kærestesyg” særligt når man flytter sammen, og jeg troet også jeg havde fundet kærligheden og var lykkelig lige indtil jeg faldt for Sebastian, så mærket jeg en følelse af lykke og en masse andre ting som jeg aldrig har oplevet før, feks når vi stå og skal handle og vi stå i kø, så hvis jeg kigger ham i øjnene så forsvinder hele butikken, og han gør mig lykkelig hverdag og det vil han gør resten af mit liv. Håber at dette er det helt rigtige for dig, du fortjener det! Tillykke med kærligheden og lejligheden❤️
  Kærlighed er det vigtigste i verden❤️
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvad med hans barn, kommer der noget om hvordan det har været for dig at komme ind i det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hans barn? Ingen af os har nogle børn?? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvor er du heldig geggo! Gid jeg havde det på samme 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Pedersen

  Du fortjener alt godt, dejligt at se/høre hvor glad du er. I er så søde sammen, og en masse held og lykke herfra med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så naiv.... ♡