Vind 2 gavekort til en værdi á 4000,- stykket! ♡

Mig og mine tatoveringer. Fjernes, eller blive? ♡

Der er rigtig mange der spørger om det er rigtigt at jeg skal have fjernet alle mine tatoveringer, fordi jeg snakkede om det på et tidspunkt, også lavede pressen lavede en artikel om det. Jeg skal selvfølgelig ikke have fjernet allesammen, men det er rigtigt at jeg fjerner en del af dem.

Min venstre arm skal fjernes fuldstændig, eftersom jeg slet ikke er tilfreds med den. Det er 3 forskellige tatovører der har arbejdet på den, og det synes jeg tydeligt kan ses. Jeg føler mig ikke lækker og feminin med den, og har faktisk tænkt på rigtig længe at få den fjernet – dog troede jeg slet ikke det var realistisk, men eftersom jeg jo er google-champion herself fandt jeg frem til at det var faktisk meget normalt at folk fik fjernet så store ting som en hel arm – og at min slet ikke var så omfattende et projekt som jeg først troede, fordi den nærmest kun er lavet af skygger. Jeg har også en eks-kæreste tatovering på højre håndled der skal fjernes.

 

Lil’ Wayne på min højre arm bliver, ham er jeg altså glad for, også fordi han er fantastisk flot udført. Han er heller ikke kæmpe-stor eller fylder hele armen.

  Fotografi den 09-04-15 kl. 12.35

Mine fingre-tats bliver også.

11137146_1579670802317147_4456041785371220377_n

Mit skyggede skull på venstre ankel bliver også. Og halsen, tja det må tiden vise:)

 

10929559_1579666482317579_725628551046762350_n

Jeg var igår inde i Undo-it på Vester Farimagsgade til min allerførste session. Folk havde forberedt mig på at det ville gøre mere ondt end at få en tatovering, og jeg var sådan lidt “oh well hvor slemt kan det være?” Men HOLY SHIT, det var slemt! Jeg er jo i forvejen en KÆMPE kylling, og græder bare jeg skal tatoveres i en halv time (tro det eller ej med alle dem jeg har) så jeg dansede rundt i stolen, men jeg holdte ud, og nåede også hele det stykke vi havde aftalt at tage. Armen bliver delt op i 3, og cirka en gang om ugen tager vi et stykke af gangen. Güner der gjorde det på mig var top-professionel, og virkelig effektiv. Der er ingen tvivl om at jeg har valgt det helt rigtige sted at få det gjort! Og på trods af smerten vender jeg så meget tilbage på onsdag til min anden session. Jeg bliver så glad når vi er færdige!

11082493_1579666488984245_8910217040161653853_n

Det er egentlig ikke meningen man allerede kan se forskel nu, men idag ser armen altså allerede sådan her ud idag, dagen efter. De har altså også det allerbedste udstyr derinde:

11053329_1579667105650850_2273589161968087793_o

Hvis i også overvejer at få fjernet en tattoo vil jeg på det varmeste anbefale Undo-it. Her er linket til deres hjemmeside. Undo-it holder til i hele Danmark.

Om jeg senere vælger at få lavet noget nyt må tiden vise 🙂 Men helt tattoo-fri bliver jeg altså ikke ♡

Kærlighed!

Kærlighed.

6 kommentarer

 • Hej smukke pige 🙂 fedt at du får det fjernet. I hvert fald dem du ikke er tilfreds med. Jeg har en på min hånd som var et impulsivt køb i bulgarien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane skjellerup

  Har cengiz taget IKEA testen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Forsvinder de så helt?.. Eller vil der stadig være en antydning af dem?..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie bæk

  Hej Geggo.
  Har længe ledt efter et billede af den maske, du fik tatoveret på dit ene håndled
  Synes den er så flot, af det jeg så i Familien på Bryggen. Vil nemlig gerne selv have sådan en maske tatoveret☺️
  Ønsker virkerlig du ser og vil har lyst til at svare på dette opslag☺️
  – Winnie bæk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Hej Geggo.
  Mega fed blog 🙂
  Hvor meget koster det at få fjernet tatoveringer? Jeg har en lille skrift, som jeg gerne vil have fjernet.
  Og ved du om man får ar?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fedt du er i gang med at få det fjernet, som du ikke er tilfreds med 🙂
  Jeg er selv i gang hos Face of Beauty / tatto-fjerneren.dk, der også har den nyeste maskine på området – og jeg er så glad og tilfreds med behandlingerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 2 gavekort til en værdi á 4000,- stykket! ♡