Nyt sommerhår! ♡

Jeg blev så snydt altså…

Jeg synes lige i skal høre en sjov historie om hvordan min kæreste Cengiz seriøst mega snød mig i julen 2014. Juleaften da jeg sad sammen med familien hjemme hos Mikkel og Lea og vi var igang med at åbne gaver, var det tid til at jeg skulle åbne gaven fra Cengiz. Det var en pakke der godt kunne ligne et sæt undertøj eller noget andet lækkert og jeg tænkte straks noget ala “Victorias secret, oh yes!” Jeg elsker jo tøj, og det ved han godt:)

Jeg åbnede så gaven, meget spændt, stak hånden i papir-posen helt glad, og sad lige pludselig med et par brugte (nyvaskede vel at mærke) strømper i hånden! Se, jeg er jo godt opdraget hjemmefra. Og prøvede derfor alt hvad jeg kunne at skjule skuffelsen. Og jeg VED godt at det ikke handler om hvad jeg har givet ham, for jeg er simpelthen så elendig til at vælge gaver (beslutninger i ved) så jeg køber alt for meget. Jeg havde købt Armani jeans, tshirt, skjorte, og en bluse til ham, det hele i Hugo Boss som jeg ved han elsker.

Jeg ville ALDRIG forvente at han købte den samme mængde til mig – bare fordi jeg ikke kan tage beslutninger betyder det ikke at han skal være ligeså åndssvag. Men srsly. Et par brugte sokker af hans egne? Var det virkelig det hans fantasi rakte til? Så ville jeg faktisk hellere have haft ingenting. Min familie der på det tidspunkt ikke kendte ham rigtigt, sagde “du ser piv-skuffet ud selvom du prøver at skjule det Gegs!” Og grinede helt vildt. Det gjorde jeg nok også. Og jeg følte mig så utaknemmelig fordi julen netop ikke handler om gaver, men helt ærligt hvor upersonligt var et par sokker lige… Jeg ved godt jeg tit stjal hans, og det var hans idé med gaven men hvorfor måtte jeg ikke bare få et par nye så?

Men SÅ… Da vi havde åbnet alle gaver og hyggede med kaffe og slik, og jeg nærmest var ved at ringe til Cengiz og skælde ham ud, kom Herning ind med en gave og sagde “det er din rigtige gave fra din mand”

Og hvad fik jeg? Jeg fik mit yndlings absolut lækreste virkelig skønne Marc Jacobs-ur som jeg elsker SÅ højt♡ Og så følte jeg mig altså som den mest utaknemmelige lille lorte-unge! 🙂

Jeg havde jo fødselsdag i tirsdags, fødselsdag betyder nothing much for mig, men alligevel blev denne her så god, en dag jeg husker. Jeg vågnede op til morgenmad på sengen min søde kæreste havde lavet selvom han virkelig hader at lave mad (derfor er det altså en endnu større gestus!) og så havde han købt gaver♡ Vi har kørt forbi en forretning flere gange, hvor jeg HVER gang har sagt “åhhh jeg elsker den kjole” (som hænger i vinduet). Min kæreste er en mand, og har naturligvis ikke engang kigget tilbage for at se hvilken en jeg mente. Og alligevel har han fandme opfattet hvilken forretning, gået hen med sin kammerat Alves, kigget i vinduet og fundet ud af hvilken en jeg nu kunne have ment – og gættet rigtigt! Se, det er en mand der kender en. No wonder han er min bedste ven og kæreste. Jeg fik også en Jimmy Choo parfume, som han ved jeg ønskede mig ♡

11069638_839522939473870_5030257261033119492_n

Vi hyggede hele dagen, og om aftenen spiste Cengiz og jeg aftensmad hos Mopper sammen med min mor, Herning, og Mikkel. Her fik jeg en masse ting jeg har ønsket mig fra min yndlings-butik, og rigtig god mad og familie-grinere som vi plejer. Endnu engang fik jeg bekræftet hvor godt Cengiz passer ind i vores familie♡

1512404_839522912807206_8386714583142960687_n

Kærlighed ♡

Kærlighed.

9 kommentarer

 • Angelika

  Hvilken Jimmy choo parfume var det du fik? ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelika

  Hvilken Jimmy choo parfume var det du fik? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette m jensen

  det må jeg sige, der tog han røven på dig hva.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Elsker at læse din blog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fkfk

  Hvem er Herning? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen geggo. Men bedre sent end aldrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Et kæmpe stort tillykke herfra med din fødselsdag!:)
  Du er seriøst den sejeste! Plus din skønne familie jo:)
  Det ur du fik af din kæreste, det skulle vel ikke være det man har set i familien fra bryggen, et guld ur med hvid urskive?
  For skulle det nu være det, kunne du så ikke være super skøn at skrive, hvad uret nummeret hedder? (Står bag på ur skiven) 🙂
  Har nemlig selv ledt efter et, og det ser så godt ud det du har på i programmet. 😉

  Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for endnu et godt indlæg Gegs

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt sommerhår! ♡