Jeg blev så snydt altså...

Pretty in white♡ Udsalg op til 50% på mine hvide sommer-favoritter.

Pretty in white

Jeg elsker hvid, og jeg elsker tilbud! ♡ Derfor har jeg kombineret de to ting, og sammensæt mine klare yndlings-ting på Bubbleroom. Hvid er sommeren farve, og sommeren er lige på trapperne. Jeg skal ihvertfald rocke disse skønheder, det er helt sikkert ♡

A: Link her B: Link her C: Link her D: Link her  E: Link her F: Link her G: Link her

H: Link her I: Link her J: Link her

Kærlighed ♡

Kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev så snydt altså...