Thailand here we come ♡

Sådan en slags lørdag ♡

 

lazy-cat00870pi

Egentlig så er weekenden ikke sådan waw i forhold til andre dage for mig… Jeg har jo ikke et 9-16 job som mange andre, så der egentlig er der ikke forskel på tirsdag og søndag. Men alligevel er der bare et eller andet ved at kunne sige “god weekend” til folk, og vide at det er lørdag eller søndag… Jeg elsker det ♡ Måske fordi jeg ved at DE har optur over det, og derfor bliver lidt gladere af det.

Kæresten og jeg holder faktisk weekend mange dage om ugen, vi er sådan nogle lalleglade typer der ikke kører på rutinen, men har happy-tanker om hver dag. Forstår i hvad jeg mener? Optimisme og kærlighed længe leve, hurra! Vi forstår virkelig at nyde livet begge to, og bekræfter flere gange om dagen hinanden i hvor fedt livet er, srsly gør det hvis i har et blæret liv, bekræft liiige hinanden i hvor fede i egentlig er, jeg lover det gør jer glade! ♡ Okay, måske vi bare er Hr og Frk lalleglad, men alligevel… Prøv det lige.

11150171_1583651325252428_8593075867293596003_n

Kæresten er lige suset afsted til det tyske for at shoppe med sine drenge, de mandehørmer, og pigerne og jeg hygger herhjemme lige nu med lidt lørdags-rengøring, og min nye støvsuger! Ja der er forskel på folks glæder i livet… Jeg er typen der i mange, mange uger vil have den vildeste optur over vores helt nye støvsuger vi lige har købt, srsly jeg var milisekunder fra at fælde en tåre da jeg prøvede den første gang. Tog mig selv i at føle mig lidt soap-opera agtig for a moment og med hviskende Horton-sagaen stemme i hovedet sagde jeg til mig selv “Det her…. Det er starten på noget godt.” Seriøst. Jeg elsker at gøre rent. Hele tiden faktisk… ♡ Og så har jeg en kærlighed for klorin… Det har givet mig mange grimme pletter i mine forrige lejligheder. Oh you learn every day dont you?

Fotografi den 18-04-15 kl. 11.34 #3

Om lidt vil jeg suse i IKEA med Burger-pigen, og ud og ordne lidt lørdags-småting. Jeg lover at give en rundtur i lejligheden på billeder eller video, grunden til jeg ikke har gjort det, er at vi ikke er heeeeelt på plads endnu. Vi har jo valgt at købe ALT (som i alt) helt nyt til vores lille nye luksus-crib,og derfor skulle alt jo samles, vaskes og lægges på plads, her skulle males og så skulle kæresten også lige passe sin forretning osv. Så derfor har han (jeg kan virkelig ikke finde ud af det, det tog mig 50 minutter at samle en sovsegryde fra IKEA…) ikke fået hængt hylder, billeder osv. op endnu, men det burde vi gøre i løbet af de næste par dage Så stay lige tuned.

Ellers må i alle have en skøøøøøøn weekend, og pas på hinanden ♡

Kærlighed!

Kærlighed.

2 kommentarer

  • julie hansen

    Yaaaaay lav en “Room tour” plz

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie

    VERDENS BEDSTE BLOCK EVER ! DU MÅ ALDRIG STOPPE MED AT BLOCKE ❤️Love You Geggo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ELSKER PHSÅ FAMILIEN FRA BRYGGEN

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand here we come ♡