Super dry wishlist♡

Jeg er så ulykkelig, frustreret og vred!

Det her opslag er meget vigtigt for mig at lave. Jeg synes det er vigtigt at i derude hører denne her historie, og forstår bare en lille smule hvorfor jeg er så trist som jeg er. Jeg er en pige der faktisk sjældent bliver rigtig ked af det. Men det er jeg altså idag. Og så er jeg helt vildt frustreret, og derfor har jeg taget beslutningen om at dedikere dagen idag til én speciel mand. Nemlig Dan der tog sit eget liv efter politiet kom og hentede hans hund. Dan fik en uge til at bevise hans hund Zanto ikke var ulovlig, men han nåede det aldrig, for han slugte piller, og sov ind torsdag.

danzanto

Ekstra Bladet skrev en artikel om Dan’s selvmord, men desværre slettede de den også lyn-hurtigt igen. Det kan man jo kun undre sig over hvorfor de gjorde. På Ekstra Bladet lader de folk sidde i kommentarer og tilsvine noget så følsomt som kræft-patienter, og dødsfald, men her var der nogle der “var blevet stødt” over artiklen, og de nægter kendskab til overhovedet at have skrevet artiklen. Det lugter langt væk, men der går nu rygter om at EB poster artiklen senere idag, og det håber jeg er sandt. For Dan’s død skal ikke bare gå forbi folks hoveder. Nej det skal UD, Dan fortjener ikke at blive glemt som var han luft.

For se engang. Hundeloven har kostet over 2000 hundeliv – og nu også et menneskeliv. Hvor langt ud skal det komme før de på Christiansborg vågner op, og ser at det er en fuldstændig absurd lov de har vedtaget, og at dette ikke kan fortsætte! Til de der ikke kender så meget til hundeloven vil jeg opfordre til at læse dette fra Fair Dogs hjemmeside. Som i kan læse går hundeloven altså udover alle racer, hvis de bare ser en smule forkerte ud, eller hvis de i almindelig hunde-adfærd kommer til at bide en anden hund.

Jeg vil herefter gerne have lov at give et stort tak, og en bunke kærlighed til Charlotte Fabis fra Foreningen Fair Dog, som er en af de mest intelligente og velformulerede kvinder jeg har mødt, med hjertet på det rette sted. Hun er ultra vigtig i vores kamp imod hundeloven, hun er en engel sendt fra oven og vi hunde-ejere skal være så evigt glade for alt det arbejde hun gør, og alle de hunde hun redder ved at kende sine (hundenes) paragraffer og regler. Den kvinde har min dybeste respekt og tillid, og jeg er stolt af at have mødt hende. Se deres hjemmeside HER

dan3dan4

10403083_1584992408451653_9137033599299132118_nDAN

Vi herhjemme krydser fingre og poter for at Zanto ikke er blevet alt for skør af at sidde på internat som rigtig, rigtig mange hunde gør efter at være blevet flået væk fra deres elskede hjem, og pludselig sidde indelukket bag tremmer på det der betragtes som “dødsgangen”. Der findes selvfølgelig gode internater, som feks. Dyreværnet der også er med til at redde mange hunde og de skal ikke inkluderes i denne tekst omkring dårlige internater. Desværre er der bare rigtig mange dårlige derude. Iøvrigt håber jeg at Zanto ikke aflives.

En ting jeg ikke forstår! Det er jer dyrlæger der vælger at aflive sunde og raske hunde. Nok er der en politimand der beder jer om det – men tænk engang, hvis i alle gjorde som jeres uddannelse egentlig siger i skal: redder og plejer hunde, og nægtede at aflive en sund og rask hund bare pga dens udseende. Jeg tvivler på at politiet må, og vil aflive selv. Måske dette ville få øjnene op hos politikerne? Bare en tanke. Jeg ønsker mig at alle dyrlæger protesterede og nægtede. Det kunne være et stort slag for hundene, og i ville virkelig vise at i tog uddannelsen af den rigtige årsag – fordi i elsker dyr.

Jeg vil opfordre jer allesammen til at tænde et lys for Dan iaften. Jeg vil ihvertfald gøre det. Og så vil jeg skænke ham en tanke, og lade ham vide at vi hernede kæmper alt hvad vi kan for at ændre den lov.

Kærlighed fra mig. Denne gang ikke en glad en af slagsen…

Kærlighed.

geggo_signatur
   

32 kommentarer

 • Eydna

  Hej Agne nej de er fuldstændig lovlige med mindre at der er noget ulovligt i dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Det er så forfærdeligt så gal træt af den hundelov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agne

  Er der nogle der hved om shæfer hunde ikke er tilladt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er helt enig! Hundeloven er vanvid. Den er lavet pga de mennesker der ikke kan passe ordentlig på deres skønne hundeindivider og de som resultat desværre går til angreb, men det er jo langt fra kun “kamphunde” som angriber! Jeg har oplevet en Berner Sennen som ikke havde fået den nødvendige omsorg og opdragelse og som resultat var aggressiv og angreb Stakkels vovser! Elsker det du står for Geggo, i mine øjne er du et fantastisk menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Hej jeg tænder et lys for Dan for nu må de altså stoppe med at aflive raske hunde jeg håber at politikerne ser hvor ondt det gør at miste sin hund #NYHUNDELOV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Nu må det fanme holde. Den hunde lov skal ændres og det kan ikke gå hurtigt nok. Forstår slet ikke hvordan politikerne kan lade det komme så vidt. Hunde er som ejerne opdrager dem.
  R.i.p Dan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rest In Pease Dan and Zanto God Bless you both and I pray you were reunited. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rest In Pease Dan and Zanto God Bless you both and I pray you were reunited.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej geggo❤️

  Jeg har det på samme måde som dig, jeg har selv en amrikansk bulldog. Det er også en af de ulovlige racer, men vi fik hende fordi vi havde købt hende inden loven kom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lazaro Marino

  My prayers go out to this man and his family, the love he had for his dog was truly beautiful,
  The sad part is that all of this will be forgotten and just like Lennox the authorities continue to crush people.
  Here in America hopefully one of our gun owning freedom believers would have done things differently, yes he and his dog would probably die, but those involved would have a lot more to think about before they tried this again,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Brannan

  please send it in English

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marni Montanez

  Da de tog denne mands familiemedlem, de brød hans hjerte. De dræbte denne mand med deres frygt baseret uvidenhed og nu en uskyldig hund vil dø på grund af deres uvidenhed. Hvad myndighed kan vi skrive til eller e-mail? Jeg bor i USA og ønsker at tale for denne mand og hans hund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg mangler ord… ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Hej Stephanie. Det er ikke en kommentar men et spørgsmål. Ved du egentligt hvor mange mindre hundeangreb der har været siden hundeloven er blevet indført? Eller om der overhovedet er en ændring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Broe Jensen

  Utrolig smukt skrevet <3 jeg ville virkelig ønske at nogle flere kunne se på vores hunde som du. Jeg forstår slet ikke at mennesker med hunde kan synes at denne lov er i orden! En hund er sgu da hund?
  Jeg vil bestemt også tænde et lys for Dan i aften. Jeg forstår ham fuldstændig – jeg ville ikke ane mine levende råd, hvis min fis blev taget fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Kære Stephanie
  godt skrevet, jeg har bare stor tudet over den artikel om Dan og hans elskede hund, det er jo helt grotesk med den hundelov og polities indgriben i sådanne sager, det kan ingen være tjent med. Håber virkeligt at vi kan få råbt politikerne op en gang for alle.
  mvh
  Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  :!62: When a loved one becomes memory – memory becomes treasure :!62:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  😥 RIP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  RIP 2 änglar lämnade oss. 😥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • xdronningen

  Tænk hvis man måtte aflive mennesker der ser ud på en bestemt måde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det er virkelig også forfærdeligt!
  Jeg synes det er godt du putter lys på det og får det fremhævet selvom det blev slettet et andet sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Nielsen

  desværre er der andre end dyrelæger der må aflive dyr, tror bare de ville bruge jægere eller værre endnu slagtere til det, pg så foretrækker jeg Dyrelæge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var dog helt forfærdeligt.. Lige så det gør ondt i maven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marica

  Hvor er det smukt skrevet. Kunne ikke have sagt det bedre – du har så evig ret. Sped budskabet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Hvor har du ret, – og gid endnu flere ville melde sig ind i Fair Dog, foreningen kan bruge hver en krone i kampen for hundene og mod Hundeloven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika Dinjo

  Ni kan inte fortsätta så här – avliva hundar som inte skadat någon – hunden är en familjemedlem! Vill du att någon kommer och dödar din familj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er uretfærdigt!!!

  Kan slet ikke forstå det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hvor er det dog tragisk!

  Jeg kan slet ikke forstå hvorfor den liv overhovedet er opstået!!
  Ja, okay vi har haft nogle tilfælde af hunde der har angrebet og så?
  Har man overvejet at det kunne være idioten i den anden ende af snoren der var ansvarlig for det?!

  I min verden så er alle store hunde farlige hvis de ikke er opdraget til at lystre, fordi de kan gøre mere skade end små hunde, skal vi så udrydde dem alle sammen?!

  Det er jo grotesk!! Jeg er stor hunde elsker og jeg kan tude bare ved tanken om det de bliver udsat for når de bliver fjernet fra deres hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Vil give dig helt ret i at Charlotte Fabis er fantastisk. Arbejder med udsatte borgere, og en af dem fik frataget sin hund, da den havde bidt en anden hund. Den anden hund var uden snor gået ind på “min” borgers grund, og hans hund bed den (tja … det er også forbudt at forsvare sit territorium). Ejeren af den anden hund meldte det til politiet, til trods for, at ejeren af den bidende hund, betalte dyrlægeregningen. Politiet kommer og henter hunde, og vurdere den er ulovlig, da den er tigerstribet :-O Det er jo kun ulovlige racer der kan være tigerstribede (ironi kan forekomme). Ejeren til hunden var ulykkelig, han har intet andet der betyder noget for ham end hans hund. Han ringede promte til en advokat, som forlangte 3000 kr. i forskud, hvilket ejeren betalte med det samme, til trods for at han så ikke havde noget at leve for resten af den måned. Hurtigt fik vi fat i Charlotte, som gav os gode tips til afhøringen hos politiet, samt kontaktede dyrlægen, hvor hunden skulle tjekkes for at være ulovlig. To timer efter afhøring (hvor den dyre advokat deltog, uden at hjælpe det mindste) fik min borger sin hund, fordi det blev vurderet at de ikke med 100 % sikkerhed kunne sige det var en ulovlig race. Kæmpe stor tak til Charlotte, Fair Dog og alle som kæmper mod hundeloven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne sag er så dybt tragisk på rigtig mange måder, der kommer rigtig mange ting i spil her. Men 1 ting er sikkert og vist, Dan bliver IKKE glemt af alle os i hundeverdenen. Herhjemme tændes der også et lys for Dan og for at Zantos rejse over regnbuen bliver hurtig, så de kan forenes på den anden side. R.I.P

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super dry wishlist♡