Jeg er så ulykkelig, frustreret og vred!

Konkurrence! Der udloddes 2 gavekort af 4000,- stykket!♡

Jeg synes det er på tide i skal forkæles lidt! Derfor har jeg en super fed konkurrence til jer hvor i kan vinde 2 gavekort til en værdi af 4000,- stykket:

Jeg selv bruger alt for meget benzin, prøver virkelig at køre økonomisk but its impossible når man skal så meget rundt som mig, og dermed bruger jeg også en masse penge på det. Derfor syntes jeg denne konkurrence var perfekt, fordi det netop er en af dem jeg selv ville deltage i. Er jo gennemført konkurrence-menneske, så jeg elsker at vinde ting.

Der udloddes 2 gavekort á hver 4000,- stykket! (altså RET meget brændstof medmindre man kører i tank eller flyver personfly) Og det eneste i skal er at følge dette link HER, indtaste jeres email-adresse og dermed tilmelde jer Q8’s nyhedsbrev.

Easy peasy! ♡

Deltag i Q8’s konkurrence om 2 stk gavekort brændstof til en værdi a 4000,- stykket her, eller tryk på billedet herunder:

 

Kærlighed!

q8

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så ulykkelig, frustreret og vred!