Kan det være rigtigt at vi er så møgforkælede??

Min mening om ‘Paradise Hotel’ og nogle af deltagerne.

 

10945476_1062283083801846_1499975088480967660_o

Ligeså vel som mange andre mennesker, så har jeg en mening om rigtig mange ting… Jeg har aldrig været bleg for at udtrykke den, og nogle gange taler jeg før jeg tænker, den bider mig så i r… men hey. Jeg har sgu aldrig sat mig ned og grædt over det – tværtimod så gør jeg det igen lige efter, fordi det er åbenbart en del af mig. Og nu kom jeg så ud på et sidespor, det sker hele tiden synes jeg… Ligesom dengang jeg skulle lave en “spørg-mig” video hvor jeg endte med at måtte lave den om fordi den første blev lige knap 20 minutter lang, det minder mig om jeg egentlig skal lave én til spørgevideo til jer, oooookay sidespor, shhhhh kvinde, så ti dog stille.

Det jeg egentlig vil frem til er min mening om ‘Paradise Hotel’. Jeg ville aldrig kunne sidde og lege anmelder for det er jeg simpelthen ikke kompetent til eftersom jeg aldrig har deltaget rigtigt, men kun været gæste-visit i en uge for at “snyde” de andre deltagere. Jeg synes at ‘Paradise Hotel’ er et fedt program. Jeg synes at spillet er spændende, og jeg synes at Mastiff der producerer det virkelig formår at skabe underholdning for os seere. Jeg indrømmer gerne at jeg er top-fast seer. Jeg nåede desværre ikke at se de mange første afsnit af sæsonen i år, men nu er jeg hoppet med og ser troligt med hver aften kl 22. I am a sucker for reality! Reality er kommet for at blive, fordi det er så pisse underholdende og ligemeget om folk så elsker at hade det, eller bare elsker det – så er der simpelthen underholdningsværdi i at se mennesker kastet ud i alle mulige slags situationer.

Jeg har selvfølgelig et par favoritter i programmet. Jeg synes Phillip er fantastisk godt TV. Han er klart den mest underholdene på hotellet ifølge os herhjemme. Min kæreste er tvangs-indlagt til Paradise alle ugens hverdage. Han gider virkelig ikke se det, men når man er tvangs-indlagt, er man tvangs-indlagt og så kan man ligeså godt forholde sig til programmet. Hans favorit er også Phillip. Udover Phillip synes jeg Nanna er sjov, og sådan lidt “jeg er f…. træt og fra Amager”-agtig, hende kan jeg meget godt lide. Mads er akavet og sjov på den fede måde, og også en af favoritterne herhjemme. Sasha er super køn, men man ser ikke så meget til hende desværre. Jeg håber hun får lov at shine senere. Monique er underholdende på en måde jeg ikke rigtig kan forklare. Hun er meget rolig og nede på jorden, og tager det hele iskøligt, og så lyder hun som en der har røget 40 rød cecil hele sit liv, hun er sådan lidt “jeg er skide cool, f…. jer allesammen…” – hun kunne godt gå hen og vinde tror jeg. Christel er en nuttet lille dyre-ven. Alle dyrevenner scorer point hos mig:)

Frederikke der  var inde og vende har jeg gået på efterskole med, og synes det var ærgerligt man ikke fik lov at se hendes sjove og humoristiske sider. Hun er altså en ret cool person så vidt jeg husker, hun nåede bare ikke at være der længe nok til at vise det, tror jeg.

Jer der følger med, hvem tror i vinder det hele, og hvem håber i?

Kærlighed!

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

23 kommentarer

 • Lise

  Jeg tror jonas vinder det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiwa

  Jeg var stor fan af Theis, men da han er ude, ser jeg Nanna og Anders vinde. Jeg synes Phillip og monique er alt for ‘mig mig mig’ synes de er for højt råbende, nedladende og virkelig irreterende hmm.. De må gerne ryge ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg kan huske Philip fra “sommer i sunny Beach” MEGET fuld gæst!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jennifer

  jeg syntes at christel skal vinde fordi hun er sjov og sød pige med taktisk skulle det nok være monik eller philip for han siger sin mening meget direkte og er ikke bange for at gøre andre kede af det men det er jo også en game

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg håber Monique går hen og vinder sammen med Philip eller Kasper hun forstår virkelig at spille spillet og så har hun bevist en hel del og kan godt lide at hun er utrolig dygtig rent taktisk og forstår at bruge alle kneb, og så er hun ikke bange for at sige sin mening, Philip og Kasper er også begge dygtige taktikkere, kan godt lide Isabella men synes hun er kommet lidt for sent ind i spillet til at vinde, Anders vil også være et godt bud på en vinder han er vellidt derinde og efter at han er kommet ind igen så er han blevet taktisk, synes ikke at Christel Sammi eller Mads fortjener at vinde Christel kommer ikke med noget rent taktisk og så er hun blevet båret igennem spillet, Mads er på badeferie hvilket han selv har sagt, Sammi er alt for paranoid og mener selv at han er taktisk og værdig til at vinde men han har ikke bevist noget endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg må ærligt indrømme at jeg i år for alvor er blevet skuffet over årets sæson. Der sker simpelhen ikke nok, jeg tager mig selv i at tænke idag er det mandags afsnittet, ja så sker der jo ikke noget vildt idag. I år har man set utallige gange hvor deltager bare hygge snakker, leger pudekamp og fester. Hvilket uden tvivl er fedt for dem, men virkelig kedeligt som seer at følge med i. Jeg er 27 og har fulgt med siden første sæson så husker dem alle, og æv hvor er jeg ked af den kedelige udvikling programmet har taget når man tænker tilbage på mange af de gamle sæsoner.
  Så ja i år ser jeg det naturligvis som altid, har ingen farvorit og savner nogle flere personligheder som ikke er bleg for at diskutere og spille spillet for alvor. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Elskede Phillip til at starte med, men nu er han simpelthen så irriterende at det gør helt ondt… han tager tingene så personligt og er bare alt for voldsom på den dårlige på! øv øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg håber lidt Philip og monique vinder! Philip er den sjove og hyggelige men kan også spille spillet. Monique er den søde pige som virkelig spiller spillet, men som du selv siger, hun er den lidt “skide ligeglade” men på den fede måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes at Anders eller Christel eller Philip skal vinde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Christel eller phillip er en klar vinder!!! Og så krydser jeg fingre for monique snart ryger ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mine yndlings er Phillip, skide underholdende og han får mig som regel til at grine i hvert afsnit. Monique er helt fantastisk og jeg elsker at hun har nogle iskolde sider, og viser så meget personlighed… håber og tror Monique går hen og vinder med evt. Phillip ved sin side (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Der er faktisk ikke nogle i ph som jeg bare ikke kan klare i år. Synes de alle sammen virker søde. Men ja giver dig ret i at Philip er god underholdning 😀
  håber Nanna eller christel vinder 🙂 – men med hvilken fyr ved jeg ikke, håbede på Theis, men det kan jo desværre ikke lade sig Gøre :/
  :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det er Philip eller Kasper H der vinder, men håber selv at det er Monique eller Philip vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GEGGO FAN

  – Elsker Phillip.
  Monique er for vild. 100% hun ka’ vinde. Synes Nanna er utrolig irriterende ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvilke afsnit har du været med i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Hej
  Fedt indlæg.
  Dog er jeg ikke lige så vild med moniqeue, men det er jo smag og behag. Jeg syntes hun er for kold, ved det er et spil, men også den måde du “snyder” folk ikke så for det. Jeg håber Nanna & Andres vinder! Jeg syntes Nanna har været med god hjertet i spillet igennem, selvom hun tog røven på sin bedste veninde, men deg også den eneste “slem” ting der inde syntes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg tror at phillip og monique godt kunne snører dem alle sammen til finalen.. Men håber at se Nanna og Anders vinde det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg tror at phillip og monique godt kunne snører dem alle sammen til finalen.. Men håber at se Nanna og Anders vinde det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Phillip og Nanna burde tage røven på dem alle sammen og danne par! Seriøst, hvem ville de ikke få stemmer fra i en finale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Alle andre end Monique !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  jeg håber at Nanna og Anders vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan det være rigtigt at vi er så møgforkælede??