Mig og min graviditet...

Er et “tak” for meget at forlange?

 

Fotografi den 18-04-15 kl. 11.39 #4

 

Jeg er sådan et menneske der hjemmefra altid har lært at vise taknemmelighed, høflighed og ydmyghed overfor andre. Min mor tvang mig som lille til at sige tak for ting, til et punkt hvor det faktisk gik hen og blev direkte pinligt for mig – men hold nu karry altså hvor er jeg glad for det idag. Det har gjort mig til sådan et slags menneske som jeg ønsker andre skal være.

Så hvor vil jeg hen med det her indlæg, udover bare at sidde og skam-rose mig selv og svælge mig i hvor fantastisk et menneske jeg er? Jo det skal jeg sige dig. Jeg vil altså bare så f…. gerne have at “tak” ikke er så fattigt et ord. Det er 3 bogstaver, vi kan alle stave til det, vi kan alle sige det på flere forskellige sprog – er det virkelig så svært at benytte det i vores egen dagligdag?

Jaja i kunne have set den komme… Nu brokker jeg mig naturligvis over trafikken. Igen ja.

Hvad fanden er egentlig meningen med at man bruger sin tid på at holde tilbage og lukke nogen ud der gerne vil ind på samme vej som en selv kun for at være sød og sådan lidt overskuds-agtig, og så kan vedkommende ikke engang lige løfte hånden, eller såmen bare SMILE som tak? Jaja schlap af dame, så var det ikke værre, og det er da heller ikke fordi det bare psyko-smadrer hele min ellers gode og positive dag, men jeg tænker bare, hvor svært kan det være? At bevæge dine fedtede mundvige opad istedet for nedad, eller liiige ændre din håndposition fra ned til op? Har du gigt i hænderne? For så fair nok, men så er det måske heller ikke skide smart at du sidder og kører bil. Ved i hvem jeg synes er allerbedst til at sige tak? Ældre mennesker. Jeg holder ALTID tilbage for ældre mennesker der vil krydse vejen, også selvom de ikke går overfor et fodgæng-overfelt who cares skal de over, så skal de altså over og de skal ikke stå der og blomstre fordi nogen lige synes de skulle have overholdt reglerne og bruge fodgæng-overfeltet, jeg kan blive så irriteret på mennesker der siger sådan “kan godt være hun er 80 år gammel, men så må hun bruge fodgæng-overfeltet ligesom alle andre” – LUSH hvor skulle du have en lige højre, din skide irriterende klaphat. Jeg holder altid for ældre mennesker ligegyldig hvad, og de siger ALTID, og jeg mener altid, tak og nikker og smiler, og det giver mig sådan en lyst til at putte dem i lommen og tage dem med hjem og kalde dem mine bedste forældre. Jeg håber at når min elskede Mopper når en alder hvor hun ikke selv kan lave walking lunges ned af havnen som nu (jeps, hun er top-frisk den gamle) og en dag står og skal krydse den store vej på Bryggen, at søde personer vil holde tilbage for hende så hun kan komme hjem med Pixie der har fået gråt skæg og endnu større øl-vom.

Lyder jeg som en bitter gammel dame? Åh gud måske er jeg ved at blive det. I en alder af 25 er jeg blevet en sur citron. Arhhhhhhhh det sker nok ikke! Men helt ærligt. Kan vi ikke bare sige tak for ting vi gør for hinanden? Det ER kun 3 bogstaver. Og det er kun en stavelse. Hedder det ikke dét når det er én vokal i midten af 2 konsonanter? Hvad ved jeg. I forstår hvad jeg mener. Fotografi den 18-04-15 kl. 11.32 #6

Jeg vil gerne sige TAK til min mor for at have født mig, TAK til min søde kæreste for at holde mig ud, TAK til min mormor for at være verdens bedste Mopper, TAK til mine veninder for altid at støtte mig og være der for mig, TAK til min kærestes mor og hans svigerinde for at være kommet ind i mit liv så positivt, TAK til min far for at være kommet ind i mit liv, og TAK til mine 2 dejlige hunde for at være så nemme og medgørlige og give mig så meget kærlighed <3

Natascha-476x317

Kærlighed, og tak

Kærlighed.

14 kommentarer

 • Sue

  Hvor var dit “Tak” dengang jeg kørte helt ud til din forretning med 3 lækre produkter fra HugAbaby shop til en værdi af 1800kr?

  Jeg vedlagde et business card, og da jeg ringede for at spørge ind til om gaverne kunne bruges, blev der sagt i baggrunden at sådan noget bruger vi ikke!

  Ingen tak, intet!

  Da jeg blev lettere trist over den ligegyldighed fra din side, over nogle produkter jeg har kæmpet i over 5 år for at realisere, med blod sved og tårer… masser tårer… og du skulle være den første i Danmark til at få glæde af puslesikkerheds produkterne, fordi jeg fattede sympati for din personlighed, men skuffelsen blev stor.
  Jeg spurgte om jeg måtte få gaverne tilbage men i vidste ikke engang hvor de var blevet af!!! Tænkte en anden mor uden de store midler kunne få glæde af dem!

  Så ja, tak, er et fattigt ord men vigtigt som du selv skriver. Det er nok et års tid siden nu… men jeg tænker på din ligegyldighed, hver gang jeg nyder et underholdende afsnit af Bryggen 🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det her er muligvis den mest uprofesionelle kommentar jeg har set fra et firma, i meget lang tid…

   Du afleverede nogle produkter i min forretning som jeg aldrig havde bedt om – jeg har endda via mine sociale medier frabedt mig de gaver hvor der forventes reklame som du gjorde et stort nummer ud af at forklare på et kort til “gaven” at du ville have (det er ikke en gave når der forlanges reklame) – det business kort du snakker om, var et postkort hvor du uddybbende forklarede den (meget omfattende) reklame du forlangte for tingene.
   Over et halvt år efter, vælger du at du vil have tingene tilbage, men min søde ansatte kan desværre ikke finde dem i vores KÆMPE kælderrum eller lager.
   Så nej, du fik ikke et tak – for det var ikke en gave du kom med. En gave er når man giver noget og ikke forventer nogen form for betaling for det – feks reklame og omtale. Eller når man råber og skriger som et hysterisk barn af min ansatte fordi hun undskyldende og utrolig ked af det forklarer at hun desværre ikke kan finde dine produkter du afleverede så lang tid før.
   Du burde give min ansatte en gigantisk undskyldning for din opfarende opførsel, og jeg vil sætte pris på du ikke kommenterer min blog længere. Øv for en uprofessionel, uhøflig og grådig måde at føre forretning på. Jeg synes det er pinligt.

   Du må simpelthen finde en bedre og mere hensigtsmæssig måde at føre forretning på. Du kommer ikke langt ved at mase produkter ned over folk og forlange de reklamerer for dig. Jeg kendte ikke engang dine produkter, selvfølgelig vil jeg ikke reklamere for dig uden at vide hvad det er.

   Bedste hilsner,
   Stephanie karma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Michael

  TAK. for dit oplæg, og TAK for din påmindelse. Jeg bruger altid det ord.
  Må du og din Familie have det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Stephanie! Først og fremmest tak for en skøn blog og nogle gode grin om torsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Stephanie! Først og fremmest tak for en skøn blog og nogle gode grin om torsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh kære Geggo… Dit nok til dato sjoveste men også meget meningsfulde indlæg…. Kunne ikke lade vær st grine når du skriver fodgænger overfelt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Cecilia

  Hey geggo
  Er selv opdraget på samme måde og ja – det var pinligt as fuck! 😀 Men! Det er noget af det jeg værdsætter allermest fra min opdragelse og er helt sikkert noget der skal gives videre til mine egne børn (hvis jeg er så heldig at finde en fyr der kan holde mig ud) haha!
  Til sidst vil jeg sende dig en mega high-five for det fede opslag! Og tak for påmindelsen om at vi skal passe på vores ældre! Det er desværre en nødvendighed.
  Mvh Pernille Cecilia!
  P.S: Du og din dejlige familie skal have tak for at være som i er og minde os alle om at det sku er i orden ikke at være som alle andre! Så… TAK! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annette

  Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Hej geggo.
  Jeg plejer ikk kommenterer på sådan nogle kommentarer her. Men jeg vil helt give dig ret i, der er bare desværre ikk mange , der kender det lille ord TAK. det koster ikk noget at sige det. Jeg har selv en pige på 2 1/2 år. Hun bliver også bestemt lært at sige tak og diverse høflighedsord. Jeg er selv blevet opdraget sådan hjemmefra. Det er sku træls at møde folk, som ikk kan hilse og sige tak eller noget andet. Det er det mindste man kan gøre. Det koster ikk noget. Jeg håber at din dag bliver/blevet bedre. Stort knus herfra os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Hej geggo.
  Jeg plejer ikk kommenterer på sådan nogle kommentarer her. Men jeg vil helt give dig ret i, der er bare desværre ikk mange , der kender det lille ord TAK. det koster ikk noget at sige det. Jeg har selv en pige på 2 1/2 år. Hun bliver også bestemt lært at sige tak og diverse høflighedsord. Jeg er selv blevet opdraget sådan hjemmefra. Det er sku træls at møde folk, som ikk kan hilse og sige tak eller noget andet. Det er det mindste man kan gøre. Det koster ikk noget. Jeg håber at din dag bliver/blevet bedre. Stort knus herfra os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Hey Stephanie !
  Know the feeling for det første..
  Jeg har bare det her problem med barnevogn og “unge” (er selv 22 der af “”)
  Der er sq ingen af de unge det har respekt for andre idag ja sorry to say..
  Der er ingen unge idag der flytter sig bare lidt når man kommer kærende med sit barn i barnevogn de står bare og glor på en med blikket der siger ‘ja der er en cykelsti du kan gå på’ hader dem har råbt ja hvad 50 gange af de samme personer at de godt må have almindelig respekt for andre end dem selv…
  De mennesker jeg rykker mig for er ældre med rulator eller el-køretøj fordi som du skriv lidt de er så høflige deler ud af deres smil og tak!!!
  Men i bund og grund er jeg helt enig med dig i at vi siger tak alt for lidt idag!!

  TAK for dit opslag!!

  Mvh Michelle..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du har helt ret :-). Folk viser alt for lidt høflighed overfor sine medmennesker idag. Tænk engang hvor ofte et lille smil, kan gøre en selv varm indeni – den glæde ønsker jeg da også at give andre, når det indimellem vitterligt ikke kræver andet end et lille smil 🙂

  Noget helt andet – jeg synes, at din mor og du har de mest velopdragne hunde. Ville du gide lave et indlæg omkring din måde at opdrage hvalpe på? Og det samme med alene-hjemme-træning? Har fået en skøn lille hvalp på nu 11 uger og vi kæmper med alene-hjemme-træningen, men der er ingen fremgang 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne staun

  Hvor er det en dejlig og rigtig opdate ,og desværre er jeg nødt til at give dig ret,tak det er blevet et ord folk har svært ved at få spyttet ud af munden,mange børn siger slet ikke tak i dag når de får en gave ,og det er selvfølgelig fordi de ikke har lært det.DET ER SÅ LIDT DER SKAL TIL FOR AT GØRE DAGEN GOD FOR ANDRE.Du har nu i dag sagt tak til dine nærmeste,håber du får bygget et godt og varmt forhold op til din far,han virker til at være en meget sympatisk fyr,der er meget stolt af sin datter.Det var meget rørende at se det afsnit af jer..TAK GEGGO.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janette

  Du har SÅ evig ret 🙂
  Hvis nogen holder tilbage for mig, så smiler og vinker jeg ALTID og det forventer jeg jo så også andre gør til mig, når jeg holder tilbage for nogen, men der findes så åbenbart de snoppede typer, der bare forventer at man er høflig og holde tilbage og så ikke værdsætte det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min graviditet...