Kilehæl-lovin' ♡

Jeg havde lyst til at eksplodere!! Mødte en kæmpe-nar igår…

Jeg er sådan et menneske der sjældent bryder mig om at fryde mig og være ondskabsfuld… Jeg vil så gerne altid være et overskudsmenneske. Men igår kunne jeg simpelthen ikke lade være…

Jeg var på fælleden og gå en dejlig tur med mine to smukke skabninger Baby og Karma. Baby’s mor er en engelsk staffordshire bullterrier, og hendes far er halvt engelsk staffordshire og halvt Presa. Hun er altså 3/4 engelsk staffordshire, og 1/4 presa. Karma er 100% Old english Bulldog. De begge vejer under 15 kg, og er altså relativt små hunde, og i min optik ser de bestemt ikke farlige ud. Eller måske ligner de to mega farlige frygtindgydende kamp-maskiner af en anden verden, bedøm selv, hvad synes i? :

11020757_1597618437189050_2368211400285187986_n

11012426_1597618283855732_333399813004279954_n

Jeg må indrømme at det jeg kalder opdragelse, er at give kærlighed og lederskab til de her to vidunerlige individer, aldrig har jeg råbt af nogen af dem, en bestemt tone er helt klart nok til at de begge forstår det – jeg går ikke ind for at man råber eller truer sine dyr. Det jeg har fået ud af det, er to meget forstående, taknemmelige og dygtige piger. De ødelægger ikke ting, de stopper inden de skal over vejen når de bliver bedt om det, de hører generelt altid efter (medmindre der er en klam roma-lort i nærheden, så er det somom de pludselig blev døve, dertil kommer et nyt indlæg, wait for it – its f…. nasty) og de kan med ALLE andre hunde, vi har to pragt-eksemplarer hvis jeg selv skal sige det – okay Baby er ikke så god til at køre bil, og sætter sig altid på skødet af mig – derfor skal vi i en fart have købt to seler til dem til bilen, det er mest praktisk og forsvarligt, tænker jeg. Men det er virkelig også det slemmeste de kan finde på. Vi er meget heldige at have to ellers lydige piger.

Det der skete igår der fik mit pis i kog var at jeg efter at have været på en dejlig tur på Amager fælled med pigerne kommer gående, og netop har taget dem begge i snor fordi der kommer en mand med en hund imod os. Baby og Karma har aldrig været i en slåskamp, andre har prøvet at angribe dem, men der er de ligeså store kyllinger som jeg selv, og stikker halen mellem benene – vi 3 er ikke videre slagsbrødre må man sige. Jeg tager dem i snor fordi, at selvom mine kan med andre hunde er det vigtigt at huske at det er ikke altid ANDRES kan med andre, og jeg vil for alt i verden undgå nogen form for konflikter. Jeg smiler til hunden (det har jeg en tendens til, at smile til hunden istedet for ejeren, det er lidt underligt, i know) og skal til at pasere da manden surt udbryder:

Jeg håber sgu du kan styre de der to kamp-hunde du går med!!

SAY WHAT?? Baby og Karma går på min højre side, manden på min venstre,  jeg kan holde begge snore i EN finger der buer, det eneste der er at bemærke er at Karma’s hale logrer (hun er stadig en stor hvalp på knap et år, og vil selvfølgelig gerne sige hej, Baby derimod er bedøvende og vil bare spise græs) Jeg rynker mine øjenbryn og udbryder “mine hunde går pænt her ved siden af mig, grunden til jeg tager dem i snor er at jeg ikke ved om DIN kan med andre” og idet jeg siger det vælger hans lille hund at fare i flint, først knurre den som en sindssyg, for derefter hidsigt at forsøge at angribe Karma fuldstændig hysterisk. Jeg kigger på manden med sådan et blik “hehe… Can you say that again?” :

maxresdefault

Jeg kunne ikke lade være. Jeg kiggede på Baby og Karma og sagde højt så han kunne høre det (imens han nærmest febrilsk var ved at kvæle sin sure krøltop i snoren for at hive den med) “kom Baby og Karma, jeg tror ikke i skal hilse på sådan en sur kamp-hund.” Og pigerne gik pænt videre, de kiggede ikke engang på hunden. Karma lavede et lille fint hop væk da hunden forsøgte at bide hende, thats it.

Og så var jeg ikke sur længere! Tænk et dårligt menneske jeg er, at fryde mig over at sådan en åndssvag tosse ikke kunne styre sin hund – det burde jeg ikke. Men i lige nøjagtig denne situation, var han nødt til at lære det på en eller anden måde – og det håber jeg blev sådan. Og så håber jeg iøvrigt han vil gå til noget træning med den lille hidsige, men nuttede krøltop.

11110878_1597618277189066_278765790411987648_n

1610928_1597618347189059_6106618703019700356_n

“Baby, ret lige din toupé engang”

Jeg synes man bør tænke sig om inden man kaster om sig med fordomme – og det gælder både i forhold til hunde-racer, mennesker og alt i verden. Fordomme er for dumme mennesker. STOP HUNDE-RACISME. 

All dogs are angels <3 

 

 

Kærlighed.

23 kommentarer

 • Fald over dit indlæg da jeg googlede en opskrift til vores engelsk lækkermps, og måtte simpelthen smide en kommentar!
  Vores engelsk er den mest rolige, dovne og kærlige hund, og har endnu ikke mødt nogen af den rase som er andet. Alligevel møder jeg også damer som løfter deres hund op hvis vi kommer gående, og nogle kalder den en kamphund. Det kan simpelthen bringe mit pis i kog netop fordi det ofte er de små hidsige hunde som er sindsyge fordi nogle Ejere tror de er tøjdyr og ikke behøver opdragelse..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pell

  Ikke for noget, men er fordomme for mennesker, altså racisme ikke værre end “hunderacisme” PS din blog er fed og det her er ikke hate

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Nej det synes jeg ikke, jeg synes det er lige slemt, racisme er racisme i mine øjne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Geggo. Uanset hvad mennesker mener og tror om dine/vores hunde, ved vi hvad de er og tager vores forholds regler og sådan er det. Du er et varmt og kærligt dyre menneske. Vær stolt af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  P.P.P.S. Jeg har ALDRIG hørt om en labrador som har bidt et menneske ihjel. Get your facts straight! Og slet mine kommentarer, hvis du ikke kan klare det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  er totalt enig.
  jeg er total fan af dig og du er mit største idol. Selvfølgelig kan jeg godt forstå ham manden er en idiot, men min lille hund kan heller ikke håndtere andre hunde der går forbi, han begynder både at gø og løbe mod dem, selvom vi går til hunde træning 1 gang om ugen.
  jeg elsker dig :kissing_heart: og mener intet ondt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvorfor sådan en latterlig og unødendig kommentar? Det er fandme oftere at små bitte hunde som ikke er ulovlge angriber! Jeg har aldrig set en kamp-hund angribe men derimod har jeg set en masse chihuahua,gravhunde og en masse andre racer angribe!
  Lad være med at komme på Geggos blog hvis du ikke kan klare hende istedet for at komme med unødvendig hate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg syndtes også at ham manden lige skulle tage sig et par øvelser i hvordan man opfører sig ordnetlig over få andre men du skulle måske bare have ignoret ham men ved det svært når folk opfører sig sådan

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fatin

   Signe… fuck dig og fuck din skide mening. Bare fjern dig herfra og lad Være med at ødelægge hendes blog med de skide kommentar. Geggo du er så sej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Århhhhh jeg kender det SÅ godt, vi har en fransk bulldog som er det blideste væsen i hele verden og han er opdraget på fuldstændig samme måde som du beskriver, vi har også en lille datter på 9 måneder som han elsker af hele sit øffende hundehjerte og hun elsker ham.
  Selvom jeg kommer gående med både barnevogn og hund har jeg flere gange oplevet skøre kvindemennesker trække deres børn over på den anden side af gaden med begrundelsen ,”at den slags hunde skal man ikke snakke med, eller uhh nej skat det er en muskelhund de er farlige”skide god måde at opdrage sine børn til at blive bange for hunde og så lige smide et par fordomme oven i hatten, kan godt forstå at du frydede dig, helt ærligt sådan en klaphat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed historie.
  Nu ved jeg ikke hvor gammel manden du mødte var, meeeen det kunne jo være at han prøvede at komme i kontakt med dig, bare for at snakke eller hvad ved jeg. Måske var han ikke mere intelligent og kunne ikke finde på at sige noget mere passende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Geggo

  Utroligt som din historie ligner en jeg også har været udsat for! Har selv en engelsk bulldog, ligner din Karma på en prik, bare lidt tykkere ☺️
  Men gik også med hende i snor en varm sommerdag, hvor hun prustede lidt, en mand kommer forbi med sine to pudler lf siger til sine Hune “pas på den der bidske kamp-hund” jeg påpeger at min hund hverken er bidsk eller en kamphund, og spørger om han overhoved ved hvad definitionen på en kamphund er!! I selv samme øjeblik bliver hans pudler aggressive og begynder at knurre, gø og vil gå til angreb på min hund! Min hund, luffer forsigtigt videre sammen med mig, mens han må stå og hive og slæbe sine hunde med sig!
  Bliver simpelthen så frustreret over sådanne uvidende mennesker!!
  Tænk man har behov for at klemme sådanne ligegyldige og dumme bemærkninger ud mellem sidebenene på sådan en dejlig solskinsdag!!

  God dag til dig! Og tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Der er et indlæg, jeg rigtig godt kunne tænke mig – mødet med din far, tanker, følelser, overvejelser? Både de lidt “skæve” og de mere personlige, hvis du vil <3

  Mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Fed historie! Jeg har selv en mops, som engang blev kaldt for dræberhund, (en mops!)og hun er bare den sødeste lille pige, der aldrig kunne finde på at angribe andet end sin madskål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Tag dig ikke af sådan nogen tosser 🙂 !
  Du har nogen fantastisk hunde, elsker de racer:)
  Være stolt af dine basser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dine piger er så skønne geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Du har så evigt ret geggo! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Dreyer

  Det var sgu da garanteret bare hans kejtede måde at ville i snak med dig på ☺. sådan en tosse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tusinde tak for dette indlæg! Du har ubetinget to af de sødeste hunde, og ham manden er bare et røvhul!

  Grunden til, at jeg siger tak for indlægget er egentlig fordi du tager dine hunde i snor, når der kommer andre med deres hunde. Jeg har selv en hund, som desværre ikke kan med alle (læs ikke særlig mange, men vi har da vores små venner eller allierede som vi kalder dem). Min hund har desværre tildens til at blive lidt sur, hvis andre kommer for tæt på – han skal lige have nogle minutter til at se den anden an og godkende dem om man vil. Der er så bare det, at der desværre er nogle mennesker, som mener, at deres hunde skal løbe frit og skal hilse på alt og alle, og det må virkelig også være dejligt at have hunde, som kan med alle, og som kan være frie, men det pisser mig virkelig af, når folk ikke kan respektere, at andres hunde måske ikke kan med alle, og derfor altid er i snor. Når man så råber til dem, om de vil kalde sin hund til sig, og de er bedøvende ligeglade, og de så bliver enormt sure, når jeg står med en hund, som gør utrolig højt fordi deres hund er kommet for tæt på, så står det af for mig.

  Så jeg synes det er super fedt, at du tager dem i snor af respekt for andre! 🙂

  Det skal selvfølgelig siges, at jeg går 100% ind for, at man går løs med sin hund, men samtidig skal man også have respekt for andre, og kunne kalde sin hund til sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg har en fransk bulldog og jeg er forbløffet over hvad folk kan finde på at sige til en, uden at de overhoved kender hverken hunden, racen eller mig. Nogle mennesker er bare stupide. En ældre mand sparkede endda ud efter min, da han kun var en hvalp på 4 måneder. Fordi han gik på midten af fortovet. Kun pga fordomme. Bliver trist af at tænke på det, men du har helt ret, det er dem som er idioterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja Gadegaard

  Jeg er mere bange for de helt små hunde (chihuahua, pomeranien osv) de er oftest de mest hidsige 😀 Karma og Baby ser så søde og fredelige ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Op i røven med sådan nogle uvidende spassere. Jeg har selv haft en staffie og min far har en engelsk bulldog, og jeg kan ikke tælle på 100 hænder hvor mange gange, andre mennesker er gået over på den anden side af vejen, fordi de har hørt noget i medierne om hunde der ligner den jeg går med. Staffies er de dejligste hundebasser i verden og af natur ville de ikke gøre en flue fortræd. Folk burde sgu bruge lidt sundt fornuft og tænke selv, og lade være med at drage konklusioner af hvad man læser og hører af skrækhistorier. Øv siger jeg bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kilehæl-lovin' ♡