Jeg havde lyst til at eksplodere!! Mødte en kæmpe-nar igår...

Your Tea – Skin Magic Tea ♡

Som i allesammen godt ved så går jeg rigtig meget op i at holde min hud sund og så ung som muligt. Som jeg beskrev i mit forrige indlæg, så begynder tegnene langsomt og sikkert at vise sig på at jeg er nået over de 25 år. Ikke dermed sagt at jeg er gammel og grå, men jeg vil helst undgå botox og alle de andre ting så længe som det nu engang er muligt – for på et tidspunkt bliver det nødvendigt, i know that:)

Nu har jeg kastet mig ud i en virkelig fantastisk te, der forynger huden og renser kroppen indefra – jeg plejer min hud udefra hver eneste dag, men glemmer egentlig hvor vigtigt det er også at rense den indefra – det er jo her alt skidtet kommer fra og sætter sig som bumser og ulækre hudorme.

Teen jeg drikker hedder “Your Tea, Skin Magic Tea” 

yourteaa

Hoved-ingrediensen i teen er Aloe Vera, som jeg er stor fan af fordi det er kendt for sine rensende evner, det hjælper til at nære og forynge huden. Lakridsrod er også en vigtig ingrediens i teen eftersom det er nærende og harmoniserende, og fordi det er sødt i smagen hjælper det på fordøjelsen (som er her det hele starter!). Lotus-frø er også vigtige for at hjælpe fordøjelsen og hjælper til at udglatte små folder der ses ved hormonel ubalance. Jasminen i teen er med til at berolige og køle en ned, og sammen med ingrediensen Bai Xian Pi er det med til at generere ny hud, og dermed også hjælpe på eventuel fremtidig ar-dannelse, feks i forbindelse med acne.

YOURTEAAAA

yourtea

Teen smager fint, og er ikke en af de der drikke der bare skal lynhurtigt ned, man kan hygge sig med den og jeg synes smagen minder lidt om grøn te. Jeg er vild med ideen om at rense kroppen indefra, at forhindre bumser, uren hud og holde min hud sund og ung.

Fotografi den 26-05-15 kl. 13.40 #6

Teen kan købes her: WWW.YOURTEA.DK

Kærlighed indefra og ud,

Kærlighed.

5 kommentarer

 • Bolette

  Faldte over dette indlæg og tænkte straks på; om du ka sige noget om teens virkning nu – eller er du holdt igen 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg synes teen var ok – ikke fuldstændig hurra og et mirakel, men den var okay 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jamen maven er jo også et godt sted at starte, så det i sig selv er jo positivt 🙂

  Men nu er den i hvert fald bestilt, så er spændt på at komme i gang med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Uhhh, det lyder som en fantastisk the – bliver nysgerrig efter at prøve den. Er selv stor tilhænger af Pukka, men denne lyder for spændende til at skulle gå min næse forbi.

  Hvor længe har du drukket den og hvor hurtig kunne du mærke en virkning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har ikke drukket den særlig længe, så jeg venter stadig spændt på virkningen 🙂 Jeg kan kun sige at jeg føler mig godt tilpas i maven når jeg har drukket den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde lyst til at eksplodere!! Mødte en kæmpe-nar igår...