Your Tea - Skin Magic Tea ♡

Im back! ♡

Hello my sweet Darlings!

Jeg har været lidt væk fra bloggen på det sidste. Det vil nok ikke være sidste gang at det sker, for indimellem så får jeg så travlt og må fokusere så meget på mine igangværende projekter, kærligheden, familien og hundene at bloggen lige får en mini-timeout. Det vil dog aldrig være alt for lang tid af gangen, for jeg elsker jo min blog noget så højt, og elsker at skrive herinde. Jeg er bare sådan en der ikke gider skrive 3 linjer om vejret var skidt idag, jeg vil gerne have at mine indlæg er fra hjertet af. Jeg hader at gøre tingene halvt.

Fotografi den 25-05-15 kl. 15.06 #2

I øjeblikket sker der simpelthen så mange gode ting for mig. Det eneste der er øv ved dét, er at det er hemmeligt. Det er faktisk ikke kun én ting der er god og hemmelig, men hele to ting. Jeg glæder mig rigtig meget til jeg må dele det med jer. Når der sker gode ting i mit liv har jeg jo bare allermest lyst til at råbe det til hele verden!

Lige nu sidder jeg og hygger i vores skønne seng, imens sultanen ligger trygt og sover til “middag” på min mave efter vi har spist aftensmad. Jeg gør hvad jeg kan for at lave god aftensmad hver eneste dag, jeg er jo faktisk rigtig god i et køkken selvom der sikkert er nogle der ikke tror det, eftersom min mors evner i et køkken ikke ligefrem når michelin-niveau. Jeg synes også snart det er på tide at dele lidt af mine opskrifter med jer!

Fotografi den 23-05-15 kl. 22.26 #2

Kender i det når man tager lidt selfies og det her sker? Han har photobombet 10 af mine billeder… I do love him altså… ♡

Anyways, jeg ville bare lige opdatere 🙂

Kærlighed! ♡

 

Kærlighed.

6 kommentarer

 • Stephanie..

  Jeg tror at i venter jer et lille unikum.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hemi

  Er den ene “hemmelige ting” at du skal være kusine for anden gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hemmeligheder ? Det kan kun betyde at der kommer en sæson mere af Familien Fra Bryggen. Wuuhuuuueee

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Må jeg spørge om noget? Snakker dig og Linse stadig med Ditte engang imellem?? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  1. Du er gravid
  2. Det er tvillinger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Ja læg meget gerne opskrifter op, gerne nogle af de sunde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your Tea - Skin Magic Tea ♡