Jeg har en affære, og min kæreste er ved at blive sindssyg!

//Nails on fleek – 15% rabatkode til de SKØNNESTE neglelakker fra By K, der ikke er testet på dyr♡

Hey love-ones♡

Jeg har fået fingrene i hele By K’s super lækre kollektion der består af allergi-certificerede neglelakker, basecoat, topcoat og neglelak-fjerner. Jeg elsker at lege med farver og stilarter, og derfor elsker jeg også at skifte farven på mine negle, det skal gerne matche mit outfit. Det der er helt fantastisk ved denne her kollektion er at de ikke er testet på dyr, og at det er verdens allerførste allergi-certificerede neglelak. Alle materialer i neglelakkerne er veganske, og mærket er dansk. Jeg elsker produkter er gode, og som ikke er testet på dyr, og gør mit aller-überste for kun at købe ting der ikke er det. Udover det, er neglelakkerne super nemme at lægge på, de løber ikke som så mange andre gør, og så skinner de virkelig lækkert allerede efter første lag. Helt klart min favorit neglelak, uden tvivl. Denne kollektion af allergi-certificerede lakker kommer i 6 forskellige farver, mine yndlings er klart ‘Freezing fog‘ ‘Happy Landings‘ og ‘OY MAK‘ (<– tryk for direkte link til farven)

BYKKKD

Jeg har en kode dertil i kan benytte hvor i får 15% rabat inden 30.juni, tryk ind på MINTA.dk og skriv koden: Geggo15

Og! Man får iøvrigt en gratis By K neglelak med i alle ordrer over 200,-, og MINTA.DK har har super billig fragt til kun 25,-, og gratis fragt ved køb for 350,- – for en shopaholic som mig er det guld værd.

Tryk her for direkte link til kollektionen.  

Jeg har idag valgt farven OY-MAK, som er en lækker dyb rød farve der pifter mit outfit op♡

BYKK

Kærlighed og nails on fleek,

//Indlægget er lavet i samarbejde med Minta.dk

Kærlighed.

geggo_signatur
   

3 kommentarer

 • katrine

  hej geggo
  har du prøvet at få lavet negle inde hos Minta?
  hvis du har er det så godt?
  kh Katrine 🙂 :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Nej det har jeg dog ikke, fortæl mig endelig hvis du prøver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

   ja det skal jeg nok, jeg overvejer nemlig at gøre det her inden sommerferien 🙂 men når du får lavet negle få du så forlænget med gele eller? og hvor får du dem lavet henne? 🙂 :yum:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en affære, og min kæreste er ved at blive sindssyg!