//Nails on fleek - 15% rabatkode til de SKØNNESTE neglelakker fra By K, der ikke er testet på dyr♡

Candylipz // Store, fyldige læber UDEN injections♡

Jeg ELSKER store fyldige læber, og det ved jeg i er mange derude der gør! Mange er dog, ligesom jeg selv, ikke fan af at få sprøjtet noget ind i læberne. Som mange af jer ved så prøvede jeg restylane for 1 1/2 års tid siden, og har ikke vendt tilbage siden da jeg ikke brød mig om effekten, og at man ikke kunne “tage det ud igen” med det samme. Jeg har hørt SÅ mange sige “jeg gad godt få lavet læber, hvis man kunne få det til at gå ud efter kort tid” CandyLipz er så meget jeres ven! CandyLipz er det fine lille æble i ser på nedenstående billeder, og som er designet til at fyldiggøre læberne på en naturlig måde – ved at cirkulere blodet ud i læberne. Jeg viser hvor effektivt produktet er i nedenstående video.

CANDYLIPZZZZ

Her kan i se min video-præsentation af CandyLipz ♡ :

Der er 4 modeller. Model A og B er disse to jeg har, der er beregnet til en læbe-bredde på 0-6 cm. Model C og D er lavet til læber der er bredere end 6 cm. Det smarte er at plastik-dippedutten der sidder indeni kan man rykke enten op eller ned i mundstykket, og dermed kun give fylde til over eller underlæben. Model A og C er designet til at lave en skillelinje på underlæben. Direkte link til hjemmesiden: Www.candylipz.dk

Før/efter brug af CandyLipz, og med min yndlings pink læbestift på:

11391569_1605908766360017_3345691533431155686_n

Jeg er virkelig fan af CandyLipz! Alle modellerne forhandles HER, og koster 549,- Et sæt der består af A og B eller D og D koster 999,- og der er fri levering i hele Danmark. CandyLipz har vundet 7 priser for dets design, og er den mest populære læbe-pumpe på markedet.

favorutie favvoutrite

Big juicy lips!

Kærlighed,

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

21 kommentarer

 • Victoris

  Hej Stephanie jeg prøvede Candylipz og mine læber er meget stører og jeg elsker produktet tak mange tak fordi du lavede en video med pruduktet. V.h Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Får du slet ikke ondt i læberne ? Eller sådan en stikken i dem ? 🙂
  Ved nemlig ikke om jeg tør at prøve sådan en fin candylips æble.. Men er klart fristet 😀 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan ikk finde noget sted man kan skrive en privat kommentar, men mht produktet har jeg hørt det springer dine blodkar i læberne, har du prøvet/hørt om det læbepomader der får læberne til at svulme op og i såfald virker de??☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hvor langt tid holder effekten cirka?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det afhænger af hvor hvor ofte man bruger den, nogle kan få det til at holde helt op til 24 timer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Stephanie,
  Jeg er svenske , så undskyld min dårlige danske. Jeg forstår ik. Kan den produkt gøre læber større som dine på billede ? Jeg har prøvet restylane 3 ganger , hvil stop med det . Kan man købe fra Sverige ? Hilsen sandra ( syns du meget sej og fabolous )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Sandra 🙂 Ja jeg tror godt man kan bestille fra Sverige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malak

  Bestilt glæder mig til at afprøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caja

  Hej Stephani. vil du ik’ lave en youtube kanal. Det kunne være helt vildt fedt.Jeg tror at du ville få mange ser, jeg ville vært fald være fast ser:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Så er den bestilt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor lang tid holder det? Hvor længe har man store læber ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Det er godt nok effiktivt 🙂 Jeg har heldigvis rigtig dejlige kysse læber, så mine vil blive kæmpe store med candy lipz 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Jeg har prøvet den, men jeg for blå mærker over og under læberne fik du også det i starten?? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Nej det gjorde jeg ikke, jeg får højst lidt blå læber men det forsvinder hurtigt igen. På http://www.candylipz.dk kan du købe en gummi-dims du sætter på mundstykket som beskyttelse, den skulle modvirke evt blå mærker osv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanni

   Den har jeg nemlig købt det virker desværre ikke, tak for dit svar smukke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Flotte læber!

  Hvad hedder den lækre læbestift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er helt vild lækker den læbestift, hvad hedder den?

  Kh Louise ♡ Bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg husker ikke navnet, men den er fra MAC 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hel vild fed læbestift!!!!!

  Hvad hedder den Geggo?

  Kh Louise ♡ Bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L

  Virkelig flot resultat!!
  Sådan en candylipz skal jeg ihvertfald også have mig 🙂

  Mvh
  Mette L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Håber du har det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Nails on fleek - 15% rabatkode til de SKØNNESTE neglelakker fra By K, der ikke er testet på dyr♡