Candylipz // Store, fyldige læber UDEN injections♡

Min nye yndlings billede-app: DeeMe ♡

I kender sikkert allesammen de messenger-app der allerede findes hvor man sender billeder til sine venner fra et “nu og her moment” – dog synes jeg personligt designet er kedeligt, og der er ikke nok funktioner og forskellige ting man kan sende, derfor har jeg dem ikke. Nu har jeg så hentet appen DeeMe efter jeg blev anbefalet den – og jeg er totalt hooked. Det første der fangede mig var at jeg kan sende gamle billeder, altså billeder der allerede ligger på min telefon, ingen af de andre messenger-apps er lavet til at sende allerede eksisterende billeder – mega fedt hvis jeg lige skal sende en grineren meme til en eller anden, eller jeg lige vil sende et sjovt minde.

møffDEEMETHAI

DEMEEHEJBURGER

 

 

Det fede er også at DeeMe gemmer ens historie, så ens billeder altid ligger i appen. Man kan ændre skrifttype til alle mulige fede, putte forskellige effekter på, og dermed også lave sine egne fede billeder til brug andre steder. Den er fantastisk til selfies, og dermed lige noget for mig #selfiefan

ZZZZZ

DEMMME

Her kan du se en video der beskriver appens mange funktioner og fede ting:

 

www.deemeapp.com

DEEMEAPP

demeeeapp

Sponsoreret indlæg i samarbejde med DeeMe

Kærlighed,

Kærlighed.

2 kommentarer

  • hjalte

    Elsker elsker dig. Hvad er din mening om dine fans?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Fuck Stephanie.. jeg så lige det afsnit med dig og burger… det er stadig sååå sjov.. fatter stadig ikke, hvordan folk kan se det som andet.. elsker at se og opleve dig og resten af familien .. dejligt med den nye app… Hvis man har en iphone..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Candylipz // Store, fyldige læber UDEN injections♡