Min nye yndlings billede-app: DeeMe ♡

Shiny legs // glatte ben uden skraber

Jeg er og bliver klassens klodsede pige, og derfor er jeg ikke fan af skrabere, fordi jeg altid skærer mig. Derfor elsker jeg “Shiny Legs” og har lavet en video hvor i kan se hvordan man får glatte, lækre ben uden brug af skrabere og andre ting:

Link til køb af produktet:

shinylegs.dk

Lige nu er der 70% på Shiny Legs.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Shiny Legs

Kærlighed,

 

Kærlighed.

4 kommentarer

 • Camilla

  Har prøvet et lignende produkt for 10 år siden og jeg fik det værste udslæt og tørre hud af det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs ✌️

  Jeg har også dem der!:-)
  Men jeg syntes ikke rigtig jeg kan få det til at virke. Syntes ikk rigtig mine hår forsvinder :/ hvor lang tid står du og gør det ? Og er det hver dag?
  Hilsen en pige med STOR respekt for det dig og din familie gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor mange gange kan hver “blad” bruges? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne nielsen

  Jeg ved ikke om det kun er ved mig. Men der er ingen lyd. By the way, jeg kan virkelig godt lide at læse din blog da du er så jordnær. Og man har kunne følge med i familien fra bryggen og så hvordan du har udviklet dig igennem programmerne. Det er rent positivt ment.! 🙂 du virker så meget mere jordnær især efter du har fundet sammen med cengiz (staves? 🙂 ) . Du er en skøn person geggo.! Respekt for hvad du har opnået med dit unge liv. (Er selv 24) 🙂 al Held og lykke på jeres vej. Og hils lige din skønne mor og mobber. 🙂 peace. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye yndlings billede-app: DeeMe ♡