Ja, jeg var gravid.

//Nelly faves – På udsalg

Hej lækkerlinger!

Jeg har nu fundet endnu flere sommer-favoritter til jer på Nelly.com. Jeg elsker shopping, det gør mig glad helt ind i hjertet (tja, så overfladisk er jeg nu bare) og derfor elsker jeg også udsalg, og at spare penge – man bliver aldrig rig hvis ikke man lærer at finde gode tilbyd. VIP-udsalget er i fuld gang, og der er op til 70% at spare. Der er Marc by Marc Jacobs, Love Moschino og rigtig mange andre fede mærker.

 NELLY2

Find disse lækre sommer-ting her:

1// Marc by Marc Jacobs – 319,- HER 2//Hipanema, Bora Bora armbånd 359,- HER

3//NLY korkhæls-stiletter 227,- HER 4//Marc by Marc Jacobs ur 1995,- HER

5// NLY One kjole 269,- HER 6//Love Moschino taske 539,- HER

7// Bælte-kjole 190,- HER 8// Miss Coquette undertøj – 159,- HER

Eller gå direkte til udsalget HER.

KÆRLIGHED,

Sponsoreret indlæg

Kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg var gravid.