//Nelly faves - På udsalg

Jeg føler mig som bunden af en hvid crunch i øjeblikket

Jeps. Af alt i verden, er det jeg selv føler mig allermest som, en hvid crunch med bunden i vejret. Så tænker du nok “nårh fordi du er sådan en sød, lækker sprød tøs?”

CRUNCH

Men nej. Det er fordi min hud er ramt af en fuldstændig forfærdelig, ubehagelig fuldstændig umotiveret koloni, nærmest hær-agtig invasion af f…. bumser. Jeg var i puberteten så heldig at jeg aldrig fik den berømte bumse-periode – nu ligner jeg nærmest at jeg har et ekstra hovede, på hagen. Aldrig har jeg følt mig grimmere. Jeg er heldigvis så skarpt bevæbnet med rigtig gode hud-pleje produkter at de ligner de er ved at give op, og begå langsomt men sikkert selvmord – hvilket passer mig ganske strålende eftersom jeg i øjeblikket går og optager til et hemmeligt projekt jeg nok skal fortælle mere om snart. Jeg forsøger så febrilsk at dække mine ny-indflyttede venner med en god concealer, og det resulterer altså i at jeg ligner en crunch man har vendt på hovedet – for nej. Bumser kan ikke dækkes, eftersom det sjovt nok er buler i ens f….. hud. De kan synes mindre tydelige – men de krater-lignende pister der sidder relativt jævnt udspredt på mit hage-parti ER DER BARE, om jeg vil eller ej. Jeg er altså tvunget til, med et kamera i ansigtet på daglig basis, at ligne en pubertets-ramt teenager i en alder af 25. Thats great… Go nu away, bumser!!

Nå, men oveni min kæmpe depression omkring mit crunch-problem, tænkte jeg der naturligvis kun var to måder at blive glad igen. Den ene var ros fra min kæreste, og det får jeg i den grad hver eneste dag – han kan altid få min selvtillid på højkant igen. Selvom han også er meget ærlig, og selvom han har svært ved at se ligheden mellem min hage og bunden af en chokolade-bar, så kan han godt se at jeg er hårdt ramt, og det fik jeg da også at vide. Svin. Jeg elsker ham. Den anden very vigtige ting var SHOPPING! <3 Oh my dear lord hvor jeg dog elsker shopping. Jeg er så materialt anlagt at det kan give mig den bedste følelse i maven, og ren hjerte-varme at købe nye ting. F…. up, isn’t it? Men det fandme dejligt.

Jeg shoppede på Nelly.com hvor jeg har shoppet en del på det sidste. Jeg købte bla. et par hvide sko fra NLY shoes til 322,- , et playsuit fra NLY trend også til 322,- , en hvid kjole fra  Club L til 211,- , en MOSCHINO taske til 1270,- og en masse andet lækkert <3

 zhvid

Link HER

zorane

Link HER

zkjole

Link HER 

ZMOSCHINO

Link HER

Kærlighed,

 

Kærlighed.

32 kommentarer

 • Louise

  Hej Stephanie.
  Mener jeg kan huske du har lavet en foundation highlights demo, men kan ikke finde den. Vil rigtige gerne prøve at bevæge mig ind til highlight verdenen, men aner ikke hvad jeg skal købe, eller hvordan jeg skal komme igang. Kan du evt hjælpe?
  På forhånd tak.
  Louise 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Stephanie
  Hvor fik du den kjole som du havde på da dig , linse og burger var i Thailand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Din urene hud kan sagtens komme fra stress eller andre ubalancer i sindet – kig indad for at se, om der er noget, der går dig på eller bekymrer dig. Desuden er du jo sikkert allerede i forvejen klar over, at kosten også spiller en stor rolle. Husk at spise frugt og grønt og mindre kød (hvis du da ikke allerede er vegetar..) + MASSER AF VAND og ingen alkohol eller energidrikke.

  KH ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Rettelse: Nizoral 10 mg i håndkøb på apoteket.
  ( Nizoral 2% er på recept) Brugte den alm i håndkøb, og den virker som skrevet rigtig godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Lyder måske mærkeligt, men har efter at have prøvet alt andet, fundet ud af, at Nizoral skæl shampoo 2%, hjælper meget hurtigt. Har vasket ansigtet med det morgen og aften ( håndkøb ).
  Har bagefter smurt med Clindoxyl, som også bliver nævnt her og er nu bumsefri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hej Geggo 😉 jeg har selv været invaderet på den grove måde af bumser (bare i PANDEN!!!) jeg købte alle mulige creme og købte endda proactive fra tv-shop INTET hjalp! Indtil jeg begyndte at vaske ansigt 2 gange om dagen med HELT alm. Håndsæbe! OG så har matas VERDENS BEDSTE MEST UUNDVÆRLIGE CREME!!! Det er deres egen (med striber) den hedder “speciel creme” og den er uden fedt og olie som er det der laver bumser! Og den er fantastisk jeg LOVER dig resultater overnight!!! Og den koster 59kr. Og den virker bare og holder 3-4 mdr. Den er fantastisk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tag fat i Mads fra Danish Skin Care .dk – de hjælper med bumser og uren hud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elissa

  Geggo, har du evt. taget en graviditetstest? ikke for at give dig falske forhåbninger eller noget, men mange bliver angrebet af bumser når de er gravide og rigtig mange opdager faktisk de er gravide pga. deres pludselige urene hud 😉
  Krydser fingre hvis det er noget i håber at blive <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sørg for at komme ind i en god renserutine – Let rens morgen, i dybden aften – Husk fugt (urenheder kan faktisk komme pga for lidt fugt) men ved stress eller hormonel forandring dukker de små bæster op også. En frugtsyremaske/eksfoliering vil heller ikke være at kimse af. På http://www.gettheglow.dk (skønhedsshop) finder du en masse effektive og gode produkter til det formål 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg er flittig renser af min hud, og har heldigvis de bedste produkter, desværre kommer det vist indefra men det ser ud til at være blevet bedre nu. Men tak for tippet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Maria

  Drop alle former for mælkeprod. – det hyppiste svar på urenheder hos kvinder. Tjek iøvrigt op på din kost – urenheder ved hagen er oftest et tegn på problemer i mave/tarm regionen. Få det heller undersægt end at proppe kroppen med kemikalier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Maria

  Drop alle mælkeprod. – det hyppiste svar på urenheder. Og evt. tjek yderlige din kost – bums på hagen er tegn på forstyrrelser i mave/tarm regionen. Find heller ud af problemet end at brug alle mulige kemikalier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Geggo
  Du er vel ikke gravid ??? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kartoffelbåden

  Jeg blev til sidst så træt af bumser, så jeg gik til lægen og fik lymecyclin på recept. Det har hjulpet så meget, som diverse ting i håndkøb ikke hjalp på. Prøv det og spar tid med at gå alle andre steder hen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Geggo. Jeg har også lige været ramt af de F…… bumser. Sjovt nok er jeg faktisk selv teenager og i puberteten… Men jeg har noget der kan hjælpe! Garnier produkt, du kan spørge om det i Matas. Anyways det hjælper sååå sindssygt godt! Det hjalp mig på 3 dage, og urenhederne var nærmest væk! Det kan helt klart anbefales. Håber du kan bruge mit tip!❤️
  P.S godt du har en som Cengiz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg har også været angrebet af bumser dee sidste 8-9 månder, lige siden jeg stoppede med p-piller.. Og har prøvet alt i hudplejeprodukter basiron, clindoxyl, Avene, Vichy Normaderm og har virkelig ikke fundet noget der hjælper!
  Så du må gerne skrive om det hvis du finder noget der virker.. Jeg har købt mig fattig i produkter der ikke virker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har heller aldrig haft bumser, men fik det da jeg blev gravid. Det skal jeg ikke kunne sige om du er, men de går i hvert fald væk efter de første par måneder hvor kroppen er snot forvirret over alle de hormoner Så hvis det er det der er årsagen, så er der håb forude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej geggo.
  Har du overvejet at gå til en kosmetiker :)? Take Care i Hellerup er super dygtige! De vil helt sikkert kunne hjælpe dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  ‘ Clindoxyl ‘ er svaret på den bedste bumsecreme, den kan købes på apoteket, og skal smøres på inden man går i seng. Har selv været plaget af bumser, hvor alt det du køber fra Matas osv. Bare ikke hjalp nok, men da jeg fik denne gik der ikke lang tid (5-6 dage ca. ) og så var jeg helt bumsefri… Og er det også idag
  Håber du kunne bruge det til noget❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  VAR selv plaget af bumser, da min far spurgte en hudlæge. Hun svarede at jeg skulle gå på apoteket og købe noget der hedder ‘ Clindoxyl ‘. Det gjorde vi så, og jeg begyndte at påføre den hver dag inden jeg gik i seng, passede på ikke at putte for tykt lag på da det kunne give bivirkninger, men bare på alle mine bumser. Og efter en uge var jeg helt bumse fri, og er det endnu. Jeg kan mærke stor forskel på den far apoteket og det far matas❤️❤️
  Håber det kan hjælpe dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatima

  Mon du er gravid Geggo :b nogen får urent hud, andre får glansfuld hud, isåfald, går det hemt væk igen inden længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Et råd fra en gammel kone 🙂 Da jeg som teenager var plaget af bumser fik jeg at vide at jeg skulle smøre tandpasta på om aftenen, inden jeg gik i seng. Så er de “døde” når du vågner og du kan fjerne resterne med en svamp eller en god rense creme. Ved det lyder vanvittigt, men det virker. Reddede mange gange mit liv som teenager i 80’erne (årgang 70)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Tak for tippet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den har jeg hørt før, erindrer jeg… Men har ikke prøvet den, det må sørme komme an på en prøve næste gang ‘Hugo’ (som jeg kalder dem) viser sit grimme ansigt.

   Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Omg! Kender dit problem
  Jeg blev totalt ramt af samme crunch som voksen, altså de 25 år.. Jeg ved ikke hvorfor jeg lige pludselig slog max ud i fjæset.. Det var bare SÅ træls.. Det eneste min læge ville gøre var at udskrive nogle p-piller mod netop akne.. Og og og, fortælle mig at der fandtes noget i håndkøb på apoteket man kunne bruge.. Basiron.. Mener jeg det hed..
  Men Hey, nu har din kæreste jo også en slik butik, så det giver vel alligevel god mening at du pludselig “slår ud”.. Haha.. Knus på dig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Nelly faves - På udsalg