Jeg føler mig som bunden af en hvid crunch i øjeblikket

♡ – SheIn rabatkode på 30% – ♡

Jeg elsker at shoppe, srsly det er uden tvivl min absolut yndlings-hobby, og også min allerbedste metode at få mig selv i godt humør! Nu har jeg shoppet på Shein, der førhen hed Sheinside.com, deres priser er så alle kan være med, og jeg kan tillade mig at go lidt mere crazy end jeg plejer. Jeg har brændt mig varm på en masse ting, min shopping-bag på hjemmesiden er propfyldt, men de her er klart blandt mine favoritter:

Untitled

1/HER 2/HER 3/HER 4/HER 5/HER 6/HER 7/HER 8/HER 9/HER 10/HER

Jeg har fået fat i en rabatkode til jer på 30%, i skal bare indtaste denne kode: DK-blog30

Kærlighed ♡

 

 

Kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig som bunden af en hvid crunch i øjeblikket