Jeg har en rigtig dejlig nyhed ♡

Jeg er overvældet, og her er iøvrigt en anden nyhed:

DSC00642

Jeg er simpelthen så overvældet! Aldrig i mit liv havde jeg tænkt eller overhovedet så meget som turde håbe på al den positive energi der i øjeblikket kommer min vej fra folk der kommenterer på min graviditet, som jeg offentliggjorde igår. Jeg sidder faktisk her og bliver lidt følsom, rent faktisk er jeg på grænsen til at fælde en tåre over alle de søde ord og komplimenter jeg har fået. De betyder meget mere end i nok umiddelbart tror.

Jeg er så lykkelig over min graviditet, og tanken om at mig og min kæreste og allerbedste ven nu skal være forældre til en lille dreng eller pige – og det hele blev bare toppet af al den opbakning og kærlighed jeg er blevet mødt af. TAK!! <3

Min graviditet kommer til at kunne følges i Familien fra Bryggen sæson 8 som vi i øjeblikket er ved at optage! 🙂 Juhu <3

IMG_3075

KÆRLIGHED til jer, og kæmpe knus og et stort TAK for jer!! <3

Kærlighed.

48 kommentarer

 • maria

  foreslag til din datters navn: Serafina, sofia,
  mikkeline, melanie, alberte, sohie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  hej Geggo
  ville ønske dog alt held og lykke med graviditeten i ville blive de bedste forælder det er jeg ikke i tvivl om i ville blive hils din dejlge famile <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Geggo

  Jeg ønsker dig held og lykke med din graviditet. Jeg er ikke i tvivl om at dig og din kæreste nok skal blive nogle fantastiske forældre der atid har tid til hygge og leg. Jeg er helt sikker på at du får og har en dejlig familie der altid vil støtte dig og din familie lige meget hvad der sker. Hils hele din familie fra mig. Hvis du vil må du godt følge mig på instagrame. Jeg hedder Cecilie_Stenger_Hansen.

  Kærlig hilsen Cecilie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Geggo

  Jeg ønsker dig held og lykke med din graviditet. Jeg er ikke i tvivl om at dig og din kæreste nok skal blive nogle fantastiske forældre der atid har tid til hygge og leg. Jeg er helt sikker på at du får og har en dejlig familie der altid vil støtte dig og din familie lige meget hvad der sker. Hils hele din familie fra mig. Vil du følge mig på instagrame. Jeg hedder Cecilie_Stenger_Hansen. Kærlig

  hilsen Cecilie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej geggo
  Jeg ville bare spørge, om familien fra bryggen også fortsætter, når den lille nye kommer? Jeg glæder mig til at se sæson 8, og håber der kommer mange flere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kia Skriver

  Hjertelig tillykke med din / jeres graviditet. Jeg ønsker jer alt det bedste med graviditeten og den lille ny når den kommer til verden. Elsker jer alle på Bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej geggo stort tillykke herfra ,må solen skinde på jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Geggo og Co
  Stort tillykke med familie forøgelsen, håber det bedste for jer to.
  Jeg er selv gravid og er sat til starten af dec. 2015 :grinning: Mange hilsner fra Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  ❤️Tillykke, hvor er det dejlig at i endelig bliver forældre. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at du bliver en knaldhammerende god og kærlig mor Og hør ikke på den skrupskøre mia, hun beviser jo gang på gang at hun aldrig og stadig ikke er og aldrig bliver en god mor, bare den måde hun behandler joy på siger jo alt… Nå men nu det jo heldigvis ikke hende det drejer sig om, men dig. Du skal bare blive ved med at være dig Geggo, så kan intet gå galt, du gør det simpelthen så godt Knuz og tanker her fra det Judske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  I bliver de bedste forældre
  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie Jakobsen

  Du fortjener det stort tillykke til dig og din kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hey geggo. Stort tillykke. Blev helt varm om hjertet da jeg læste det. Og søde geggo du blir verden sødeste og dejligste mor. Endnu engang tillykke ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort tillykke, Geggo!
  Ignorer Junkie-Mia og pølselæbe-Joy; de har tydeligvis ikke for mange brikker at flytte rundt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Stort tillykke med graviditeten, håber jer alt held og lykke fremover til jeg alle. . Glæder mig meget til at følge dig og din gavidit og hele din dejlige familie i sæson 8

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Canzler

  Det så vildt og få æren af og følge dig og din vidunderlige familie ❤️❤️❤️

  Sender så meget kærlighed og positive tanker og energier til dig i din graviditet…

  Stort tillykke til jer ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du bliver en fantatisk mor det er jeg sikker på stort tillykke ❤️hvornår kommer den nye sæson❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Dit og Cengiz barn kommer til at leve et konge liv med dejlige forældre ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det dog dejligt at høre Geggo!! Og selfølgelig får du mange positive kommentare for du bliver virkelig en fantastisk mor!! Det tror jeg på knus og kram herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Du er en fantastisk kvinde Geggo
  Vi glæder os til nye afsnit , får altid et stor smil på læben dejlige mennesker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor skønt at høre! Jeg så godt de var ved at optage dig da du gik ude foran baresso på Vesterbrogade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Hvor er det dejligt at det lykkes for jer <3 …. Håber inderligt at Mia1s lorte kommetar kommer hende slet til !!! Undskyld opkaster , hvor dum MÅ man være ???? Geggo du blive den bedste M O R i verdern<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Gresslehner

  Hej Geggo.

  Kæmpe tillykke til jer begge.
  Det er en kæmpe oplevelse der ikke kan beskrives. Dejlig følelse.
  Jeg elsker dig og din kære dejlige familie.
  Ser alle afsnit.
  For det andet. Fuck hende Mia.
  Hun er ikke værd at høre på.
  Når man ser og hører hende, så kan man da både høre og se at det er hende der fejler noget. Luk ørerne for hendes mundlort.
  Du bliver en rigtig god mor er jeg sikker på. I får den dejligste unge. Han/hun kan ikke blive anderledes med de forældre og den dejlige familie, som i er.

  Kæmpe knus og endnu engang tillykke 🙂 :142:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Kære Stephanie
  Jeg sidder også med tårer i øjnene over den glædelige situation, du og din kæreste er i og over alle de smukke, rørende og positive hilsner, I har modtaget de seneste dage. Uden at kende jer, virker I, du, Linse og Mopper, som den bedste familie med masser af kærlighed, sammenhold, glæde og energi. Det bliver nogle fantastiske rammer for et lille nyt menneske. Jeg ønsker dig og din kæreste alt held og lykke, og jeg ved, at I bliver fantastiske forældre. Jeg glæder mig til at følge din graviditet og den lille nye bokser eller balletdanser, når den tid kommer. Jeg er ikke religiøs eller troende. Men jeg tror på DIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Mikkelsen.

  Rigtigt stort tillykke .Ønsker dig og din dejlige familie al godt. I oser af kærlighed
  hele Bryggerbanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Stor tillykke Geggo. Glæder mig vildt meget til at se nogen flere sæsoner fra jer. I er simpelhen sådan en god familie og man kan grine meget af jer, men det er på den gode måde.. Held og lykke i fremtiden med din kære familie og den lille ny der en gang kommer til verden!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke med din graviditet det er så fantastisk en følelse at mærke liv inde i sig og tak for alle sæsoner af familie. Fra Bryggen i er fantastiske hver og en af jer og skid hul i hvad andre siger stephani ved i bliver nogle fantastiske forældre dig og kæresten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibba

  Hej Gegs
  Endnu engang tillykke . Glæder mig til mave foto .
  Jeg ved du bliver den bedste mor for din lille blop og må indrømme jeg har raset over visse skriverier og været vred på jeres vegne . Men søde unge kvinde du må aldrig lade nogen ødelægge din lykke eller bare stresse dig . Bær over med den , de ved ikke bedre . Du er i mine øjne og mange andres et smukt væsen fuld af kærlighed og omsorg for andre og dette er et af de smukkeste træk et menneske kan have . Rønnebærrene er sure sagde ræven da den ikke kunne nå hun vil aldrig på et helt liv kunne opnå hvad du udretter i timen . Forbliv glad og positiv lad ingen lave skår i jeres glæde . Jeg er selv lige blevet mormor og det er så absolut det største man kan blive . Knus fra Fyn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Daugaard

  Ihh hvor du stråler.. tror det bliver en dreng på omkring 3243g og 51cm lang.. Håber det bedste for dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Gekko 🙂 et kæmpe stort tillykke herfra! Det er så stort og jeg ønsker og håber på alt det bedste for dig og også din familie.
  Jeg drømmer selv om en graviditet, men det har desværre lange udsigter.
  Jeg vil så gerne hjælpe dig lidt på vej og tænkte derfor på om du kunne være interesseret i at få et af mine specialdesignet håndlavede babysæt. Det er en gave til dig, som jeg håber du vil tage imod. Du kan se nogle af de sæt jeg laver på min hjemmeside. Jeg kan også hækle tøj hvis det har interesse. Måske jeg skal brodere et navn eller en saying på. Lad os lave et sæt som du vil få glæde af.
  Det er en tradition i min familie at man hækler noget til den lille ny – min oldemor lavede både til min mormor, mor og jeg. Jeg har taget traditionen op – og selvom du ikke er min familie, synes jeg du skal have en lille gave 🙂
  Alt det bedste herfra – håber at høre fra dig.
  Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadine hansen

  Hvor er i på vej hen på ferie❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil ikk anbefale dobbleren da det kan være svært selv at finde hjertelyd. Babyen har ikke godt af strålerne, og man bliver pisse bange når man ikke kan finde hjertelyd.
  Jeg har arbejdet på en privatklinik og vi fik tit vordende mødre ind der var rigtig bange fordi de havde siddet 40 minutter og lyttet.
  Tag ind til fx Lille Københavner/Lille liv klinikken på puggaardsgade ved hovedbanen 🙂 der kan man få drop in skanninger hvor de bare kigger og måler baby <3

  Glæder mig SÅ MEGET til at følge dig/jer i en ny sæson!! Alt held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er så fantastisk at der kommer sæson 8!! Det er jo helt vildt ❤️ Glæder mig virkelig meget til at følge din graviditet. Rigtig god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotteg

  Er så glad på jeres vegne!!
  I bliver simpelthen så skønne forældre! Og sikke en fed familie at blive født ind i ❤

  Og sikke en dejlig nyhed med optagelserne!!! Vi venter i spændning!

  Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hjertelig tillykke til jer begge 2. Håber det hele forløber som det skal……
  Kærlighed til jer alle 2 snart 3 måske 4 hvem ved……. Smiler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tillykke og held og lykke med alt i fremtiden. Du bliver en fantastik mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy Lucas

  Hej med dig søde!
  Du bliver verdens bedste mor og jeres barn får verdens bedste familie !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Krogh

  Ih Geggo, det varmede helt i hjertet, da jeg læste om din graviditet.
  Jeg har fulgt jer siden de første afsnit, og synes jo i er en flok skønne mennesker. Desuden har vi kærligheden til dyr tilfælles, og tilgangen til livet.
  Men hvor har det været tydeligt, at du virkelig har fundet din soul mate. Din glæde, ja hele din person, virker harmonisk og det er så livsbekræftende at se jer sammen. Han virker som en skøøøøn fyr.
  Stort tillykke med det hele Geggo, og al mulig held og lykke i fremtiden. Jeg glæder mig til at følge jer i de nye afsnit. Masser af kærlighed til jer. ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] – Jeg er simpelthen så overvældet! Aldrig i mit liv havde jeg tænkt eller overhovedet så meget som turde håbe på al den positive energi der i øjeblikket kommer min vej fra folk der kommenterer på min graviditet. Jeg sidder faktisk her og bliver lidt følsom, rent faktisk er jeg på grænsen til at fælde en tåre over alle de søde ord og komplimenter jeg har fået. De betyder meget mere end i nok umiddelbart tror, skriver Geggo på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej geggo
  Er mega fan af dig og mega glad og lykkelig på dine vegne det at blive forældre er den største glæde i livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Kære geggo kan kun sige at du /i har noget at glæde jer til det at blive mor for allerførste gang er noget man ikke kan beskrive det overvældende plus en stor kærlighed når barnet er født …jeg har selv en super dejlig datter som jeg ikke vil være foruden … Fik hende i en sen alder 32 år men har slet ikke fortrudt dette … Fik en abort da jeg var 18 år plus en da jeg var 24 år det har jeg fortrudt den dag idag men man var al for ung dengang mente jeg selv og havde al for travlt i min hverdag da jeg var selvstændig … Ønsker jer al mulig held og lykke med vidunderet når det engang kommer til verden
  Venlig hilsen sus skal da se familien fra Bryggen når det begynder igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Geggo da jeg hørte nyheden om den lille nye tænke jeg straks at du ville blive en fab mor og jeg tror i vil blive en rigtig dejlig lille familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Geggo. Jeg har selv været sammen tur igennem som dig, med min første graviditet men 8 månder efter min spontane abort, blev jeg gravid igen. Og nu har jeg en dejlig søn på 13 månder. Så kender udmærket til nogle af de følelser du har måtte igennem. Jeg ønsker jer begge alt mulig held og lykke med graviditeten denne gang, der er ikke noget større end det at blive forældre. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Tillykke det er så stort at blive mor, er selv alenemor til en dreng på lige knap 3 år… Da han kom til verden, vendte mit liv 180 grader mod et positivt og lykkeligt liv.. Er sikker på i begge bliver fantastiske forældre… Stort tillykke til jer alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej
  Du skriver din bedste ven? Hvad betyder det?
  Knuz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej. Du skal prøve og købe en baby sound dobbler. Så kan du høre dit barn hjerte banke. Som gravid kan det jo føler som alt evighed før man skal i scanning eller jordmoder igen. Har selv 2 dejlige piger og den dobbler var guld værd hvis jeg blev nervøs eller noget. Den koster under 400kr så det jo billigt for at lytte til din lille bebs i maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natashia

  Hej Stephanie/Geggo.
  Må du afslører hvornår 8 sæson af familien fra Bryggen udkommer på tv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Yasss, så kommer der en sæson 8, det glæder vi os til!! Og endnu engang STORT TILLYKKE!!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en rigtig dejlig nyhed ♡