Jeg er overvældet, og her er iøvrigt en anden nyhed:

Mit fjern-tatoveringer-projekt

10929559_1579666482317579_725628551046762350_n

Ja som nogle af jer ved så er jeg i fuld sving med at få fjernet en del af mine tatoveringer. Mit full-sleeve er på retur, min blomst på halsen ryger også og eks-kæreste tatoveringen er også på vej væk. Jeg var 18 år, og da jeg fik lavet mine tatoveringer var det ikke ligeså normalt som nu at piger havde den slags tatoveringer. Jeg følte mig derfor lidt anderledes. Nu er det jo nærmest mere normalt at have tatoveringer end ikke at have. Dog bliver jeg aldrig helt tatoverings-fri. Det er så fedt at man kan få det fjernet, og egentlig har jeg totalt skidt på de einsteins der spillede bag-kloge med deres “hvad sagde jeg, man fortryder!” “dumt at få kæreste-tatoveringer, hvad så når man går fra hinanden igen??” – for hvad kan man bruge det til? Ikke en fløjtende fis. Folk der elsker at spille bedre-vidende og synge “i told you so” sangen for andre må hoppe og danse som de lyster. Jeg har da hele tiden vidst at det kunne fjernes igen, det er det der er så smart ved tatoveringer! De er IKKE altid permanente, men men men, dog skal man huske at det er dyrt og smertefuldt og det skal man være villig til at gå igennem, i en del behandlinger, for at få fjernet sine tatoveringer. Jeg synes dog helt klart det er det hele værd, for det går stærkt og jeg kan se fremskridt hver gang jeg har været til en behandling.

11082493_1579666488984245_8910217040161653853_n

Der er mange der har spurgt hvordan det går og om jeg ikke snart lægger nogle billeder op af fremskridtene, men sagen er den at man ikke må blive behandlet når man er gravid. Undo-it i København som behandler mig nægter simpelthen, og det tror jeg helt klart også er det 100 % bedste. For det første ved man ikke hvordan huden vil tage imod når der er hormoner i kroppen, og for det andet må man ikke udsætte sin krop (og dermed også det lille uskyldige foster) for den stress smerten fra laseren giver. Jeg synes ikke engang smerten er uudholdelig, men kroppen stresses altså alligevel, lidt ligesom når man bliver tatoveret – alt i alt må det altså bare være muligt at vente de 9 måneder, og skåne sig selv og sit kommende barn for alt der stresser og gør ondt.

Så snart jeg har født og jeg har tiden og overskuddet til at blive behandlet igen skal jeg ind i Undo-it i København og have resten fjernet. Jeg glæder mig til de er væk 🙂 Hvem ved om jeg så skal have lavet nogle andre ting, ihvertfald er jeg ikke tilfreds med disse, og derfor er det så dejligt de kan fjernes igen.

Link til Undo-it findes her:

www.undo-it.dk

Kærlighed,

Kærlighed.

geggo_signatur
   

8 kommentarer

 • Stinne

  En ting er smerten men mener at have læst et sted at pigmentet i huden bbliver ødelagt, så man får ikke ensfarvet farve om sommeren der hvor tattooen har siddet. Har du erfaring med de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Få skrevet dit barns navn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wibeke Boberg

  Har et ? Er det meget smertefuldt at få fjernet på halsen?? Overvejer min egen på halsen men er lidt bekymret for smerten. Hvad mener du?? Jeg syntes ikke det gjorde ondt at få det lavet så i forhold til det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kan du ikke ligge billeder inde løbende at din mave så vi kan følge med i hvordan den vokser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Gøre det ikke mega nas Geggo. ps. Elsker dig og din familie, i er så MEGA seje :kissing_heart: STOR FAN :grinning: :grinning: :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Gøre det ikke mega ondt Geggo :scream:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Gøre det ikke mega nas Geggo :scream: 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Skal du have en tatovering af dit barn (et billede af barnet) eller navnet på dit barn ?? Elsker at følge med i dit liv på din blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er overvældet, og her er iøvrigt en anden nyhed: