Sådan stoppede jeg med at ryge

Stakkels min tålmodige kæreste!

Ja, et eller andet sted så tager jeg sgu hatten af for dejlige tålmodige Cengiz engang imellem. Han lever med mig generelt (ret flot i sig selv, hvis jegskal indrømme det) nu lever han så med mig gravid, og oveni det har vi så lige fået en ekstra hormonel madame herhjemme.

 HUNDE3

Nemlig Baby. Vores 6 år gamle pige-hund, som har fulgt mig i tykt og tyndt, i gode og dårlige tider og som jeg elsker noget så højt. Hun er det der hedder “falsk drægtig” for tiden. Det startede med at hendes babser hævede op, og vi tænkte det nok bare var pga hun næsten lige har været i løbetid. Men okay, så hævede de altså pludselig ekstremt meget op, og vi kunne rent faktisk trykke mælk ud af dem. Baby og Karma har tit og ofte masser kødben liggende, og Baby har så nu nøje udvalgt et rundt et af slagsen som åbenbart er hendes hvalp. Hun ynder så at placere det forskellige steder, og lige når Karma lalleglad som hun er nærmer sig det, farer Baby op og knurrer og vrisser af hende. Dog har hun aldrig bidt efter hende, eller andet der var farligt. Vi bor i en lejlighed med store vinduer der går fra loft til gulv, dejligt for os, knap så dejligt når Baby ikke kan håndtere andre hunde der går forbi fordi hun er overbevist om at de er på vej herop for at stjæle hendes “hvalp”. Hun opfører sig så mærkeligt, og laver reder alle steder, også uden at tage “hvalpen” med, vores badeværelses-måtte-tæppe-ting er konstant krøllet sammen fordi hun laver rede, og min OCD holder virkelig ikke til det så jeg render rundt og glatter og retter alting ud. Men mest af alt gør det ondt i mit hjerte at hun er så forvirret. Nu er hun så nået til at benet ikke længere er interessant, faktisk er Karma lige netop nu igang med at spise det lige ved siden af Baby,

HUNDE2

men den mærkelige opførsel fortsætter dog uden at hun interesserer sig for benet. Jeg har prøvet at fjerne det fuldstændig, der er ingen forskel at se.

Karma prøver hele tiden at få Babys kærlighed på den ene eller anden måde, men Baby er skide sur på hende, skælder hende ud og gider hende ikke. Det gør altså også ondt i mit hjerte at se. Så der bliver nusset ekstra om dem begge herhjemme fortiden.

HUNDE

Stakkels min kæreste, alle de kvindelige hormoner, han håndterer det så godt og hvor ER jeg egentlig heldig at han er faren til mit kommende barn. Det må jeg lige stoppe op og tænke på, og ikke tage for givet. Jeg vidste godt han ville blive en god far, men hans tålmodighed med mig når jeg er hormonel er priceless og har bare understreget hvor fantastisk han bliver, og jeg vil for evigt være taknemmelig for hvordan han tackler mig i øjeblikket. Han er guld værd, og som min mor hele tiden har sagt til mig “ham der skal du holde fast i Gegs, han er rigtig god og sund for dig, og så behandler han dig som guld.” Og hvor er det rigtigt. Jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre at dele resten af mit liv med, og som er faren til mit barn. Jeg er så heldig at jeg har ham.

HUNDE5

Kærlighed <3

Kærlighed.

geggo_signatur
   

17 kommentarer

 • Emilje

  Tillykke med graviditeten, og i bliver nogle fantastiske forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hej Geggo.
  Tillykke med graviditeten 🙂

  Ang. Problemet du beskriver, så kan det sagtens skyldes at hun mærker dine “hormoner” eller kan lugte dem.
  Det samme skete for min søsters hund, da hun ventede sig.
  Det var i hvert fald hvad dyrlægen sagde ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hvor er det dejligt at læse du trives med din kærlighed , jeg er så glad på dine vejne at du endelig har fundet lykken og at du endelig skal være mor , jeg håber du må få al den lykke og kærlighed i verden da du selv er et kærligt menneske , husk at være lidt ekstra sød ved din mand han ser rar ud .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Stephanie.
  Jeg ville bare lige gøre dig opmærksom på at oksehudsben faktisk ikke er særligt godt for vores kære hunde. Prøv at læs på linket her: http://animaks-blog.blogspot.dk/2014/09/hvorfor-har-animaks-ikke-almindelige.html?m=1
  Hilsen Simone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Geggo,

  Jeg vil klart anbefale dig at i tager er smut forbi dyrlægen med skønne Baby, når hun er så påvirket af den falske drægtighed så vil dyrlægen nok sætte hende på galastop, det går ind og stopper mælkeproduktionen og deraf også de andre symptomer der følger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Geggo.
  Jeg kender det desværre alt for godt. Har selv en lille diva som har været igennem det samme. Vi har dog fået af vide efterfølgende at vi taklede det forkert. Jeg gjorde det samme som dig, masser af kærlighed og nussen til hende og til de to andre hunde – men i dag har jeg stadig en værre diva som tror hun skal bestemme. Hun vrisser fortsat af de andre hunde og er rigtig strid ind imellem. Har fået af vide at fejlen lå i den ekstra opmærksomhed. Det har hun taget som “ros” for hendes adfærd og derfor er adfærden fortsat. Så er hodt tip er ekstra motion, holde hjernen beskæftiget så hun bliver naturlig træt og ikke noget med at nusse når hun er strid.
  Ved godt det er svært men kan love dig for at en diva hund er noget skrammel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell Kjær

  Han skal til dyre læge med det samme. Det er noget hun skal gave medicin for i 5 dage. Så stopper mælken og hun går tilbage til normal.. hvis hun ikke får medicin kan hun blive meget deprimeret og ændre sig for altid til at trist hund, og hvis du vil gære noget ekstra godt for hende, så skal hun også steriliseres så det ikke sker igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Han skal til dyre læge med det samme. Det er noget hun skal gave medicin for i 5 dage. Så stopper mælken og hun går til she til normal..hvis hun ikke får medicin kan hun blive meget deprimeret og ændre sig for altid til at trist hund, og hvis du vil gære noget ekstra godt for hende, så skal gun også steriliseres så det ikke sker igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det dejligt at læse, at I er så glade for hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia

  Hej
  Ville høre hvilken dag du er sadt til og hvad du skal have
  Skal også selv føde til januar og venter en lille dreng (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Stalkers hundi !! Min venindes (altid glade tæve) blev også falsk drægtig.. Hendes opdrætter fortalte hende, at hun højst sandsynligt ville blive det igen ved næste løbetid.. Så det beste at gøre for hunden, var at lade hende få hvalpe, eller få hende neutraliseret. Så vi forventer hvalpe engang til foråret 😀 håber alt går vel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Vores hunde har tit været det, og det er så synd for dem, for de kan virkelig blive tosset af det. Din dyrelæge kan dog give hende piller mod det, så mælkeproduktionen stopper, og hun bliver sig selv igen.
  Bare et godt råd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Stakkels baby! Har selv haft en tæve der var sådan. En maaaaaaasse ekstra motion, væk med ting hun kan “knytte” sig til og ingen malkning af patterne! Er det helt galt kan I få noget af dyrlægen der hjælper hende til at slappe af. Det bedste for hende er at hun bliver fixet da det er virkelig stressende for dem at have alle de forkerte hormoner. Knæk og bræk til jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Gegs
  Ved ikke om du har nogen piv dyre el.lign.
  Min hund kan slet ikke finde til ro hvis hun har sådan noget i nærheden da hun tror det er hendes hvalpe, og har derfor måtte fjerne alt hvad der er med piv/bamser osv fra hende.

  Dette falsk drægtighed kan du få hjælp til hos dyrelægen det er noget der hedder Galastop vet.

  Pris 300,-

  Håber du kan bruge dette til noget.

  Tillykke med graviditeten 🙂

  Følger dig spændt på dine blogs :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Gegs
  Ved ikke om du har nogen piv dyre el.lign.
  Min hund kan slet ikke finde til ro hvis hun har sådan noget i nærheden da hun tror det er hendes hvalpe, og har derfor måtte fjerne alt hvad der er med piv/bamser osv fra hende.

  Dette falsk drægtighed kan du få hjælp til hos dyrelægen det er noget der hedder Galastop vet.

  Pris 300,-

  Håber du kan bruge dette til noget.

  Tillykke med graviditeten 🙂

  Følger dig spændt på dine blogs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor er du heldig, at have fået sådan en dejlig mand i dit liv ❤️ der fondes intet bedre end når ens kæreste er en god far, det smelter ens hjerte, at se sit barns unikke bånd til sin far ❤️ alt held og lykke, og bare rolig hunden bliver normal igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det fik vores gravhunde også så vi fjernede alle piv dyrene for det var hendes hvalpe og det hjalp. Senere fik vi hende steriliseret.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan stoppede jeg med at ryge