Stakkels min tålmodige kæreste!

// Vind en rejse for to til mega-lækre Cuba til en værdi af 18.500,- <3

inlove

For mig er at rejse lig med meditation til min hjerne, en lille flugt fra den stressede hverdag, og – very vigtigt – som regel også en god tan. Jeg rejser allerhelst 4-5 gange om året hvis jeg kan komme til det. I starten af året var jeg et smut på skiferie i Østrig, jeg elsker at stå på snowboard, og hele hyggen omkring at komme hjem efter en lang dag på bakkerne og drikke varm kakao og spise gullasch-suppe. Efter det var vi i Thailand og finde min far, afsnittet kan ses i Familien fra Bryggen sæson 7, og her i juli var Cengiz og jeg så et smut til den smukkeste ø, destinationen må jeg desværre ikke afsløre men vores ferie kan i se i Familien fra Bryggen sæson 8 der har premiere her til efteråret. Det var en fed tur, jeg er rigtig glad for vi tog afsted, vi hyggede så meget at vi har besluttet at rejse 14 dage, højst sandsynligt til Thailand eller ihvertfald Asien, i oktober. I den forbindelse tror jeg at jeg vil benytte mig af Travelbird som altid har de fede
te tilbud på rejser. De laver også de vildeste pakke-løsninger fyldt med oplevelser og til virkelig nice prices.

Jeg har snakket med dem og fået lov at udlove en konkurrence til jer. Alt du skal gøre er at tilmelde dig Travelbird’s nyhedsbrev lige HER, og dermed deltager du i konkurrencen om en rejse for to til super lækre Cuba, præmien har en værdi af 18.500,- inkl fly.

Deltag direkte ved at tilmelde dig nyhedsbrevet HER.

CUBA

IMG_3313IMG_3153

cubacuba

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Travelbird.dk

Kærlighed.

13 kommentarer

 • Trine

  Hvem vandt den lækre rejse?☀️
  Og stort tillykke med baby!‍‍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa Maria Inostroza Acosta

  Kunne være sindssygt at vinde! Har lige fået den lækreste lille dreng for 6 måneder siden. jeg er selv halv cubaner, men eftersom jeg ikke snakker med min far må jeg selv finde en vej for at lære min kæreste og barn min cubanske familie at kende men det ok dyrt, så nu prøver vi lykken herinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Kunne være så fantastisk at vinde, så jeg kan få lidt ro i hoved. Jeg lever til hverdag med to psykiske diagnoser, og det er rigtig hårdt når man tit mister lysten til livet. Det eneste i hele verden jeg ønsker er at få lidt ro i nogle dage, væk fra alt stress og møder med Psyk 🙁 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hold nu op hvor er din mave din på billedet med den fine kjole. Hvor langt er du henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie rye

  Hej. Min kæreste Luka Siesta og jeg kunne godt bruge sådan en lækker rejse. Da vi har to børn og ikke har så meget tid til hinanden. Og så osse fordi jeg aldrig har prøvet at rejse før. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Faurholt

  Det ville være en kæmpe drøm der ville gå i opfyldelse hvis jeg vandt, jeg er mor til fire dejlige børn 2 piger på 15 og 12 og 2 drenge på 9 og 5 år, pengene er små så en rejse af den slags er noget man kun drømmer om her hjemme hvem ville ikke blive overdrevet lykkelig for at få en drøm opfyldt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Først, er kæmpe fan af dig og din familie. Flere burde være som jer, fri og åbne for andre mennesker.
  STOR RESPEKT!
  Denne ferie ville godt nok være tiltrængt, for mine forældre.
  Jeg har været sengeliggende i snart 2 år pga. kronisk sygdom. Det har kostet både for pengepungen, men også mine forældres ægteskab. Vil gerne vise dem min taknemlighed, og få dem væk fra stress og sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desirée Nielsen

  Jeg ville tag afsted med min elskede mand.. Han har siden marts måned skulle arbejde i Randers og da vi bor i Vordingborg har det betydet at han er taget hjemmefra mandag morgen og er hjemme torsdag eftermiddag.. Det har stået på længe og varer nok en måned endnu som om det ikke skulle være nok så er jeg faldet og har brækket min ankel, så de sidste tre uger har jeg kun måtte ligge på vores sofa, kig ud af vinduet og savne min mand og der går yderlig tre uger, før jeg må få støvlen af og påbegynde genoptræning så en lækker ferie for bare os to ville være ikke mindre end perfekt for os til at overvinde alle de strabadser vi har været igennem håber virkelig bare på det bedste må komme vores vej nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie dyrby

  Kunne være så fedt at vinde en rejse for to, da min kæreste er 18 og jeg snart bliver 18. så at komme afsted bare mig og ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Greve

  Ville SÅ gerne vinde denne utrolige konkurrence – ikke for min skyld, men for mine forældres! De har brugt så mange penge på mine søskende og jeg. Deriblandt en roadtrip til USA i stedet for at fejre deres sølvbryllup og et efterskoleophold til mig. De giver så meget til mig (os) – det er på tide, de får noget igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Nielsen

  Uhhh det ville slet ikke være så dårligt med en tur til Cuba – den danske sommer får man ihvertfald ikke nogen fin kulør af ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nassim

  Dejligt med ferie ❤️❤️ Men lige en efterspørgsel på din kjole som du postede på FB og som du skrev at du ville skrive om på bloggen ‘dagen efter’ og hvor den var fra? 😉 Skal til bryllupsfest og er selv gravid så mangler en smuk og lækker kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej Stephanie. Jeg er vild med den kjole du havde på forleden til tv-prisen og lovede link til☺️ hvor er den købt?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stakkels min tålmodige kæreste!