Her er vinderen af et gavekort på 1000,- til Shiny.dk:

//Konkurrence – vind for 1995,- Estee Lauder produkter <3

AMM_EsteeLauder_produkter[8]

Jeg elsker gode produkter, og jeg elsker især produkter der helst gerne må være lidt luksus. Jeg går meget op i min hud, og at dufte godt og jeg synes at Estee Lauder laver alverdens lækre luksus-ting. Jeg er især vild med deres reparerende serums, og så har jeg vist også nævnt før at jeg virkelig prøver at undgå at ty til botox så disse anti aging produkter er også virkelig gode til netop dét.

Jeg har fået lov at lave en konkurrence om intet mindre end 1.995,- til Estee Lauder, alt du skal gøre er at tilmelde dig deres nyhedsbrev HER, og så er du automatisk med.

Tjek deres produkter ud HER.

 

Kærlighed.

32 kommentarer

 • Maria Hvidbjerg Andersen

  Super lækker præmie, deres produkter er SÅ lækre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville være så dejligt at vinde! Virkelig lækre produkter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  FED præmie Trænger virkelig til noget selv forkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Done!
  Det ville være så mega fedt at vinde da jeg ikke har prøvet noget fra Estee Lauda før og det ville jeg virkelig gerne da jeg har hørt rigtig godt om! Elsker at læse din blog Geggo og elsker din familie:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Done!
  Det ville være så mega fedt at vinde da jeg ikke har prøvet noget fra Estee Lauda før og det ville jeg virkelig gerne da jeg har hørt rigtig godt om! Elsker at læse din blog Geggo og elsker din familie og jeres serie som jeg helt klart skal se første afsnit af i morgen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det ville være så mega fedt at vinde da jeg ikke har prøvet noget fra Estee Lauda før og det ville jeg virkelig gerne da jeg har hørt rigtig godt om! Elsker at læse din blog Geggo og elsker din familie og jeres serie som jeg helt klart skal se første afsnit af i morgen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Knudsen

  Det ville være så fantastisk at vinde og kunne prøve noget rigtig lækker Make up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Done! :smiley: vil så gerne vinde! kunne godt bruge en masse nye produkter til min ret så lille samling :grinning:
  Super blog og eeeeeelsker dig på instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne R

  Uhhh hvor kunne det være lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skjoldborg

  Uhhhh bliver så glad hvis jeg er den heldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fin konkurrence! Jeg har selv ønsket mig mange af deres serums og cremer i fødselsdagsgave (og fik en del), for de er helt fantastiske! Størst fan er jeg af idealist pore minimizing! Den er så lækker og bliver også brugt som primer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja larsen

  Ville elske og vinde, kunne være dejligt at forkæle sig selv lidt, alene mor til 3 piger, elsker og forkæle mine piger ❤️ Men kunne da være meget dejligt at prøve at forkæle sig selv lidt, da jeg tror man hurtig glemmer det når man bliver forældre… Vil tag imod det med kyshånd ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg håber jeg vinder jeg er en der bruger meget af som nået. Jeg er en stor fan på insta hedder jeg anna288e. Jeg håber det er mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Højland

  Uhhhh lige en konkurrence for mig jeg er højgravid med termin om 17 dage, og jeg har undgået alt for mange produkter under graviditeten. Men når jeg har født SÅ er det mor-tid og tid til pleje og wellness af min hud. Derfor ville denne præmie være så skøn for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill Jensen

  Fantastisk konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Jeg må da simpelthen kaste et lod i puljen, for mit mor look trænger grusomt til at få et los bagi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er deres produkter testet på dyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Deres produkter har jeg naturligvis tjekket op på, og de er ikke testet på dyr i de lande hvor det ikke er lovpligtigt. Det er det ikke i Danmark, men køber du eksempelvis deres produkter i Kina, så er de.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt Jensen

  Åh, hvor ville jeg elske at vinde! ville virkelig være fantastisk fedt at vinde sådan nogle fede produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke Pedersen

  Det ville være så fedt hvis jeg vandt det, jeg ville komme til at se så godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birthe

  Tillykke med din fine mave og forsat god karma ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birthe

  Vil blive super glad hvis jeg vandt og tillykke med den fine mave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Årh ville så gerne vinde 🙂 vinder sgu aldrig noget 😀 når men 120 gang er måske lykkens gang ♡♡♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone lund

  Ville være dejligt at vinde!! kunne virkelig godt bruge noget nyt makeup!☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Audur

  Gade godt vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Håber jeg vinder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Jørgensen

  Har aldrig haft rigtig sminke . Kunne være fedt at vinde så man kunne prøve at Gøre sig lækker. Håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefania boberg

  Håber jeg viiiinder ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Andersen

  I anledningen af dette indlæg, vil jeg være så fræk at spørge om du tænker på at lave en makeup tutorial på din hverdagsmakeup? 🙂 Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der vil finde sådan en interessant!

  Tak for en god blog og tillykke med familieforøgelsens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Sørensen

  Ville være lækkert at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Frimann Nielsen

   Lækre produkter… Kunne godt brug nogle af deres ansigts cremer til urenhed..:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er vinderen af et gavekort på 1000,- til Shiny.dk: