//Konkurrence - vind for 1995,- Estee Lauder produkter <3

Vind lækre naturlige produkter fra Origins <3

Det er ingen  hemmelighed at jeg går rigtig meget op i min hud. Samtidig har jeg altid sørget for at handle alt mad der er muligt at købe i økologisk, måske også fordi jeg er vokset op med en onkel der går rigtig meget op i økologi, og hans stemme har siddet i mit hovede i så mange år. Et eller andet sted er det også bare sund fornuft for mig ikke at putte sprøjtemidler og tilsætningsstoffer i min krop. Nu hvor jeg er blevet gravid er jeg begyndt at tænke ekstra meget over hvad jeg putter på min hud – jeg bruger stadig noget af min normale makeup (ja fyfy til mig, men sådan er dét nu bare), men jeg har også på Origins shoppet noget virkelig lækkert økologisk makeup uden parabener – og det er rigtig godt synes jeg! Jeg er vild med denne mineral-pudder eksempelvis, denne mascara er også virkelig god, og så købte jeg også denne her skrubbecreme – virkelig vanedannende! Jeg har også skiftet min normale ansigtsmaske ud med denne her.

AMM_Origins_produkter[9]

Jeg har så fået lov at udlove en konkurrence til jer læsere hvor i kan vinde en gaveæske med 6 lækre produkter fra Origins – nogle virkelig lækre produkter! De produkter der sælges herhjemme testes iøvrigt ikke på dyr.

– Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Origins’s nyhedsbrev lige HER – så er i automatisk med i konkurrencen <3

Origins’ produkter bygger på 100 % naturlige æteriske olier, og indeholder ingen parabener, ftalater, propylenglycol, mineralolie, PABA, petrolatum, paraffin, DEA, eller animalske ingredienser.              

Vi fremstiller vores produkter ved hjælp af en kombination en kombination af vedvarende ressourcer, vindkraft og miljøvenlige produktionsmetoder.

sponsoreret indlæg

Kærlighed.

4 kommentarer

 • Agnes

  Okay, tusinde tak for svaret <3 har ikke viaplay men så må jeg jo bare vendte en uge, det vigtigste er at jeg for set programet. Kan slet ikke vendte :scream: :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Hej kære stephanie, jeg kan simpelthen ikke vendte med at se sæson 8 af jeres fantastiske serie. :heart_eyes:
  Men jeg har ikke TV3, hved du måske hvornår serien kan ses på TV3 play?
  Ud over det vil jeg også bare ønske dig og din kæreste, rigtig stort tillykke 🙂
  Kærlige hilsner Agnes :innocent: :stuck_out_tongue:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Agnes 🙂 Jeg ved faktisk ikke om Tv3play sender Familien fra Bryggen samme dag vi har premiere, eller om det er en uge efter – ellers er det at finde på Viaplay samme dag vi har premiere. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Og tusind tak iøvrigt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Konkurrence - vind for 1995,- Estee Lauder produkter <3