Jeg bliver så træt i mit hovede...

Kvinder, (v)i er for seje ♡

ffb2

Jeg ved at der ikke findes en graviditet der er ens, og jeg føler virkelig med de kvinder der døjer med rigtig mange gener. Det må simpelthen være så trist ikke at kunne nyde sin graviditet pga sygdom imens man producerer den lille i maven. Jeg føler mig så heldig, jeg har ikke noget der er værd at græde over. Jeg har hovedpine dagligt, men det lever jeg med, kvalme en gang imellem, og så er mit ellers fantastisk høje energi-niveau, skiftet ud med en helt crazy træthed. Men jeg er ret sikker på at det er småting i forhold til hvad nogle af jer kæmper med derude.

Det er først efter jeg er blevet gravid at det rigtigt er gået op for mig hvor f….. seje kvinder egentlig er! Lets be honest… Manden skal hygge sig, og så har han gjort sit job indtil barnet kommer. Okay okay, Sultanen ville hoste mig højt over skulderen hvis han læste med nu, selvfølgelig skal mændene også have credit for at holde vores hormonella-humørsvingninger ud, og applaus til de mænd der lige tager sig ekstra af sin kæreste imens hun går igennem graviditeten – jeg har den dejligste kæreste på det punkt, han tager sig så godt af mig, uden at over-pylre mig. Kan selv, vil selv – sådan har jeg det tit. Men hvor er det dejligt at han indimellem slår i bordet og forlanger jeg slapper af. Min rengøringsvanvid går nogle gange lidt crazy, hvor jeg så bliver rigtig svimmel, og der er han god til at tvinge mig til at lægge mig ned. Guld værd. Simpelthen.

CZCZCZ'

Men ærligtalt, så er det altså os kvinder der gør det hårde arbejde med at bære barnet, forandringerne ved vores krop osv. Jeg skal være ærlig at indrømme at jeg stadig ikke har vænnet mig til at have taget på, og at min veltrænede krop er ved at forsvinde. Det er ikke noget jeg er decideret ked af, for det opvejer jo gange 8000 at jeg ved vores lille prins eller prinsesse vokser i min mave. But still! Jeg træner naturligvis stadig, men jeg er vant til at løfte tungt, så mine eksempelvis 200+kg i benpres er totalt no-go nu hvor jeg er gravid, og selvom jeg F…. hader cardio så er det det jeg laver mest af nu.

ffb4

Iaften kommer 2. afsnit af Familien fra Bryggen kl 20:00 på TV3, jeg skal ned og se det hos Mopper sammen med min mor og Cengiz.

Jeg elsker min familie så forbandet højt. Tænk engang, snart er vi en mere 

ffb

Bloggen er ikke glemt eller på vej væk, jeg har bare så meget at se til fortiden, vi optager stadig til Familien fra Bryggen, jeg vil selvfølgelig blogge mere ligeså snart vi er færdige. Idag har jeg endelig en slappe-duppe-delle dag, så måske der kommer et indlæg mere senere 🙂 

Kærlighed,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

22 kommentarer

 • Rosa

  Fortsætter familien fra Bryggen når du har fået dit barn ( håber!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jørgensen

  Hvornår har du termin (mærkeligt spørgsmål) PS elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Hej stephanie
  Jeg er virkelig glad for at du ikke giver op på bloggen, jeg var blevet lidt bekymret for at du måske ikke rigtigt havde lyst mere. Og selvom du måske har lidt for travlt til at skrive på bloggen, med alt det der sker i dit liv lige nu så sætter jeg virkelig pris på at du alligevel tager dig tid til at skrive i ny og næ. For jeg syntes simpelt hen at det er så fantastisk hyggeligt at følge med i dig og din families liv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie L

  Hvor er det et dejligt indlæg at læse! Jeg er selv ude for en lidt hård graviditet, ihvertfald i mine øjne – jeg har kastet op flere gange om dagen HVER dag de sidste tre uger, uden på nogen måde at kunne komme ud af huset! MEN jeg ved jo heldigvis hvad der venter i sidste ende, og det er helt fantastisk!
  Jeg vil bare sige tak, for er smil på læben ihverfald denne aften! For ja! Kvinder er sku skide seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Må jeg have lov til at spørge, hvor den fine grå jakke, du havde på i aftenens afsnit af Familie På Bryggen er fra? Den så rigtig fin ud!
  Og nu kan jeg ikke tale med om graviditet, da der er en del år til, det er noget, jeg skal igennem – men jeg synes sgu at kvinder generelt er seje, og også at det er sejt, så meget kvinder gennemgår under graviditet i forhold til mænd – og bare owner det der ☺❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Den er nogle år gammel, og købt i Vero Moda så vidt jeg husker <3 Du har ret – kvinder er awesome!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja P

  Jeg var en af de uheldige som måtte gå en del igennem i min graviditet. Min moderkage lå ved livmodermunden altså ved “udgangen” så at sige, og det gav mig en del styrt blødninger i min graviditet, hvor jeg selvfølgelig blev vildt bange hver gang for om jeg var ved at miste. Oveni det fik jeg også bækkenløsning da jeg var ca. halvvejs.
  For overhovedet at blive gravid var vi også lige igennem fertilitetsbehandling + jeg fik en underlivsoperation også.
  I dag har jeg den skønneste dreng på 14 måneder, og ville gå det hele igennem en gang til hvis jeg skulle gøre det om 🙂
  Så JA vi kvinder er sgu for seje! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejligt at følge dig på sidelinjen er selv gravid og har termin om 6 dage glæder mig helt vildt til at blive en familie og få min datter i armene, det sidste stykke tid er hårdt døjer en del med kvamle og ondt men det er det hele værd i sidste ende! Nyd din gravitet det er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Prøv at spise magnesium, det hjælper mod hovedpinen. Fik det selv rigtig meget da jeg var gravid med vores datter…. Så gætter på prinsesse 😉 her går jeg med en lille prins, ca 10 dage korte henne end dig og har det fantastisk!! Jo jo, er da træt. Men for pokker. Der er vel ik så underligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejligt med sådan et High five indlæg til alle kvinder
  Jeg er selv i uge 36+5 (2. graviditet).. Min første graviditet gik helt fint, men den her trækker tænder ud.. Først 4 måneder med kvalme/opkast 3-4 gange om dagen, derefter ekstremt mange smerter og var sengeliggende i 2 måneder og her til slut bækkenløsning.. Synes det er ekstremt hårdt at være skidt hele tiden og have en lille på 2,5 som ikke helt forstår det heldigvis har jeg den sødeste og dejligste kæreste som støtter mig konstant❤️
  Nu vil vi bare gerne snart møde vores dejlige dreng der ligger og gemmer sig inde i mavsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Så skal du bare glæde dig til efter fødslen. Der vil du føle sig uovervindelig efter.
  Graviditeten er hård for kroppen og ja vi kvinder er så super seje igennem den.
  MEN fødslen er det vildeste, sejeste og mest fantastiske en kvinde kan.
  Glæd dig! Det gør jeg her 22+2 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Simpelthen så sejt du får rørt dig så meget og hvor er det bare fantastisk din graviditet er så god ♡ Jeg havde selv en lorte graviditet med indlæggelser og blev sat igang før tid. Håber virkelig min næste bliver god. Husk nyd det nyd det nyd det 🙂 før du ved af det sidder du med et vuggestue barn ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele

  Tillykke med din graviditet ❤ det er en skøn tid du går i møde. Er selv i uge 27 + 4. Og elsker hvert øjeblik hvert lille spark min kommende prinsesse kommer med. Godt du har en god mand det er bare så vigtigt med den rette støtte. Personligt har jeg ingen gener udover min sædvanlige morgen kvalme som er overstået på 10 min ingen, arbejder stadig fuld skrue. Og minus stræk mærker heller ikke med den første, min lille dreng som snart bliver 2 år. Kunne hoppe i en str. 34 lige efter fødslen. Synes det er et dejligt indlæg du har lavet. Det er super vigtig at holde sig igang så længe som muligt, so keep up what you are doing bliver en super god mor, glæder mig til kl.20 i aften, i er så skønne at følge. Og et lille Vuf fra Cinos søster Sif rigtig god dag. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ja vi kvinder er sku noget specielt er selv i uge 25 nu, og har også oplevet det samme som dig (spontant abort første gang, og så 3mdr senere en positiv test ) vi venter os en lille sund dreng. Ja hatten af for dem som næsten ingen ting mærker til deres graviditet. Jeg syntes det har været hårdt, og er først kommet 100% af med min 24/7 kvalme her i mandags sidste uge så nu kan jeg endelig nyde det, nyde maven, sparkende vænner jeg mig nok aldrig til ☺️ Men ellers så er jeg heller ik den der har været hårdest ramt, man skal bare huske. Hver sin kvinde, hver sin graviditet. De ekstra kilo, er der nok ingen kvinder der vænner sig til, men hey, vi bærer rundt på et freaking liv i vores små mavser det er lidt vildt at tænke på. Så masser af women power til os ✌️ Og må jeg også have lov til at give vores fantastiske mænd (som du beskriver, har ham også her ) some credit… Homonel ustabil de første 3mdr blev hængene, giver mig masser af rosende ord hver dag, smider mig i seng selvom jeg insistere på at se et afsnit mere af en serie (så jeg kan få de 10-12timers søvn, ellers fungere jeg slet ikke) syntes min glemsomhed er sødt, og jeg kunne blive ved. Så yes vi kvinder tager det tunge slæb, men hold nu op manden skal også stå til model til en masse, og gøre det med et smil. Tror bare jeg er glad for at det er mig der er kvinden og ik omvendt glæder mig til at følge din graviditet, og spændt på kønnet (du ligner en som venter en prinsesse pige) bliv ved med opdages på bloggen, det er hyggeligt at følge.. Hilsen her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvordan klarede du din spontane abort? Og det at blive gravid igen?
  Og kæmpe respekt til dig og alle de andre , elsker at følge dig . Super godt program!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejlig at læse med. Har en dreng på 3.5 og en datter på 2 mdr. Med min datter var keg indlagt 3 gange pga ekstem kvalme og opkast. Kunne ingen ting kunne ik høre eller fokusere til sidst fordi der var så ekstremt og kastede på to timer op 8 gange og sådan var det i 14 uger 🙁 samtidig med at jeg ikke kunne synke mit spyt fra uge 7 af (pænt belastende og klamt) 4 timer efter hun var født kunne jeg synke igen! Det er vild hvordan det kan påvirke ens krop og psyke at bygge sådan et lille stykke guld! Og nøj hvor er det det hele værd når så de kommer ud – intet andet end love!!!! Go dag her fra og dejligt at du kan nyde din graviditet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine T

  Hvordan klarede du din spontane abort, også det at blive gravid igen?
  For jeg har selv lige oplevet en spontan abort,hvor mig og min kæreste brændende ønskede barnet.
  Vi prøver igen, men det sidder stadig og lurer i baghovedet synes jeg
  Og kæmpe tillykke med din graviditet, smuk gravid kvinde, og elsker at følge med dig og Resten af familien. Kæmpe loooove !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jamen jeg havde heldigvis verdens bedste kæreste der var der for mig, selvom han også selv var røvskuffet og ked af det. Vi tog lige en dag hvor vi købte for 400,- slik og andet crap, som vi spiste imens vi så tv i sengen, og næste morgen var vi fast besluttede på at livet gik videre, og at holde humøret højt. Og en enkelt menstruation efter var jeg gravid igen. Jeg var selvfølgelig også nervøs da jeg så blev gravid for om det skulle ske igen, og er det faktisk stadig nu åndssvagt nok, er jo over halvvejs. Det er ikke noget man bare lige glemmer, synes jeg. Positive tanker og kærlighed er din bedste ven i den situation <3 Jeg er ked af at høre om jeres tab, men husk at det sker for mange kvinder, og at chancen ikke er større for at det sker igen fordi det er sket en gang – det er højst sandynligt bare møg-uheldigt. Naturen "sorterer" de "svage" fra, altså kan barnet have haft en gen-fejl fik vi at vide. Det hjalp lidt at tænke på at det ikke var mig der havde gjort noget galt. Love <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Ja vi er sku seje❤️har selv været der 5 gange
  Og det samme har min Mand som har holdt mig ud gennem alle 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Hvor langt er du henne?
  Og hvad har du taget på?
  Din historie (din abort og nu gravid igen, tror du er 2 måneder foran mig) er fuldstændig magen til min, så det er så spændende at følge dig. 🙂 glæder mig til flere indlæg . Kram Emilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg er 21 uger henne 🙂 Tillykke med din graviditet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver så træt i mit hovede...