Det der med graviditet og at tage på...

Sjov hjemme-kønstest! :)

Den test jeg skal til at lave nu er udelukkende for sjov og er altså på ingen måder noget jeg tror man skal tage alvorligt – bare så det er på plads. Spas og løjer.

Jeg blev fortalt at hvis man er gravid kan man via en “hjemme-test” kan teste hvad køn man venter sig via natron og urin 😀 Dog er jeg meget skeptisk omkring det, og tror det er noget fis. Nogle tror dog 100% på det, og jeg har besluttet mig for at teste det nu. Vi kender kønnet på vores barn, så derfor er det lidt sjovt at se om testen nu passer.

Testen udføredes således:

Jeg tissede i en kop. Hældte en ske-fuld natron i en anden kop, og hældte urinen over i natronen.

Hvis blandingen boblede og sydede: DRENG

Hvis blandingen stod stille og der ikke skete noget: PIGE

Resultatet kan ses her:

Om resultatet passer må i vente med at se til iaften kl 20:00 på TV3 hvor vi er til kønsscanning i Familien fra Bryggen! 🙂 

 

Kærlighed.

21 kommentarer

 • Lea

  Hej geggo:-) jeg kan ikke se videoen? Måske du ved hvorfor. Der står “resultatet kan ses her:” men der er ikke noget jeg kan trykke på:-) stort tillykke med jeres graviditet. Mvh lea:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Geggo. I afsnittet igår sagde I flere gange at Mopper har født tre gange og at hun har tre børn. Hvor er hendes tredje? Er det en hun stadig snakker med og som du og din mor kender eller? Håber ikke det er for personligt at spørge om. Ha’ en dejlig dag og p.s. Din mave er SÅ smuk og klæder dig såååå godt, bliver helt skruk af at se på den! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tillykke! Hvor spændene, det bliver en pige. Har manden i huset vænnet sig til kønnet? Rigtig god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Geggo

  Må jeg spørge om noget personligt med din mor Linse
  Afsnit 4 i familien for bryggen den nye sæson når din mormor og mor er til kondiundersøgelse siger din mor Linse at hun slet ikke drikke, må man høre grunden hvorfor?

  Mvh Anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Anita 🙂 Min mor drikker ikke af dem simple årsag at hun ikke bryder sig om at være påvirket, og heller ikke smagen. Hun er ikke som mange andre der kan se det hyggelige i et glas vin eller en øl – hun drikker ikke engang nytårsaften. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maggie ruf

   Hej Stephanie
   Vi er 3 piger som går i 8.klasse på Kalbyrisskolen i Næstved. Har skrevet til dig på messenger men tror ikke du har set den. Vi ville høre om du ville interviewes, vi skal skrive en projekt opgave omkring “den perfekte krop”, vi ville rigtig gerne høre hvad du gør for at få dem krop du har og hvad du har gjort får din krop
   Hilsen Jessica Nielsen, Emilie Isaksen og Maggie Ruf

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg så lige nogle billeder af dig på Realityportalen, og kan se, at du stadig får dine læber lavet på trods af, at du er gravid. Kan det ikke være skadeligt for barnet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Øh ahvad? “STADIG” får lavet læber? Jeg har prøvet at få noget i læberne én gang for to år siden? Jeg tegner mine læber op med en god streg der får dem til at syne større, og så ejer jeg en CandyLipz der naturligt “suger” dem større via min egen blodtilførsel, dog bruger jeg den ikke så ofte. Så research lidt inden du smider om dig med facts.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Det er satme humor Gekko! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Uhhhh det bliver spænende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se om det passer med den eksperiment du lige har lavet geggo og glæder mig til Bryggen i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Omg hvor spændende!!! Godt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte hansen

  Glæder mig til at se jer alle i familien fra bryggen og jeg tror i får en dreng ligesom min egen datter ska ha her til dec knus og kram til jer alle fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Var det dig Stephanie? Kunne overhovedet ikke genkende din stemme .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er det dig der snakker i videoen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marisa

  Jeg bliver simpelthen nød til at sige, din stemme den er så dejlig og beroligende…
  Men får helt lyst til at få fortslt historie af dig 😉
  Men det er jeg nok lidt for gammel til, men så detgodt der snart kommer en der vil sætte pris på det…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hahaha thanks Love <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Hey Stephanie,

   Jeg kan ikke se videoen, så vil høre om testen passede med pige teorien 😉

   Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med graviditet og at tage på...