Sjov hjemme-kønstest! :)

Her shopper jeg mit prego & baby stuff ♡

Idag har jeg været forbi “Kære Børn” i NV, og købe lidt tøj, og hygge-ting til vores lille pige. Jeg var der også forleden dag hvor jeg fik shoppet prego-kluns. De har rigtig mange lækre ting derinde, og jeg kan godt lide at tøjet ikke er sådan alt for “mormor” men bare plain og læksi. Egentlig skulle jeg bare shoppe ting til mig selv, men endte med at købe lidt hygge-stuff med til lillepigen også – man kan jo ikke lade være! Cengiz skal jo med når vi skal have de basale baby-stuff (både for at vælge, men klart også for at slæbe), og eftersom jeg bedst kan lide at vi har styr på ting til hende i god tid, tror jeg snart vi tager ud og køber det hele. Han har været med en enkelt gang i denne her forretning før, og var enig med mig i at vi godt kunne købe alle de store ting her. Super lækkert ikke at skulle i en masse forskellige butikker, men at have det samlet et sted. De har jo ALT derinde, og det er skøn kvalitet. Vi vil gerne have ting som dyne-betræk, sutter osv i økologisk (hvis hun vil tage den, altså sutten) og det kan vi få her. Jeg ved godt det ikke er billigt at få en lille, og slet ikke hvis man gerne vil have alt fra nyt af som vi vil, men her synes jeg klart priserne er overskuelige. Bare et lille tip til jer der også er gravide, jeg er glad for alle jeres råd og tips i kommer med, og ville selvfølgelig give lidt igen til jer, her via bloggen.

Jeg kom (igen) ud med en pose fyldt med tøj, bla. 2 heldragter jeg bare elsker, et par kjoler, leggings med mave, chill-bukser, en bluse jeg kan amme i, og et par fede stramme bluser maven kan vokse i. Jeg er 23 uger henne nu, så jeg synes det går stærkt med maven.  Lillepigen fik også et super sødt hummel-sæt 🙂

 

DSC01287

DSC01292

Den grå trøje jeg har på på billedet købte jeg derinde forleden for 200,- mærket hedder Mama By Stroom, og den er allerede mega yndlings og stretchy så jeg tror jeg kan bruge den helt til fødslen. Like!

DSC01280

 

Kære Børn NV har lige nu en konkurrence på deres facebook-side hvor der kan vindes en kurv med Ella’s økologiske og glutenfri babymad – link til deres facebook-side HER. Bare en hyggelig info til jer med babyer 🙂

Jeg laver et blog-indlæg med lidt outfit-billeder i weekenden, så i kan se hvad jeg har fået shoppet, og hvordan jeg pepper mit prego-tøj op.

Kærlighed,

Kærlighed.

geggo_signatur
   

18 kommentarer

 • Brynhild

  Tjek mumswish.dk børnevogne ud hvis I ikke har anskaffet jer sådan en 🙂 jeg fødte for 11 dage siden og indtil videre er jeg vild med vores city-s kombivogn fra dem af 🙂 og så er de ovenikøbet danske og ret nyopstartede, og priserne er dejlig overskuelige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Et andet godt mærke du kan prøve er mammalicios. Super godt mærke til gravide og amme. De laver også det her pæne tøj til gravide uden at man kommer til at ligne et telt bare fordi maven vokser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  http://www.kidsloverscenter.com/2015/09/16/your-9-months-pregnancy-life-in-4-minutes-this-is-beyond-amazing/ prøv lige og tjekke dette link ud og se hvilke fantastisk rejse din kommende datter er på. God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flora

  Hvornår får vi barnets navn afvide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella resen

  Hej smukke Geggo , min mands datter skal have barn til januar Årgh Gud jeg køber oss allerede, men det er desværre uden og vide kønnet , men hvor er du sød / smuk gravid osse , og du bliver jo alletiders mor og cenzig far , hvor er det , dejligt og følge jer, vildt fedt for jer alt, flasker sig jo❤️❤️❤️❤️og selvfølgelig en med til og slæbe , så kender vi dig igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du har da fået farvet hår? Dig som var så hys med rygning under graviditet og så meget andet, NOT cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har fået farvet hår – ikke i bunden dog, og med økologisk farve uden tilsætningsstoffer og skrappe midler – so jo, still cool.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille Brauer

  Skønt at finde et sted som har alt man kunne tænke sig
  Jeg fødte en pige i februar, og det er det skønneste i verden at blive mor.

  Hvis du tænker legetøj allerede til hende så er babyer helt vilde med de O-balls (som er lige bag dig på billedet hvor du kigger på nusseklude) dejlig blød med masser af huller at gribe fat i også ting med lange mærker (som man jo aaaaltid klipper af, men lad dem sidde bebserne elsker dem)

  I øvrigt, hvor er du smukt gravid!! Det er SÅ spændende for jer (og alle os andre at følge med i)

  De bedste hilsner
  Nille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle W

  Hvor sidder den baby mave bare flot på dig Tillykke med i skal have en lille pige, hun bliver bare så fin i sine små outfites

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene korsgaard

  Ååhh jeg elsker også kære børn! Jeg handler selv i den og KUN den. Man kan jo som du siger få alt til rigtig fine priser :))
  Hvis man må give gode råd med på vejen (som jeg var glad for at få) så er en næsesuger til baby samt en lansinoh/lanolin creme til brystvortene guld værd at have parat! 🙂 for puha de første 14 dage med amning kan gøre mega av!! Der er den creme super. Bare et lille tip til din shopping 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej. Har du egentlig ik få lavet dine bryster. Er det ik noget med man ik kan amme så

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Da jeg var gravid. Der købte Jørgen hjertelydsbamse igennem privat klinik. En klar anbefaling til jer, hvis i ikk har fået lavet en 3D scanning. Så i prisen får i billeder og en dvd med billeder og en bamse hvor der er jeres lille baby’s hjertelyd. En lille anbefaling. Den Jordemoder som scannede mig der, hun hedder Pia zilstorff

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  God idé med at købe alt stort (som småt) samme sted. Det gjorde vi også, dog i ønskebørn Rødovre (skøn butik med fantastisk vejledning) Vi endte med at købe for omkring 25000kr (Det er ud fra de udsalgspriser der var) og bad om en god pris når nu vi købte alt hos dem. Fik forhandlet mig ned til en pris på 18500kr+ et gavekort på 925kr. Så der er klart en fordel at købe alt samlet, hvis man har pengene til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej stephanie
  Tusinde gange tillykke med din graviditet og den dejlige nyhed at det bliver en pige;)
  Jeg er selv gravid med termin december. Venter også en pige:)
  Har en datter på 1.5 år i forvejen det kunne være så hyggeligt at lære dig at kende vi følges jo næsten af i graviditeten så skriv endelig hvis du også vil lære mig at kende det er så hyggeligt at have børn der følges ad hele vejen. Bor selv i Storkøbenhavn
  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kiil

  Jeg var sindssyg glad for ventetøj fra Mamalicious da jeg var gravid! Og de har virkelig nogle toppe med rigtig god støtte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Stephanie 🙂
  Stort tillykke med graviditeten, det er det mest fantastiske i verden at få barn
  Ville blot komme med et råd ift barnevogn/kombivogn til jeres prinsesse, hvis i skal have emmaljunga (ved ikke hvad i ønsker). Hos Danmarks børn, som ligger på Amager og i Hvidovre er der rigtig mange penge at sparer. Vi “opdagede” først butikkerne da Vi havde fået vores søn og købt barnevogn, men valgte at købe klapvogn hos dem, da vi der skulle give 3998,- inkl alt og hos fx ønskebørn skulle af med 5700,- ekskl tilbehør.
  Jeg ved deres store barnevogn ligger fra 5500 inkl alt, hvor den ligger på omkring 7500,- ekskl tilbehør andre steder. 🙂

  Jeg ville egentlig bare gøre opmærksom på Danmarks børn fordi mange ikke kender til den og da den ligger ude på Amager er det ikke langt fra jer selv 🙂

  Du ønskes en god aften og alt mulig held og lykke med alting fremover ❤

  Malene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej stephanie
  Tillykke med din graviditet:) Jeg er selv gravid med termin december venter også en pige.
  Har en datter på 1.5 år i forvejen det kunne være så hyggeligt at lære dig at kende vi følges jo næsten af i graviditeten så skriv endelig hvis du også vil lære mig at kende det er så hyggeligt at have børn der følges ad hele vejen. Bor selv i store København 🙂
  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjov hjemme-kønstest! :)