Her shopper jeg mit prego & baby stuff ♡

Fyldigere og længere vipper med dette produkt♡

SERRRUUM

Jeg har hørt så meget godt om Tmore eyelash serum, og set de vildeste resultater. Det skulle gøre øjenvipperne både længere, fyldigere, mørkere og stærkere. Det skulle eftersigende pleje ned i rødderne og stimulere vippernes naturlige vækst. Derudover er serummet 100% naturligt og med steril opløsning.

Jeg har netop modtaget min bestilling, men jeg er gravid, og produktet anbefales ikke til gravide. Æv. Der er ingen dokumenterede dårlige bivirkninger ved det, men jeg tror producenten egentlig bare gerne vil være på den sikre side fordi der ikke er kørt test på det område. Jeg har mere tillid til dem efter jeg læste det, langt mere end ved dem der bare undlader at skrive noget og dermed sætter os gravide i en eventuel risiko (dokumenteret eller ej). Men nu har jeg produktet liggende, og ligeså snart når jeg har født og ammet, glæder jeg mig SÅ meget til at kunne forkæle mig selv med denne her vippe-serum, jeg lover også at tage et før/efter billede så i kan se resultatet. Jeg har to veninder der har brugt produktet og de har været rigtig tilfredse. Den ene af pigerne har vipper der næsten rammer øjenbrynene efter kun 4 uger. Fantastisk hvad en serum kan gøre, hvis du spørger mig.

Serummet skal påføres en gang om dagen langs vippekanten, og hvis man overholder det hver dag skulle der allerede være resultater efter 1-2 uger. Efter 8 uger skulle det optimale resultat være der. Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve det!

Der findes forskellige serums til vipperne, de er bare altid så dyre synes jeg. Denne her koster normalt 399,- men kan lige nu fås for 199,- direkte link HER

Her er et før/efter billede af en der har brugt produktet i 16 uger:

SERUM

Dog synes jeg min venindes synes længere blot efter 4 uger, men det er måske også forskelligt fra person til person hvor godt man tager imod, ligesom med så meget andet.

http://www.cleanskin.dk/products/tmore-eyelash-serum – direkte link.

Kærlighed!

Sponsoreret indlæg

 

Kærlighed.

6 kommentarer

 • Jeg har brugt den samme som jeg købte til kun 64kr på luxplus, man skal godt nok betale 79kr om måneden for medlemskab, men man har en måneds gratis medlemskab, hvor jeg så bare købte alle de ting jeg ville have på en gang og afmeldte mit medlemskab. Den er SÅ god, var helt overrasket. Oplevede så under processen at jeg mistede mange vipper, men det er vist de ødelagte som ryger af hvor der så vokser nogen nye og friske ud. Kan klart anbefale det produkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Gad vide om det virker, virker bare for godt til at være sandta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har så købt den serum her. Nu håber jeg bare det er den rigtige da den jeg har modtaget ikke ligner den der er billede af på hjemmesiden. Nogen der ved om emballagen er skiftet? Jeg mener den på billedet er hvid og sølv. Min er sort.. Geggo hvad farve er din? Jeg taler om selve flasken ikke boksen den kommer i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Min er også sort, har lige tjekket 🙂 Opdater mig endelig om hvad du synes om den, jeg skal starte på den når jeg har født og ammet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg prøvede netop denne serum for godt og vel et halvt år siden. Der skete intet med mine vipper, til gengæld endte jeg med at få øjenbetændelse, da det er fuldstændig umuligt ikke at få stadset i øjnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har også hørt rigtig godt om det, og overvejer at begynde at bruge det, da det er noget billigere end eyelash extensions som jeg bruger nu.
  Man skal dog bare lige huske på, at når man kan se resultatet af serumen, skal man fortsætte med at bruge det, da ens egne vipper naturligt bliver skiftet ud efter godt og vel 4 uger, så de “gamle” falder af. Så stopper man med serumet bliver de nye vipper ikke behandlet, og effekten forsvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her shopper jeg mit prego & baby stuff ♡