Pludselig berørings-angst?? Er jeg for sart?

Pludselig berørings-angst?? Er jeg for sart?

Kan i egentlig lide det nye design på bloggen? Det giver mest mening jeg spørger jer der læser med fra computeren. 

Tilgiv mig for eventuelle fejl, det er første gang jeg blogger fra telefonen, så mon ikke jeg får lavet et eller andet.

  
Nåmen, som overskriften antyder stiller jeg mig selv spørgsmålet: er jeg pludselig blevet berørings-angst? Naaaaaa jeg tror det ikke – jeg har altid været en meget social person der ikke har noget imod at give en krammer osv, til dem jeg kender. Krammere er hyggelige, og varme. Og det er da også meget normalt at man krammer hinanden – jeg har mødt søde børn der ser vores program som bare gerne vil have et kram, og det får de, og jeg hygger mig med det, og finder intet grænse-overskridende eller ubehageligt ved det. Tværtimod. 

Men er jeg den eneste der simpelthen ikke forstår at (fremmede vel at mærke) mennesker føler at min gravide mave der nu buler ud i en størrelse uge 25, er alle-mands eje? Det ved jeg at jeg ikke er. Altså at de bare umotiveret må røre ved den? Hvorfor har jeg ikke noget imod de omfavner mig i et kærligt kram, men så snart de ligger hånden på min mave føler jeg det VILDT grænseoverskridende og faktisk direkte ubehageligt? Er jeg for sart og nærtagende? Jeg mindes at have hørt andre folk snakke om dette før, for faktisk havde jeg det sådan lidt “arh okay, jeg er også i tv” men jeg har bemærket det også er andre mennesker der har det som jeg – så i virkeligheden er min følelse faktisk måske knap så underlig? Jeg har lagt mærke til det kun er når fremmede gør det. Når min familie, min kærestes familie, mine veninder osv. rører får jeg slet ikke den ubehagelige følelse. Hvorfor? Jeg har lagt mærke til at jeg laver et “spjæt” indeni, og får beskytter-trang af helvede til. Jeg får straks følelsen af at skulle “være på vagt” – så underligt. 

Det er jo ikke fordi jeg græder resten af dagen, og at jeg så hader folk der gør det – for jeg kan godt se at de så absolut ikke gør det på noget der minder  om en negativ måde, derfor siger jeg faktisk heller ikke noget når det sker. Fordi jeg ved folk egentlig prøver at være søde, og tillykke ønske mig, så nu sidder jeg her i min hormonelle krop og får helt dårlig samvittighed over min sarthed. Men ikke desto mindre har jeg det jo sådan. Og ville egentlig bare lufte mine tanker, det er jo det jeg har bloggen til 🙂 Fremover vil jeg sige fra, og fortælle folk at det er privat område. 

  

28 kommentarer

 • Hemmelig

  Snakker dig og Anna Due ikke sammen længere,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  Uha jeg kender det kun alt for godt – og et meget slemmere tilfælde… Det var kun og KUN min kæreste der måtte røre min mave. Hverken min mor, bror, søster eller bedste veninde måtte røre min mave. Jeg synes det var så ubehageligt, og måtte virkelig banke ind i hovede på den, at det var min mave, og de skulle holde fingeren for sig selv. Og ja, selv folk man ikk kender, tror det er helt oki, bare fordi mavsen indeholder en baby. Det var noget af det værste, tog ofte en hurtigt skridt tilbage.
  Oplevede dog, at jeg intet problem havde når det var små børn, de fik også lov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] – (…) er jeg den eneste der simpelthen ikke forstår at (fremmede vel at mærke) mennesker føler at min gravide mave der nu buler ud i en størrelse uge 25, er alle-mands eje? skriver hun på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie bendix

  Jeg oplevede det kun få gange og det generede mig slet ikke. Men det er jo den indre løver du begynder at opleve. Min blev nok først sluppet løs når mine drenge kom til verden. For specielt med min første havde jeg svært ved alle de mennesker der skal pille og holde. Husker engang han til en familie fødselsdag blev holdt og pludselig gik på omgang. Eii det var for meget. Giv mig min baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan laver du dine øjenvipper og øjenbry de er virkelig bare on point
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggo elsker dig så pæn. Forstår sig godt. 1.-spørgsmål.
  Har du fået farvet hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Holm

  Helt enig. Det er grænseoverskridende, når det er folk man ikke kender…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine hansen

  Der er så flot skrevet geggo og jeg kan godt forstå dig at det er meget ubehageligt og jeg vil heller ikke tages på maven af fremmede jeg ikke kender hvis jeg var/er gravid❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Haha… Har haft det precis på samme måde med mine 2 gravid maver !
  Det er direkte irriterende og ubehageligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Stephi, du er ikke forkert på den! Folk skal sgu holde grabberne væk eller spørge om lov først! Knus Gitte.mps du er så smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det er en helt naturlig følelse.. Selvom du dybest set godt ved fremmede ikke vil gøre dit barn noget, så vil du føle du skal beskytte hende da du jo ikke kender dem. Du føler ikke ubehaget når familien gør det for dem kender du. Og jeg er en af dem der hellere ikke forstår at bare fordi man har en babybule så mener folk bare de kan rage løs på en mave. Så nej du er ikke sart- du er allerede en mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Hej Stephanie
  Jeg har to skønne unger og ELSKEDE at være gravid….men jeg hadede når folk bare pludselig synes at min mave kunne man da bare overgramse. Elsker stadig gravide maver og har lyst til at røre, men styrer min lyst. Det mindste man kan gøre er at spørge. Synes det er helt ok at sige fra på en ordentlig måde.
  Held og lykke med det lille vidunder og nyd graviditeten – den er ovre før du ved af det.
  Hilsen Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er så fin en blog du har, både design og indhold er godt efter min mening.

  – Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida Andersen

  Nej ! Du er ikke for sart, det er din mave og din datter jeg stod i kiosk da jeg var gravid med min datter i 07 og folk havde en tendens til a sku rører mig på maven hvilket jeg ikke brød mig om og overskred mine grænser .. men nej syntes bestemt ikke du er sart og tror lidt det er ens mor instinkt der kicker ind man vil jo hellere ikke ha fremmed menneskers hænder ned i barnevognen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej stephanie du er jo lidt sart men det gør ikke noget fordi folk har jo private ting så det gør ikke noget og jeg er mega stor fan af dig hilsen Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Du er på ingen måde nærtagende, sart eller har berøringsangst, for det er virkelig grænseoverskridende når andre røre ved ens gravide mave. Jeg er 3 gangs gravid og jeg vænner mig ALDRIG til det. Folk skal helst spørge om de må røre, for jeg får virkelig den der følelse som “løve mor”. Det er jo en personlig ting at være gravid, men pludselig er det alle og enhver mands eje mave – jeg har aldrig forstået det og vil heller aldrig. Især når man begynder at mærke barnet sparke hver eneste dag, så er det bare endnu mege personligt.
  Men det er jo også noget specielt for folk når de møder dig, da du jo er kendt og jeg kan godt forstå du ikke vil virke afvisende, men det er jo din mave og du er jo også nød til at sætte en grænse. Tænk hvis du nu går med barnevognen og de stikker hovedet ned i vognen og dikke dikker – der vil du jo få den samme følelse 🙂 Det er i hvert fald noget du og chengiz er nød til at have snakket igennem 🙂
  Held og lykke med graviditet og som jer og resten af Danmarks befolkning, så glæder vi os til at se jeres prinsesse ❤️ Og Hey – hvis du mangler pige tøj, så har jeg kassevis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Det nok fordi du snart bliver mor så du vil gerne beskytte din baby inde i maven det nok bare ren moderlig instinkt du vil ikke have at fremmede gøre noget ondt imod din guldklump

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Elsker din blog! Men lige med det her indlæg ved jeg ikke om det er min IPad der lagger eller om du måske er kommet til at ligge den ind 2-3 gange ♥️♥️ God dag mit skønne idol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Hansen

  Jeg havde det på netop samme måde, da jeg var gravid med min datter. Syntes det var lidt grænseoverskridende at fremmede mente det var okay at røre ved ens mave. Så du er bestemt ikke ene om det. Tror også folk forstår det, hvis du siger fra. Det er jo din mave og din krop 🙂 God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes sgu det er helt ok at du siger fra. Du er kendt, jo vist. Men en grænse er en grænse, uanset om man er kendt eller ej. Lyt til hvad din krop og sind fortæller dig, ellers er du ikke tro mod dig selv, en ting jeg egentlig fornemmer du er rigtig god til, ellers. Bliv ved sådan der, det er cool, og det samme er du. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er overhovedet ikke sart! Jeg prøvede det selv, stod i et center og var højgravid hvor en totalt fremmed pludselig kom over til mig og mærkede på min mave og sagde tillykke! Det er da totalt grænseoverskridende.. Ved en totalt fremmed ville det jo også være underligt, hvis han kom hen og gav dig en krammer uden at være gravid.. Det er som om at fordi der er en baby i maven, så må folk bare røre og det er vare helt forkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Stefanie
  Jeg er Selv i uge 32, så har derfor også en fin bule efterhånden og jeg har det på præcis samme måde! Det er bare et privat område, men sådan havde jeg det dog også før jeg blev gravid, hvis folk deriblandt også min familie, for sjov lige ville prikke mig i maven som en joke for at indikere jeg måske havde taget en smugle på. Jeg tror bare grunden til man føler sig en smugle mere sart er som du siger, fordi folk lige pludselig føler de har en grund til at røre den meget mere pga af bulen. Det er forresten en rigtig fin bule du har fået, nyd den nu, der går ikke lang tid før den bare bliver tungere og tungere meget hurtigt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Stephanie/Geggo
  Forstår dig 110%
  PS jeg syntes du er sej og virker mere end bare sød og vidunderlig
  Jeg elsker at følge med på bloggen
  Knus Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Heeeeelt normalt!!! -jeg fik det endda sådan når folk “tæt” på mig rørte min mave, de eneste der “måtte” var faktisk min kæreste/min søster/mor, resten skulle helst ikke for tæt på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Geggo
  Ved du godt at der er 3 af dette indlæg. Jeg synes ikke det er en forkert følelse med at det er grænse overskridende når folk rører ved din flotte babybule, når de er fremmede.
  Tillykke med din graviditet.
  Laura❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Stephanie
  Kan godt forstå dig, jeg synes ikke det er forkert at du føler det er lidt grænseoverskridende når fremmede gør det. PS: ved du godt at der er 3 af dette opsalg Hav en god dag, og stort tillykke med din graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  jeg havde det også sådan, da jeg ventede min datter, jeg synes også det var vildt grænseoverskridende at folk absolute skulle ligge en hånd på min mave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skriver du ikke et indlæg om dit vægttab?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pludselig berørings-angst?? Er jeg for sart?