Lidt billeder fra Thailand + gravid-tanker <3

Lidt ferie-billeder + spar op til 70% på luksus-rejser, jeg ELSKER denne her hjemmeside!

DSC01533

Cengiz og jeg har lige været 14 dage i Thailand – sååååå lækkert, og SÅ tiltrængt! Både fordi vi begge synes det var en god ide med kæreste-ferie inden lillepigen kommer til verden i Januar, men også bare fordi det bliver rigtig vinter nu – varme og sol giver bare et ekstra boost inden de kolde vinter-måneder! Og en tan… Very vigtigt med en god tan. Jeg tager jo ikke solarie fordi jeg er gravid, så jeg var gået hen og blevet nuance af mel-orm. Nu føler jeg mig nougat-mus igen, thank you. 

 IMG_3889

12065538_1657427137874846_5685680961317964272_n IMG_4676

DSC01553

IMG_4018

Thailand 

I forbindelse med vores ferie vil jeg lige fortælle jer om Secret Escapes – en seriøst brugbar hjemmeside hvor der er op til 70 (70!!) % på luksus-rejser at spare. Srsly, jeg drømmer mig væk på den side, også fordi det er så mega billigt! Jeg elsker det. Jeg har tilmeldt mig deres nyhedsbrev, det kostede mig ikke noget, og så får jeg alle de herrefede tilbud før alle andre 😉

De har også de fedeste ski-ferier til ingen penge derinde, hvis ikke jeg var gravid var Cengiz og jeg så meget en uge på snowboard, thats for sure! Jeg er bare knap så sporty at the moment 🙂 

secreat secreeet

Østrig 2014

Jeg vil lige sende jer linket til nyhedsbrevet og opfordre jer til at tilmelde jer hvis i ligesom mig elsker at rejse og gerne vil spare penge: Nyhedsbrev Secret Escapes <3 

Jeg er ihvertfald rigtig glad for jeg gjorde det.

Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig torsdag og huske jer på at iaften kommer et nyt afsnit af Familien fra Bryggen kl 20:00 på TV3, hvor vi alle skal i sommerhus.

sponsoreret indlæg

Kærlighed.

7 kommentarer

 • Katja

  Hej Stephanie. Skal man ikke spise malaria piller når man er i Thailand og kunne du det da du var gravid? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Stephanie !! Nu kan jeg se at du var i Thailand under din graviditet ! Og min kæreste og jeg havde bestilt en rejse til Thailand, men da jeg blev gravid frarådet lægerne mig at rejse med hensyn til de vacciner man skal have.. fik du de normale vacciner som man skal have eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Anne. Jeg havde alle de nødvendige vacciner da jeg rejste afsted, fordi jeg havde været i Thailand tidligere på året – så jeg må desværre være dig svar skyldig :-/ Rigtig god ferie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Riksen

  Hej Stephanie,

  Du fortæller om Secret Escapes. Skal man være oprettet som bruger for at se deres tilbud på ferierejser derinde? Jeg forstår det ikke helt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Hej geggo har i fondet et navn endnu jeg syntes også den lille pige skulle hede jamila kærligst Natacha❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hej Geggo.. Du må gerne tage solarie under graviditet, da det ikke skader barnet. Strålerne når ik barnet, og din krop regulere varmen. Men graviditetshormonerne kan gøre, at man får sære skjolder.. God vind

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonnie

   Det passer ikke helt med solarie og graviditet !! Jeg har været kræft ramt (er ovre det )og fik i forbindelse med min graviditet afvide af overlægen på Herlev kræftafdeling at solarie bestemt ikke er en god ide er rigtig nok strålerne ikke nor fosteret men du har utrolig mange forskældige hormoner i kroppen så laver en seriøs dans med raske kræft celler ( som vi alle har ) som ved solarie har en støre chance for at blive ondsindet . Ikke for at belære eller gøre unødvendig bange men vi ved alle der er en risiko ved solarie det er ingen hemmelighed men de færreste ved at strålerne + hormonerne kan være en seriøs dårlig kombi

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt billeder fra Thailand + gravid-tanker <3