Cengiz’ nye yndlingslegetøj – et Rawboard! Se videoen

Cengiz er en dude med stort D – derfor skulle han selvfølgelig også have sig et af de helt nye trends af legetøj – et Rawboard. Heldigvis er vi ved at omrokere hele lejligheden så vi kan få samlet baby-stuff, så han har lidt plads at lege på. Egentlig ville han helst stå på boardet udenfor, men eftersom Bryggen har været fuldstændig tildækket af sne ligesom mange andre steder er vejene sjask-våde, nogle steder agtigt-oversvømmede og dermed knap så Rawboard-venlige. Derfor må han indtil videre køre herhjemme – og det gør han også i den grad. Jeg ville vildt gerne prøve Rawboardet men jeg er gravid og så er jeg iøvrigt et af de mest klodsede mennesker jeg selv kender, derfor er jeg nok for pylret og bange for at falde og slå mig. Jeg tænker egentlig også at min store mave ville give mig overbalance som så ville resultere i at jeg ville køre ligeud hele tiden. Jeg lader Cengiz om sit legetøj indtil videre. Herunder kan i se en lille video af Cengiz der leger med sit board. Bemærk den fede finesse boardet har med at lyse blåt nedenunder, og hør ham forklare hvordan det fungerer med blinkene.

 

 

[vidcore vid=”5cecVf7E”]

 

 

Boardet kan købes her: Www.rawboard.dk og koster 2799,- (nedsat fra 4999,-) Boardet fås i sort, hvidt, blåt, rødt, pink, grønt og så i en mega fed limited edition.

RAWWBOARD