Konkurrence til jer – vind et komplet SMASHBOX makeup-sæt ♡

zzgegzz

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker makeup, jeg elsker at eksperimentere og lege med makeup og jeg kan bruge flere timer på at lægge forskellige looks foran spejlet, når jeg ellers har tiden til det. SMASHBOX laver nogle vildt lækre produkter synes jeg, det er kvalitet og super lækkert alt det de har. De tester iøvrigt ikke på dyr, i linket her er en liste over cruelty-free makeup hvor SMASHBOX også indgår. Det gør det bare lidt lækrere at putte i ansigtet når man ved der ikke er et dyr der har ligget og lidt for det, ikk’? I think yes. Der er altså flere grunde til at bruge SMASHBOX, hvis du spørger mig 🙂

SMASHBOX

Der udloves 8 af disse lækre sæt

Jeg har fået æren af at udlove en mega lækker præmie til jer der består af et komplet makeup-look fra SMASHBOX til en værdi af 1395,- Looket består af: Photo Finish Foundation Primer (jeg har den selv, den er så lækker), Photo Finish 24 Hour Shadow Primer, Full Exposure Mascara – Jet Black, Full Exposure Palette, Always Sharp WTP Kohl Liner – Storm, og Step-By-Step Contour Kit. Altså alt hvad du behøver til et gennemført lækkert makeup-look. Jeg er især vild med farverne i øjenskygge-paletten, jeg er kun til jordfarver og lægger aldrig farver på andet end læber og indimellem kinder, og så er en øjenskygge-primer altså bare et must-have i makeup-pungen♡

For at deltage i konkurrencen om SMASHBOX-sættet skal du gå ind på linket og deltage helt gratis HER, og tilmelde dig nyhedsbrevet på få minutter – vinderne bliver kontaktet når konkurrencen er slut, og der er hele 8 præmier på højkant ♡ Konkurrencen udløber 15. januar.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med SMASHBOX

 

45 kommentarer

 • Sarah

  Jeg synes det kunne Være vildt fedt at vinde smashbox det er ikke fordi jeg bruger det så meget, men at lave nye look og lade sig inspirere af det, synes jeg er rig sjovt

 • Schannie

  Hej Geggo… Hvornår slutter konkurrencen ???
  – Schannie

 • Rikke Rousseau

  Lækkert nyt hår – det passer super godt til dig.
  Xoxo

 • Alberte

  Jeg elsker din blok

 • Mette m Christiansen

  Xxxxxx lige mine farver. Love love love

 • Sabrina

  Hej Geggo
  Prøvede at deltage , men den ville desværre ikke godkende min e.mail .. øv
  Når men … det jeg egentlig ville spørge dig af var om du kunne anbefale nogen falske øjenvipper ?? Du ved nogen der ser lidt “dramatiske” ud hensigten er til når man skal i byen eller andre lejligheder osv. Håber du ved hvad jeg mener så
  P.s din makeup er altid så skide flot !! Eksperimentere selv med creme contour for tiden , men synes dælme det er kompliceret at få det rigtigt hen uden det ligner man har to snickers på kinderne , selvom jeg godt kan lide når det er tydeligt men det kommer nok
  Mange hilsner Sabrina

 • Alberte

  Mmmhh det kunne jeg da godt få glæde af❤️

 • Karina Eline

  WAUW, nogle skønne farver…LOVE IT!

 • Sofie Kofod Clausen

  Så har jeg deltaget. Nøøøøj hvor jeg håber at jeg vinder en præmie. Det ville være det perfekte sæt til at jeg kan ligge min egen brude make-up til sommer :smiley:

 • Sofie Kofod Clausen

  Åhh hvor jeg håber det bliver mig der vinder en af præmierne! Den ville være PERFEKT at ligge min kommende brude makeup med 😀

 • Vicki Riedel

  Wauw en overfed konkurrence

 • Nadia

  Jord farver er lige mig, bruger stort set ikke andet.
  En make up der holder hele dagen, uden at mindskes er pefekt når man er mor og tiden til at friske op ikke lige altid finder sted.

 • Christina

  Først og fremmest, elsker din tilgang til behandlingen af dyr. Den fremgår både i familien fra Bryggen og i dette opslag. Sød musik i en kæmpe dyre elskers øjne! Mere oprigtige og ærlige mennekser skal man lede længe efter. Respekt!
  Udover det kunne det da være super lækkert med sådan et sæt, kunne jeg virkelig godt bruge. Forsat god dag til dig og din dejlige familie geggo 🙂

 • Christina

  Hej Geggo. Jeg ville gerne deltage i konkurrencen, men den vil ikke godkende min mailadresse (kan ikke få den til at skrive med små bogstaver) øv øv Ville ellers være fedt at vinde sådan et sæt, så en lidt brugt kvinde over 40 kunne få lidt liv igen Knus og kram Christina

 • Natalia

  Lækkert

 • Nina

  Prøvede ar deltage men den ville ikke gå videre da jeg trykkede deltag :/ super ærgerligt med chancen for sådan en lækker gevinst

 • Jeanett Hansen

  Jeg smider simpelthen lige et OMG – usædvanlig lækker konkurrence du har fundet til os

 • Majbritt Jensen

  OMG! Kunne virkelig være fedt at vinde

 • Monia

  Ej hvor lækkert.. krydser alt jeg har
  Vidste slet ikke at de havde en serie med cruelty-free makeup – Hvilket jeg blev rigtigt glad for at læse. THUMBS UP!!

 • Selma

  Omg!… Elsker SMASHBOX produkter!❤️

 • Emma sunshine

  Årh

 • Sarah

  Hej Geggo☺️
  Elsker dig og din familie og elsker at følge med i jeres hverdag Ser familien fra Bryggen hver gang det kommer og følger dig på insta, på bloggen og på snapchat
  Du er en virkelig god inspiration
  Elsker dig❤️
  Kh sarah❤️

 • Zenia

  Årh, JA TAK!

 • Bettina Dam

  Wow en overlækker præmie

 • Maria

  Hej Geggo
  Jeg kan ikke deltage i konkurrencen, den siger der er sket en fejl. Vil rigtig gerne deltage, da jeg også elsker makeup og kan også selv bruge timer på det

 • Rebecca

  Ej hvor er det en lækker præmie! Krydser fingre for at jeg vinder! Ku godt bruge den slags forkælelse! Specielt lige op til jul! ❤️

 • Camilla P

  Ved du hvornår konkurrencen slutter? Det nævner nemlig hverken du eller de noget om 🙂 Tak på forhånd!

 • Mai Nielsen

  Så lækker præmie! Er blevet tilmeldt og krydser fingre

 • Bettina Jensen

  Hej Geggo. Jeg har også været inde for at tilmelde mig, men kunne ikke tilmelde mig; (. Kh Bettina

 • Caroline

  Hejsa

  Hvad koster det at tilmelde sig et nyhedsbrevet?. 🙂

 • Celine

  Hej geggo jeg kan heller ikke deltage.

 • Sofie Linroed

  Så er det gjort! Det kunne jeg godt nok, godt bruge til en julegave til mig selv 🙂

 • Maluka

  Hvor kunne det være lækkert at vinde til min snart 17 årige datter, som har en masse allergier, og dermed ikke tåler hvad som helst.
  Måske hun også kunne være med på moden 🙂

 • Camilla orelius

  total lækker præmie ha en total lækker dag… hope to win

 • Camilla

  Har deltaget ☺ kunne være lækkert vinde ☺

  • Cathrine

   Hej søde geggo❤️❤️❤️❤️Jeg kan desværre ikke komme ind på hjemmesiden . Jeg elsker dig og du må meget gerne følge mig på instagram hvor jeg hedder Cathrine_ding_ding.Elsker dig over alt på jorden du er den sejeste i hele verden

 • Melanie

  Hej geggo. Jeg kan ikke deltage. Der står der er sket en fejl?
  Elsker din blog!!<3

 • Josephine

  Hej Geggo. Jeg kan heller ikke deltage i konkurrencen. Det er super ærgerlig, da jeg vildt gerne ville prøve at vinde den. Det er super lækkert og har aldrig rigtig haft ordenlig makeup.
  Håber du vil kigge på problemet 🙂
  Love herfra <3

 • Lise Rasmussen

  Hej geggo
  Jeg kan ikke få den til at skrive småt…. så den vil ikke acceptere min email adresse. ..
  Dejlig dag til dig og alle dine kære.
  Mvh lise

 • Tina

  kunne være fedt at prøve at vinde…

 • Jeanette Tjalfe Johansen

  Som alle andre ville jeg da også blive mega glad for at være en af de heldig 🙂 Så jeg x’er fingre

 • Zenja storm

  Ville være virkelig lækkert at vinde, tænk hvis man kunne være så heldig

  PS. Du flot gravid Skal ikke selv ha flere har to den mindste på 7,5 måned

 • Louise

  Søde geggo, linket virker ikke , ikke for mig i hvertfald 🙁

 • Berit

  Linket virker ikke geggo. Forøvrigt super lækker datter i har.

 • ScottNex

  Instructions birds http://stomatolog-stargard.ovh jews played travels why copies drawing fits outsider district Virginia noble matched suggestion cutting their increased succeeded

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *