Konkurrence til jer - vind et komplet SMASHBOX makeup-sæt ♡

// Pre-Black friday hos Nelly – 20% at spare på ALT fra kl 12 idag!

Imorgen er det den super omtalte dag for alle os shopaholics: BLACK FRIDAY! Idag holder Nelly pre-black friday, og jeg har samlet mine personlige favorit-styles derfra til lidt inspiration til jer der ligesom mig elsker online-shopping. Idag, torsdag, er der 20% på ALT på hjemmesiden så jeg har også fået købt lidt, og mit shopping-hjerte er glad og tilfreds, og det samme er min pengepung.

 

preblackkkk

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER 9//HER 10//HER

 

OBS!! : For at få de lækre 20% på tøjet får i her rabatkoden: black20 

 

Imorgen fredag (faktisk allerede her fra kl 00.01!) holder Nelly.com black friday med forskellige tilbud hver time – der vil være op til 70 % at spare!

Kærlighed.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence til jer - vind et komplet SMASHBOX makeup-sæt ♡