// Pre-Black friday hos Nelly - 20% at spare på ALT fra kl 12 idag!

Nok om mig. Hvordan tager Cengiz graviditeten?

DSC01440

Jeg synes konstant jeg taler om hvordan JEG har det i min graviditet – om JEG har gener, hvad JEG har af tanker, og hvad JEG bekymrer mig om. Det er jo egentlig også MIG der mærker alle de fysiske forandringer, men eftersom Cengiz og jeg er sådan et par der er rigtig meget sammen, så mærker han jo også en masse til mine humør-svingninger, hører på min glæde og ikke mindst mit brok, mærker når baby sparker, tager beslutninger og så har han jo også følelser med i graviditeten.

Jeg er en af de piger der kan tillade mig at føle mig sindssygt heldig, faktisk føler jeg mig direkte blessed – for jeg har virkelig en engageret kæreste med i forløbet. Han er ikke engageret i den forstand at han smækker en fake-boob på fyldt med modermælk, og går igang med at amme på kvinde-måden når nu baby ankommer, han er i min optik lige som han skal være. Han spørger indtil hvordan jeg har det hver dag, han tager sig af mig hvis jeg feks er utilpas, han hygger sig med at snakke til maven (ikke på den mærkelige måde, men på en måde en hormonel kvinde kun kan få helt tårer i øjnene), han er generelt bare en virkelig god kæreste og kommende far. Graviditeten var planlagt og vi vidste derfor godt begge to at det var det her vi ville – men jeg havde aldrig turde forestille mig at han ville tackle mig og graviditeten så godt som han gør. Jeg er ikke den slags kæreste der beder min kæreste blive hjemme hvis han vil hygge sig med sine venner, og han ser selvfølgelig også sine venner – han går bare ikke i byen, og selvom jeg aldrig ville sige at “det må du ikke” til ham, så kan en gravid kvinde da ikke være andet end lykkelig indeni for at have en kæreste der ikke kommer fuld hjem og hvor man kan sidde oppe og være små-hormonel imens han render rundt i byen stangbacardi. Jeg er den heldigste pige i hele verden, hvis du spørger mig. Jeg havde egentlig i realiteten bare aldrig turde håbe på at få et forhold som jeg har nu, hvor min kæreste er min bedste ven og hvor jeg hver dag priser mig lykkelig over min tilværelse sammen med ham.

12065538_1657427137874846_5685680961317964272_n

Der er ingen tvivl om at Cengiz indimellem synes det er hårdt når jeg (en sjælden gang imellem) får et hormonelt prego-flip – for han er en mand med temperament og som ikke finder sig i noget. Det er hans person, og den vil jeg aldrig ændre på – det var trods alt ham jeg forelskede mig i, og ikke en anden. Han er bare rigtig god til at tælle til ti, og stadig fortælle mig lige på og hårdt at det der gider han fandme ikke finde sig i, at blive talt grimt til, eller snerret af af hormonella her, men på en rigtig god måde så vi ikke ender i kæmpe skænderier og så jeg faktisk ender med at have mega dårlig samvittighed fordi jeg jo HAR været unfair. Lets face it – os gravide er bare uretfærdige sometimes, og som han også siger så skal der være plads til det fordi jeg er ved at gro et liv indeni mig – men han vil fandme også have lov at have følelser og blive sur nogle gange. Naturligvis. Det har man bare liiidt svært ved at forstå når man står midt i et flip 🙂

 

Alt i alt, så drejer det hele sig bare utrolig meget om mig og min graviditet, men jeg synes lige jeg ville hylde min fantastiske kæreste et øjeblik, og prise mig lykkelig over hvor heldig jeg egentlig er – for jeg ved der sidder en del derude med kærester der er knap så engagerede, og hvor kvinden føler sig lidt alene om det hele, og hvor er i bare seje at i klarer det hele alligevel.

 

cengizz

 

 

 

Kærlighed.

11 kommentarer

 • Mia

  Kære Stephanie, jeg har længe ville skrive til dig, men du kender det nok- man for det bare aldrig gjort! Men, jeg har fulgt med i jeres serie, og jeg synes du stråler mere end nogle anden! Jeg kan virkelig se hvordan dine øjne lyser og hvor lykkelig du er! Jeg ønsker jer alt godt i fremtiden! Jeg synes du skal hære denne sang, (måske en sang i kan nyde sammen- jeg er selv vild med den) “vi venter en baby – ritz
  De bedste hilsner til jer fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kære Stephanie, jeg har længe ville skrive til dig, men du kender det nok- man for det bare aldrig gjort! Men, jeg har fulgt med i jeres serie, og jeg synes du stråler mere end nogle anden! Jeg kan virkelig se hvordan dine øjne lyser og hvor lykkelig du er! Jeg ønsker jer alt godt i fremtiden! Jeg synes du skal hære denne sang, (måske en sang i kan nyde sammen- jeg er selv vild med den) “vi venter en baby – ritz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kære Stephanie, jeg har længe ville skrive til dig, men du kender det nok- man for det bare aldrig gjort! Men, jeg har fulgt med i jeres serie, og jeg synes du stråler mere end nogle anden! Jeg kan virkelig se hvordan dine øjne lyser og hvor lykkelig du er! Jeg ønsker jer alt godt i fremtiden! Jeg synes du skal hære denne sang, (måske en sang i kan nyde sammen- jeg er selv vild med den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie nonbo

  Hvornår skal du føde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaren

  I passer så godt sammen du er bare den bedste du tænker på din kæreste det er godt❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Han er da enestående Og griner jeg fik af din æder. I familien fra bryggen. Han er en god mand for dig. Ønsker jer alt held

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  I er sgu da også bare pisse fantastiske sammen..❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det er dejligt med sådan en kæreste.. Kan selv huske fra mine graviditeter at jeg følte mig alene om det, men set i bakspejlet var han der faktisk okay meget, det eneste han ikke kunne tackle var mine flip, han er den type der selv flipper ud, men jeg elsker ham for den han er, men hold op hvor har jeg været mega unfair, men der er også nogle gange han har været lidt strid og sådan er det, med eller uden hormoner, så er et forhold ikke altid en dans på roser 😉 ens forhold bliver sat lidt på prøve når det gælder at blive forældre, og det er der ikke så meget at sige til 😉 nogle mænd tror at det kun er mor der dur i starten, men sådan er det jo ikke, men så er der også de mænd der gør alt for selv at lære barnet at kende selv når de er spæd 🙂 håber du for en god fødsel og fedt du roser din kæreste, det får mændene normalt ikke så meget af under en graviditet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Hej Geggo ville bare vide hvor langt du er henne☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi cubbin

  Smukt skrevet. I klær hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej geggo
  Jeg er selv 13 uger henne i en planlagt graviditet, jeg skal til nakkefoldsscanning her på mandag.
  Her hjemme vil min kæreste rigtig gerne engagere sig i det hele men vi har holdt glæden en smule tilbage da jeg ikke har de bedste æggestokke så skanningen gælder bare alt et eller andet sted !
  Vi har stadig rigtig gode forhåbninger om at bringe en lille pige/dreng til verden. Jeg glæder mig sådan til og komme længere hen i min graviditet så man rigtig kan gå shop amok
  Min kæreste takler også mine små humoner rigtig pænt og når jeg bliver for meget ignorere han mig enlig bare

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Pre-Black friday hos Nelly - 20% at spare på ALT fra kl 12 idag!