Nok om mig. Hvordan tager Cengiz graviditeten?

// All i want for christmas… My Nelly faves + konkurrence ♡

‘Så har jeg igen samlet lidt Nelly favoritter til jer! Som i nok kan fornemme er jeg gået hen og blevet virkelig Nelly-fan, og jeg ender bare altid med at shoppe lidt for meget. Denne gang er jeg gået mest amok i beige, brun og hvid, tre farver jeg er svært glad for i mit skab i forvejen. Udover det faldt jeg over et par lækre vanter i fake fur, og en taske i imiteret læder. Find det hele her:

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 7/ HER 8/ HER 9/ HER 10/ HER

 

newnellyvhristmas

 

YOU WISH, Christmas gifts:

Udover det så har jeg en lækker start-december konkurrence til jer, hvor i kan vinde et valgfrit Nelly-produkt fra Nellys eget mærke NLY. Det er jo den perfekte lejlighed til enten at finde en julegave til sig selv (jo det må man ihvertfald godt) eller en julegave til en anden. Kopier linket til dit ønske og sæt det i kommentaren her på bloggen. Din kommentar kommer ikke automatisk ind, men skal godkendes det er derfor kun nødvendigt at sætte ind én gang selvom din kommentar ikke fremstår med det samme – jeg skal nok godkende alle der deltager. Der skal findes én vinder. Find dit ønske HER ♡

 

Sponsoreret indlæg

 

Kærlighed.

109 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nok om mig. Hvordan tager Cengiz graviditeten?