De lækreste vente-kjoler til os gravide- jeg er klar til både jule- og nytårsaften // ASOS

//♡ Denne uges christmas-wishes + vinderen af Nelly konkurrencen!

 

 

Nu er det snart juuuul! Og til jul er det jo oplagt at ønske sig feks. kjoler til nytår og andre festlige lejligheder. Så denne uges christmas-wishes fra mig er disse lækkerlinger af lange kjoler + tilhørende sko, og lidt accessories. Jeg synes de er virkelig classy uden at være kedelige – og det er nøgleordet for mig til nytår. Jeg elsker at peppe en sort kjole op med guld, eller feks. røde sko, det ser eksklusivt og lækkert ud. Jeg synes der hurtigt går for meget sølv, glimmer og palietter i udvalget i butikkerne og derfor er jeg rigtig glad for det der er at finde på Nelly.com. Udvalget er så bredt og som jeg har sagt før er det blevet et af mine absolut yndlings-steder at shoppe. Jeg kan ikke selv beslutte hvilken af dem jeg ønsker mig, men der er ingen tvivl om at minimum en af disse skønheder ligger på min julegave-ønske-liste i år, og nummer 3 bliver en julegave jeg køber til min veninde:

 

NYTÅÅÅÅÅR

Link til hver piece her:

1♡ HER 2♡ HER 3♡ HER 4♡ HER 5♡ HER 6♡ HER 7♡ HER 8♡ HER 9♡ HER 10♡ HER

Se også deres lækre gift-guide med en masse inspiration til julegaver her♡

OG… Så til noget helt andet: Nemlig vinderen af konkurrencen fra sidste uge, hvor man kunne vinde sit yndlings-piece fra Nelly.com‘s eget mærke ‘NLY’.

Stort tillykke til:

♡ Caroline Stadsbjerg ♡

Du har vundet de støvler du ønskede dig, og du bliver kontaktet af Nelly indenfor nærmeste fremtid 🙂

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nelly.com

Kærlighed.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste vente-kjoler til os gravide- jeg er klar til både jule- og nytårsaften // ASOS