//♡ Denne uges christmas-wishes + vinderen af Nelly konkurrencen!

Ugens jule-wanties: 3 classy kjoler til jule-aften der koster under 300,-

Jeg har fundet 3 smukke og stilfulde kjoler der koster under 300,- og som jeg personligt mener passer rigtig fint til feks. jule-aften. Jeg har selv købt kjoler HERFRA der er vente-kjoler som har plads til min efterhånden store mavse, som jeg skal have på til jul og nytår. Se indlægget med inspiration til gravide til jul og nytår HER. Se flere af deres vente-ting HER.

Disse 3 lækkerlinger til under 300,- er ikke til gravide, og jeg ville da lige vise jer dem:

 

asosjulekjoler

1 ♡ HER (266,-) 2 ♡ HER (234,-) 3 ♡ HER  (297,-)

sponsoreret indlæg

Kærlighed.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//♡ Denne uges christmas-wishes + vinderen af Nelly konkurrencen!