Ugens jule-wanties: 3 classy kjoler til jule-aften der koster under 300,-

Om vi er klar til babys ankomst? Og hvad med navn? ♡

Jeg havde godt forudset at når man skal have en lille fis i huset, så er der mange ting der skal købes og samles og gøres ved derhjemme. Jeg er dog stadig overrasket over omfanget, det tror jeg er meget normalt for en førstegangs-fødende der ikke flyder i veninder med børn. Det var virkelig mange ting der skulle købes, og jeg må indrømme der er to steder jeg nægter at spare: på mad-fronten hvor jeg til enhver tid prioriterer økologi, og på udstyr til baby. Så vil jeg hellere spare et andet sted for at få det hele til at gå op. De to ting er meget vigtige for mig.

PREGO

31+2

Nå, men det ser faktisk ud til at vi har stort set alt hjemme nu! Bortset fra det der skulle bestilles som vi kan afhente når det ankommer i butikken, jæi! Vi endte med at shoppe for en små 40.000,- i møbler og andre små nødvendige ting til baby. Vi har også fået nogle virkelig fede ting, specielt vuggen til hende er jeg vild med! Den er så meget en prinsesse værdig! Jeg skal nok smide billeder og links til tingene på bloggen når vi er helt på plads, til jer der gerne vil se ♡ Heldigvis har jeg en kæreste der er rigtig effektiv og ikke dovent anlagt, så nu hvor vi har det hele, varer det ikke længe før det hele står klar. Efter jeg er blevet voksen må jeg indrømme jeg er blevet lidt en struktur-freak – jeg vil gerne have der er styr på tingene og gør mit bedste for ikke at være i sidste øjeblik med alting. Jeg synes personligt det er sent vi får det hele på plads, men vi ville gerne være sikker på vi valgte det helt rigtige. Vi troede egentlig at vi skulle i mange forskellige butikker, men vi var så heldige at Kære Børn i København NV havde alt hvad vi havde brug for, og jeg mener ALT i møbler og udstyr! Så fedt jo♡ De ligger iøvrigt på Frederiksborgvej 13, på Nørrebro.

Så alt i alt er vi faktisk klar nu til hun kommer, den lille fis! Men jeg synes nu stadig liiige hun skal bage færdig derinde, jeg er bestemt ikke interesseret i at få hende ud før tid, og så nyder jeg iøvrigt at være gravid til fulde! Det er simpelthen det hyggeligste og dejligste i hele verden at mærke min datter inde i maven, og nu hvor jeg er 33+0 kan jeg godt mærke at bevægelserne har ændret sig fra små spark til “vridninger” og seriøse “los” i blære og ribben! 🙂 Det er det vildeste jeg har prøvet i mit liv, og jeg husker at stoppe op og nyde det hver eneste dag. Jeg bliver jo gravid igen en dag, men det er sidste gang at jeg mærker alt det for allerførste gang.

Nu er det snart jul, og det er sidste jul inden jeg for alvor er mor 🙂 Det er fantastisk at tænke på at næste år og fremover er vi én til juleaften – jeg glæder mig!

PREGNANT

 

Vi har faktisk også fundet et navn til prinsessen nu! Vi er enige, og vi synes begge at det er det helt rigtige. De kloge siger jo at det kan ske man ændrer mening når man ser hende, men det tror vi nu ikke sker – vi er faldet pladask for det her navn. Det sjove er at jeg faktisk foreslog det navn for Cengiz lige efter vi fandt ud af vi skulle have en pige, men han hørte ikke ordentligt efter og jeg slog det derfor ud af hovedet (tsk. mænd og multitasking… Eller er det faktisk kvinder og deres jabberi konstant? I dont know) og han kommer så her for nogle måneder siden, helt over-happy og siger han har fundet det perfekte navn og han håber jeg er enig, hvorefter han foreslår dét navn jeg kom med da jeg var 14 uger henne, og så var der ingen tvivl – det er det hun skal hedde. Vi går stille med dørene omkring navnet lidt endnu, så indtil videre er navnet altså hemmeligt♡

 

Kærlighed.

53 kommentarer

 • Anna❤️❤️

  Ælsker dig❤️❤️😊😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Heej geggo !
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvad du gør for at undgå strækmærker ?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Andersen

  Det lyder jo super godt, Stephanie. Jeg bliver helt glad når jeg hører hvor meget i har nået og hvor meget i klæder jer til at få jeres lille prinsesse.

  Jeg nyder fuldt ud at læse dine blog indlæg og det at jeg bare kan se/læse hvor glad du/i er.

  Du klarer det rigtig godt, jeg vil bare sende alle mine tanker hjem til jer og ønske dig en god graviditet, når den tid kommer.

  Kærlige knus fra Jasmin<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor gæder jeg mig mega meget til når jeg skal have mit første barn. Glæder mig til at høre hvad den lille prinsesse skal hede…. Knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne clausen

  Du er også virkelig smuk gravid. Cengis skal smide skægt igen. Griner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela Kesby

  Helt enig! Min lille pige er snart 7 måneder og hun elsker stadigvæk sin babynest. Hun ligger og putter sit ansigt med siderne når hun sover. Den har også været med os overalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej gego jeg er virkelig glad for at du syndes at det er dejligt at være gravid og jeg er glad for at i har fundet et navn og jeg glæder mig til at få afvide hvad det er kærlig hilsen clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 40.000 kr på babyudstyr!!! Det er da alt for lidt
  Jeg ville tømme butikken hvis det var mig der ventede endnu en lille prinsesse ❤

  Lad ikke hormonerne styre… der vil være idioter og ubegavede følgere bag dig til evig tid så fokuser på de positive. Folk får ikke mindre ondt i røven af at du forklarer dem en masse… de er født med ondt i røven og dør med ondt i røven.

  Keep spoiling your baby…

  Og kig evt. forbi http://www.hugababyshop.com jeg har nemlig opfundet den mest nuttede pusle vest som snart kommer på markedet.
  Den er gratis (799,-) hvis du gider lave en anmeldelse af den

  Videoen kan du se på bergmarkcopenhagen.com

  Kh Sue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne cathrine

  Hej sødeste du!
  Nu har jeg læst lidt med på side linjen og hvor er det dejligt for dig og din kære kæreste!
  Intet kan høres op i penge!

  Nåh men grunden til jeg skriver, er fordi jeg ville give dig et lille råd med på vejen, fra mor til en anden mor ❤️
  Kan være du allerede har købt det, men der er noget der hedder en babynest ( evt Google ) det en lille “krybbe” som giver ekstra trykhed for lille pigen i vuggen! Og kan tages med ind på sofaen så hun heller ikke lige triller ned.
  Vi havde altid vores med på farten! Også!! Som jeg havde jeg den altid med i vires seng hvis hun lå mellem os

  Held og lukke med det hele! Og tillykke!
  Glæder mig til at følge dig igennem det hele.
  Møs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille Rasmussen

  Hej Geggo. Du bruger bare alle de penge du har lyst til, det er sku da dine penge. Der er ingen der skal bestemme hvad jeg bruger mine penge til. Håber at I har det rigtig godt. Knus og go jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er ikke kvinders konstante plabren eller din kærestes ævne til at multitaske der gør han kom med navnet senere. Det er simpelthen sådan at mænd bare vil have de gode ideer og have ret! Det er en klassiker at man foreslår noget og de synes det er en dårlig ideer eller vælger ikke at svare og så HOVSA så kommer de nogle uger efter og har fået den mest fantastisk ideer, som jo så faktisk var din! Prøv at læg mærke til det! Det er ret sjovt! Held og lykke med baby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh det er spændende 😀 ser frem til at se nogle af de lækre sager og ikke mindst at høre et navn 😉
  Du er godt nok flot gravid – fik lige selv en datter 21 nov. men så noget mere brugt ud 🙂 tak fordi vi må kikke med. Og ønsker dig alt god søvn her i slut graviditeten :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hej Geggo kærlighed kan ikke gøres op i penge.. Og hvis det man vil ha koster 40.000 så er det da det man bruger.. Jeg venter selv mit første barn.. Og har dælme også brugt nogle knaster det skal bare være perfekt til når bebse kommer..
  Forresten.. Ville lige høre dig ad om du har overvejet at bruge sådan en belly binder efter fødslen? Jeg har kraftigt overvejet det.. Det lyder virkelig tiltalende… Det sku reducere den der munmy tummy som nogle ender med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  tillykke med bebse-prinsessen! 40.000,- er da okay mange penge, men det er en rund 5’er da også, hvis man ingen har.! -og det løber da op det skidt, selvom jeg var på SU, kunne jeg da godt få råd til verdens bedste off-road barnevogn til 10.000,- mine børn skal have det BEDSTE, som JEG kan give dem.!❤️ be strong☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Brugte også i den omegn da vi skulle købe udstyr og tøj til min datter – ved godt at mindre kan gøre det og man fx kan vælge at købe brugte ting, men det bestemmer man godt nok selv – og har man råd, hvorfor så ikke? Og nej, det er ikke bare at købe og smide ud. Jeg har givet alt tøj videre til og udstyret er solgt. På den måde havde vi igen penge til at købe nyt udstyr for…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  40.000 kr. Seriøst? Det er et vildt forbrug. Hvad med ar have donoreret kr. 10.000 til godgørende formål og du ville stadig have kunnet få det flotteste udstyr? Må jeg spørge om du har et fast job, der kan finansere dette??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hvad med du undersøger sagen lidt inden du sidder og snakker om hvad andre burde gøre? Jeg giver for rundt regnet 7500,-til gode formål d.1 i hver måned – så jeg tænker jeg selv må bestemme om jeg bruger 40.000,- på baby-udstyr til MIT barn. Ja jeg har et job der finanserer dette, ikke at min økonomi overhovedet vedkommer dig eller andre 🙂 God dag Anna 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

   Godt ord igen Stephanie . Børn koster mange penge og især det første barn. Hvis du har lyst til at bruge 40, 50 eller 100.000, så er det, det du gør. Det kan virkelig ikke hidse mig op. Det er dit valg, og det burde alle respektere. Nå nej. Vi har jo Janteloven – fantastisk lov som bestemmer, at vi ikke må glæde os over andre, og det klarer Anna da meget godt . Skid hul i det, nyd det og glæd dig til dit livs største oplevelse, som du vil kunne huske i hver en lille detalje resten af dit liv. Al mulig held og lykke til dig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skibs

   Wauw! Bland dig da fuldstændigt uden om hvad stephanie bruger sine penge på? Hvis det var dig hun ville forkæle, havde du sku nok ikk brokket dig. Desuden er det klart at hun bruger penge, tid osv på at gøre det bedste af det bedste for sin kommende pige, hvem ville ikke det. Take a chill!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Flöche

   Kære Anna
   Ved ikke hvilket årti du lever i, jeg fik mit første barn for 21 år siden og kan stadig huske at barnevognen kostede tæt på 10.000 ikke den billigste og ikke den dyreste, uden jeg ved det er jeg helt sikkert på de er noget dyrere idag. Så man kommer ikke langt for 40000 til udstyr.
   Ja man kan købe genbrug, men hvem fa… Gør det hvis de kan undgå det, og især når det er ens første barn.
   Geggo bruger hendes egne penge på hvad hun vil, det handler om prioritering, det skal hverken du eller jeg være dommere over!!
   Midundelse er en grim ting!!
   Har oplevet det selv, da jeg købte en ny bil blev den ridses dybt 2 gange på det første år

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freya

   Hvorfor blander du dig i det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Anna går ud fra du ikke selv har børn, for 40.000 er ikke meget når det er nyt!
   Vores barnevogn løber op i 16.000 kroner, sengen i 2700 kroner, auto stol 3200 kroner, det er ikke billigt og hvis man ikke ville spare, men give sit første barn det bedste er 40.000 ikke meget (:

   Du er åbenbart meget uviden omkring priser på babyudstyr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna S.

   Anna du kan da være fuldstændig ligeglad med hvad andre bruger deres penge på/til, er det mon fordi du er misundelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Anna, det rager overhovedet ikke dig, hvordan Stephanie finansierer udstyret – ligesom det heller ikke rager os andre, hvordan du får råd til dit liv. Men et råd vil blive at købe nogle større sko, for de nuværende sko klemmer åbenbart.

   Kære Stephanie og Cengiz – hjertelig tillykke med familieforøgelsen, I ønskes en rigtig glædelig jul og alt godt i fremtiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla A

   Hold da op, Anna, hvor lyder du som en, der har ondt i røven over ikke at have penge til at forkæle dine børn, hvis du da har nogen. Hvad bilder du dig ind at blande dig i, hvad andre bruger deres penge på? Måden de tjener pengene på, kommer vist heller dig ved. Fik du det bedre af at lukke det vrøvl ud? Brug dine penge på velgørenhed, hvis det er så vigtigt for dig. Sippede kvindemenneske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hvorfor kan man ikke bare være ligeglad hvad folk vælger at bruge deres penge på? Hvis man vil købe nyt for 30-40.000 kr. så gør man det og hvis man vil købe brugt så gør man det. Vi har selv bruge 30-35.000 på udstyr og diverse, fordi jeg valgte at min søn skulle ha’ stokke senge og puslebord, en limited

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Åhh misundelse er en grim ting.
   Hvad rager det dig om hun har job og hvad hun bruger sine penge på?
   Vi har også brugt omkring 40.000 kr. til vores første pige som kommer hvornår det skal være. Og INGEN skal fortælle mig at det er dumt når jeg selv har sparet sammen til det for mine hårdt-tjente penge. Det er MIT barn og MINE penge, og du skal bare holde din kæft!
   Alt respekt for at ikke alle mennesker er lige gode til at prioriterer og spare som det kunne lyde til er et problem for dig, men respekter at andre kan, og pak det misundelses-pis væk!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejdi Michelle Hansen

   Hvorfor skulle hun donere penge? Er ret sikker på de penge hun tjener – ikke bare kommer ind på kontoen af sig selv.
   Donere du selv nogle penge, hver gang du har brugt et hvis beløb?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu hvor har investeret 40.000 kr, så vil jeg anbefale dig at købe en bedside crib (hvis du altså ikke allerde har købt den). Og til dig selv, hvis du skal amme, så lanolin salve og breast comfort shells som man har på ml amninger, så brystvorterne lufttørre og hindre friktion ml brystvorterne og ammeindlæg. Hilsen barselsjordemoderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Tak for tippet 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sacha

   Kan kun støtte op om bed side crippen! Jeg endte med akut kejsersnit og den blev min redning, da det var svært/gjorde ondt og løfte. Desuden er det dejlig og trygt både for mor og baby og ligge ansigt til ansigt, uden nogen fare for baby☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså smuk (også) som gravid.

  Det bliver spændende at høre navnet. Mon det er er godt gammelt dansk navn, som er så moderne nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig og din familie og har fødselsdag samme dag som din mor og er så glad på dine vejene jeg har en gave til dig og prinsessen og din kæreste håber at jeg kan give dig den på et tids punkt kh Asta PS tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Det glæder mig på jeres begges vegne. Jeg er mor til tre og ved første barn fandt jeg ud af at man kun skal købe det vigtigste, som seng og tilbehør, barnevogn, puslebord og lidt tøj. Fik en masse ting i gaver, og behøvede derfor ikke at storshoppe til baby. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at høre, hvad navnet bliver, når du offentliggør det 🙂

  http://signeebbesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggo
  Jeg elsker familien fra bryggen♥
  Du er et fantastisk menneske og jeg elsker at høre om det der sker i dit liv♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina S Svensson

  Glæder mig på jeres vegne og familien s.. Linse og mopper begynder nok snart og ringe til jer for at spørge om der er sket noget eller om der snart sker noget.. Er så glad for at du Geggo har fundet sig en rigtigt sød og dejlig Kærste og virkelige forguder dig og jeres kommende lille prinsse. rigtigt glædelig jul til jer alle på bryggen hilse familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Glæder mig til den dag, jeg finder ud af, at der er en lille bebz i min mave ❤ om det så er med en fyr, der er bare en knivspids så sød som Cengiz, så kan det vel ikke være andet end perfekt?
  Er glad på jeres vegne, og håber det bedste for jer og bebz ❤ Held og lykke ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Det er dejligt du er blevet voksen i stedet for det der fnidder fnadder Geggo. Pyhh 40,000 er mange penge brugte 10,000 på min dem første og 7000 på nr 2 som blev en pige (ny barnevogn i lyserød med hvidt mønster) ellers havde jeg det meste fra storebror og fil en hulens masse fra min søster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej søde geggo.. Hvor er det bare dejligt for jer .. Livet som mor er fantastisk , fødte selv for 2 måneder siden . Nyd din graviditet for man kan godt savne den gravide mave når først barnet er kommet ud.. Men du oplever en kærlighed når din lille pige kommer til verdenen som aldrig før <3 elsker at se familien fra Bryggen.. I er jer selv selvom der er kamera på og det kan jeg virkelig godt lide.. Og mopper er for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Ej jeg kan næsten ikke vente med at finde ud af hvad hun hedder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Vi havde også navnet klar til begge vores piger inden de blev født – og navnene passede perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er simpelthen så sød og fornuftig Geggo! Du skal nok blive en god mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Elsker at høre om din graviditet og især dine tanker..
  Dejligt i har fundet det rigtige navn, men håber dog i snart fortæller det. God 11 december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palle Møller

  Smukke Geggo hun skal helt sikkert hedde Sammy som din Mopper sagde den lille prinsesse hils Ghengis ,Din søde Mor sig lige at jeg er 47 og rødhåret og hils Mopper de andre på Bryggen .PALLE⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min datter på 11 (Laura) kalder vi stadig lille Lus…så mon ikke lille fis også kan holde et stykke tid…bedste ønsker til fødslen og fremtiden knus❣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kender der alt for godt det med strukturen Er selv gravid med en lille pige med termin på søndag d.13. Værelset har været klar i en lille mdr og stressede lidt over det
  Vi har også fundet navnet til vores og her er det hemmeligt indtil hun er født. Det er kun manden og jeg der ved det og nyder det faktisk lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Held og lykke.
  Jeg har selv termin 25/2, og glæder mig helt vildt 🙂
  Vores barn skal også have det bedste og ikke mangle noget, men vi har købt brugt, man kan få rigtig meget brugt, der nærmest ser nyt ud, så vi har kun brugt 6000-7000 kr, alle ønsker det bedste for deres barn, men bare fordi man ikke har mulighed ikke lyst til at bruge 40000 på et barn, kan man godt få en masse ting og en masse gode ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvor er du flot 🙂 Vi følges næsten præcist ad, jeg er 33+2 i dag, og min termin er d. 27/1.
  Herhjemme har vi dog sleeeet ikke styr på alt udstyret endnu! Vi har kun seng og barnevogn og tøj, alt andet mangler, men er desværre en ‘gør-alt-i-sidste-øjeblik’-type 😀 Hun skal i hvert fald helst ikke komme før tid.
  Al held og lykke til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du er bare så smuk gravid ❤ Har du en adresse så jeg kan sende dig en gave til prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg Glæder mig, så maget, til at får at vide hvad din lille prinsesse skal hedde❤️ Og når du skiver om at du kan mærke hinde, for jeg tåre i øjnene god jul til alle på Bryggen også din lille prinsesse❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette W

  Jeg er også struktur-freak og egentlig nok også kontrolfreak når det kommer til stykket.
  Så da jeg var gravid med vores lille prins (blev 7 mdr. i mandags), der synes jeg alt skulle købes og gøres klar med det samme. Der måtte manden jo så lige stoppe mig, hihi..

  Glæder mig til at følge jeres liv som forældre, det er en fantastisk oplevelse!
  Og tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Pyt med hvad andre siger, det du bruger på din første baby, kan spares på den næste og du gør det godt Søde… Held og lykke med alt og rigtig god Jul til jer skønne brygge piger og lillefar og alle hundene… <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens jule-wanties: 3 classy kjoler til jule-aften der koster under 300,-