Om vi er klar til babys ankomst? Og hvad med navn? ♡

Jeg har købt mig en mini-donut maskine! – Billeder og opskrift ♡

Jeg elsker at shoppe på nettet, for det meste er det tøj jeg bestiller, men jeg er faldet over en super fed hjemmeside der hedder Coolstuff.dk der har de mest grineren gadgets og især deres kitchen-stuff er jeg vild med! Jeg købte bla. en mini-donut maskine, jeg var faktisk først lidt skeptisk fordi den var så billig men jeg er sååååå positivt overrasket over den og det er totalt min nye yndlings snack-maskine! Jeg er en pandekage-vaffel-æbleskive pige, og nu åbenbart også en mini-donut pige 🙂

Det var rigtig nemt at lave mini-donuts, her får i lige opskriften jeg sammensatte:

 

 • 4,5 dl hvedemel
 • 2 dl sukker
 • 2 tsk bagepulver
 • 1/2 tsk kardemomme
 • 1/4 tsk kanel
 • 1, 1/2 tsk vanillesukker
 • 1 tsk salt
 • 1,5 dl mælk
 • 2 æg
 • lidt smør eller olie til stegning af donuts

Bland de tørre ingredienser sammen, og tilsæt æg og mælk. Jeg vil til enhver tid anbefale økologiske ingredienser som jeg selv laver dem med, men det er selvfølgelig op til den enkelte:

 

DSC01576 DSC01579

 

 

Tænd donut-maskinen og pisk ingredienserne godt sammen imens den varmer op. Hæld lidt fedtstof i hver runding i maskinen og tilsæt herefter dejen, husk at hold midter-prikken fri da der naturligvis ellers ikke vil komme det hul der definerer en donut 🙂

DSC01589

DSC01592

 

Luk maskinen og lad donuts’ne bage i 2 minutter. Jeg vendte dem herefter og gav dem 2 minutter på den anden side også. Så fik de næsten samme farve på begge sider, og samme konsistens også.DSC01587

 

Resultatet blev ret mange mini-donuts der smagte rigtig godt og som er en perfekt lille hapser. De kan evt. pyntes med glasur, jeg synes de er fine med lyserød glasur som er flormelis, lidt vand og en smule rød frugtfarve. Desværre fik jeg ikke et billede af det fine resultat da jeg først pyntede dem dagen efter og selvfølgelig glemte det.

DSC01609

Mini donut-maskinen koster 199,- og kan købes HER.

Jeg købte også et par andre kitchen-tools – dem smider jeg også lidt om på bloggen en af dagene ♡

 

sponsoreret indlæg

 

 

 

Kærlighed.

6 kommentarer

 • Skal man vende dem jeg troede sådan en maskine varmede på begge sider?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Larsen

  Camilla jeg fik ca 50 doughnuts på en portion men måtte også hælde mere mælk i da det ellers blev en hård dej i stedet for flydende 😄
  Men de er super lækre og jeg brugte en halv vanillestang i stedet for vanillesukker 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Larsen

  Camilla jeg fik ca 50 doughnuts på en portion men måtte også hælde mere mælk i da det ellers blev en hård dej i stedet for flydende 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hej, jeg har også fået en i julegave og vil lave dem til nytår , da mine to børn også elsker dem, hvor mange bliver der af denne opskrift?
  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvor lækkert
  du er da bare mega overskudsagtigt ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  :kissing_heart: :stuck_out_tongue: Neej hvor lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om vi er klar til babys ankomst? Og hvad med navn? ♡