Jeg har købt mig en mini-donut maskine! - Billeder og opskrift ♡

Jeg er normalt rigtig positiv, men nu er det nok.

Jeg går og bliver sådan lidt små-irriteret på mennesker der føler de kan tillade sig at kommentere negativt på andres økonomi, og fortælle andre hvad de skal bruge deres penge på. 
 
Her til aften læser jeg denne kommentar på min blog til dette indlæg omkring vores ny-indkøbte baby-udstyr hvor jeg bla. nævner beløbet vi har brugt (40.000,- ialt) 
 
 Fra Anna@yahoo.dk:
“40.000 kr. Seriøst? Det er et vildt forbrug. Hvad med ar have donoreret kr. 10.000 til godgørende formål og du ville stadig have kunnet få det flotteste udstyr? Må jeg spørge om du har et fast job, der kan finansere dette??”
Hvad Anna ikke ved er at jeg donerer flere tusind kroner til velfærd hver eneste D.1 i måneden via min betalingskonto, og har gjort det de sidste par år. Det er ikke noget jeg normalt praler med, da jeg føler det er en selvfølge hvis man føler man har råd til det, at hjælpe hvor man kan. Udover det, så ja Anna, så har jeg et fast job der finansierer dette – hvor skulle pengene ellers komme fra?? Tror du de penge jeg går og spenderer er nogle jeg stjæler?? Tror du jeg er uddannet sigøjner med speciale i lange fingre? Tror du der er nogle der ligefrem forærer mig penge hver måned der finansierer min shopping, og mine indkøb? (I f…. wish)
Det kaldes PRIORITERING, og OPSPARING! De to ting er jeg vældig god til. Jeg har aldrig sagt jeg var rig, men jeg prioriterer og sparer op – fordi det har jeg altid gjort. Jeg har tjent mine egne penge siden jeg var 15 år gammel, så jeg tænker jeg gerne må bruge alle de penge jeg vil på mit eget barn? Eller bliver du utrolig stødt så? Gør det dig ked af det? I så fald – sorry to burst your bubble – but its non of your business, lady.
Anna er ikke den første der føler det er OK at blande sig i andres økonomi på den måde. En vis “Margrethe” gik fuldstændig i selvsving på mit billede på min facebook-side hvor jeg super glad i låget lagde en masse ny-indkøbt baby-tøj ud. Hun valgte at skrive intet mindre end 26 (!!) kommentarer om hvor for dårligt det da var at jeg købte så meget baby-tøj, det havde hun aldrig haft råd til, og jeg havde da alt for mange penge, og hvem finansierede egentlig mit høje forbrug, og “dengang hun var ung…”, og jeg skal komme efter dig hvor var jeg bare et dårligt menneske fordi jeg havde købt alt det børnetøj! Hvad Margrethe ikke ved er at det kun var det vi havde købt dén dag jeg viste frem, og at vi faktisk havde 4 poser mere liggende – gad vide om det havde gjort ekstra ondt i numsen på hende hvis hun havde vidst det?
Jeg ved godt at jeg selv har valgt at være en offentlig person, et “kendt” ansigt om man vil – men fordi jeg laver en times tv til TV3 hver torsdag er det ikke ensbetydende med at min økonomi er noget jeg har lyst til at dele med hele DK, eller generelt mennesker jeg ikke kender.  Der er vel nogle ting jeg må have i privaten. Det er ok at spørge nysgerrrigt ind til mit liv – selvfølgelig er det det! Det er også ok at folk spørger pænt indtil hvordan jeg tjener mine penge – det er ikke altid jeg har lyst til at svare på det, men jeg vender ikke øjne af folk der spørger pænt og nysgerrigt. Men direkte at dømme og være grim i munden, og føle behov for at fortælle mig hvad jeg skal og ikke skal bruge mine penge på – og endda uden at have undersøgt om jeg allerede bruger penge på dét de omtaler – det er simpelthen over grænsen. Og det er ikke kun fordi jeg er “kendt”. Det gælder for ALLE – økonomi er en privat-sag og det synes jeg man har ret til at holde det ved.
Jeg forkæler mit kommende barn – hun får alt det bedste af det bedste og mere til, fordi SÅDAN PRIORITERER JEG MINE PENGE. Som jeg har nævnt før så VIL jeg ikke spare på madfronten (økologi er vigtigt for mig) på babyfronten, eller på hunde-fronten. Og sådan vil jeg have lov at leve. For det er nu engang mig der har tjent mine penge.  Skide smart ikk?
QQQQQQ

Kærlighed.

geggo_signatur
   

324 kommentarer

 • Kiss Metsen

  Kære Geggo.
  Først og fremmest tillykke med din datter. Hvordan du bruger dine penge er kun dig bestemmer, Så længe du har tjent dem på ærlig vis og betalt dit skattepligtige beløb korrekt.
  Der har jo været en del polemik omkring Linse´s bordeldrift, konkurser m,m. Der er også blevet skrevet om Mikkel og noget fusk.
  Det er utrolig gavmildt at du donerer flere tusinde kroner hver måned og har gjort det i et par år.Du har arbejdet siden du var 15 og sparet op. Også det respekterer jeg, men det kunne tyde på at en række personer har svært ved at forstå hvordan du finanserer dit forbrug.
  Det ville være toppen af kransekagen, hvis du på min venlige forespørgsel fremlagde årsopgørelser fra 2009 og frem til 2016,
  Så er det på plads.
  Mange knus og kram,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad arbejder du som?😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise møller hansen

  Tilllykke med din dejlige baby.
  Hvad vi bruger vores penge på er vores egen sag, den eneste der i min verden har tilladelse til at kommentere min forbrug er min mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Du er en superstærk kvinde og jeg støtter dig fuldt ud i, at folks negative kommentarer kan blive for meget, og at det er dine penge, som du må bruge som du vil – jeg synes de lyder som om de er meget jaloux på dig, siden de skal hævde sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maleme

  Hvor har folk dog ondt i røven, kan de ikke bare være glad på dine vegne, og så holde deres dumme kommentarer for sig selv. Kan godt huske da jeg ventede mig og Ku gå shop amok i børnetøj for der er SÅ meget sødt tøj. Håber hun snart melder sin ankomst, så vi kan se hende i hende fine tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg synes du er intet mindre end fantastisk.
  Kan slet ikke forstå at folk skal have så ondt i røven over hvad du bruger penge på, men de er vel skide misundelige.
  Havde jeg 40 tusind til babyudstyr havde jeg da også brugt dem, herre gud jeg kunne snildt bruge 100 tusind. Jeg så et billede af den barnevogn i har valgt og ved godt hvad sådan en koster 😀 så er 40 tusind altså ikke mange penge.
  Elsker at du deler dit liv så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • diana

  Heej geggo.. Desværre har nogle mennesker så travlt med andres liv, og tror de desværre tror hvordan andre folk skal leve og gøre istedet for at koncentre sig om sit eget liv. Godt nytår til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Folk er da bare så dumme! Det er bare ulempen ved at være kendt, der er ikke andet at gøre end ignorer de kommentarer, syntes det er godt du vil bruge så mange penge på din lille guldklump

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  Altså jeg vil også nok mene at det er lidt for meget af det gode at bruge så mange penge på Baby, men så igen havde jeg haft en økonomi der tillod det, tja så var jeg sgu nok kommet til at gøre det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad sker der for folk.. I kan da være fuldkommen ligeglad med om Stephanie bruger 40 eller 100 tusind på sit barn. Så vidt jeg ved er det ikke jeres, !DET HEDDER MISUNDELSE! og i skulle da hellere til at gå på arbejde hvis i også vil give 40 tusind til jeres barn/børn i stedet for at sidde med hovedet smækket ned i din telefon og disse folk til.. Og tænk er det ikke voksne der har så travlt med at der ikke er nogen der skal mobbes på nættet!! HVA’ FANDEN SIDDER DU OG GØR..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Folk er pisse jaloux over du tjener flere penge end de selv gør. Jeg står selv og er gravid og man vil bare købe det bedste af det bedste! Lige meget hvad det vil koste!
  Er der nogle steder man bare ikke skal spare så det ved ens dyr og babyer! Der har man altså et ansvar!

  Du er/bliver en fantastisk mor!
  Husk det! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg blev så vred, da jeg læste dit indlæg,Hvordan du tjener og hvad du tjener og hvad du vælger at bruge DINE penge på, er og bliver din egen sag. Ja du er en offentlig person, der er en fantastisk gave at få lov til at følge. Men tror bestemt ikke det er lige nemt altid at være så meget i søgelyset og jeg mener oprigtigt, at hver en krone du tjener, er dig vel undt. At du vælger at bruge 40.000 kr på din/jeres baby pige. og jeres hunde synes jeg egentlig bare det fortæller en del om, hvad slags mor du er og bliver. Man vil altid købe det mest sikre til sine børn og hunde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvad rager det folk hvor mange penge i bruger på jeres baby pige, I tjener jeres egne penge, og man køber da det bedste og mest sikre til sit barn og sine hunde. Tænk at folk kan finde på at brokke sig over hvor meget i bruger på jeres baby.. Gab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  hvor er det godt svaret.
  Generelt har folk bare mere styr på andres økonomi.
  Ja jeg er da pisse misundelig over du har de penge til alt det. Men ligefrem at svine dig til er sgu godt småligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  ANNA – FÅ DiG et job!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Du er for sej…!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mai Lind Jensen

  Søde lille du.
  Bliver så vred, når jeg læser dit indlæg. Hvordan du tjener, hvad du tjener og hvad du vælger at bruge DINE penge på, er og bliver din egen sag. Ja, du er en offentlig person, der er en fantastisk gave at få lov til at følge. Men tror bestemt ikke det er lige nemt altid at være så meget i søgelyset og jeg mener oprigtigt, at hver en krone du tjener, er dig vel undt. At du vælger at bruge 40.000 kr på dit barn, synes jeg egentlig bare det fortæller en del om, hvad slags mor du bliver. Du vil, som forhåbentlig alle os mødre gerne vil, give dit barn det bedste i verden. Kærlighed, omsorg og selvfølgelig også det bedste udstyr, som penge kan købe. Du har heldigvis ikke pjatte dine penge væk, men sparet op, så du kan give jer en rigtig god start. Noget du kan være stolt af! Og bliver så vred, når sådan nogle smålige personer, prøver at spolere den glæde pga jalousi. Heldigvis er du jo en sej pige, med ben i næsen og en fantastisk måde at formulere dig på, så de er blevet sat på plads. Det er sgu da bare utroligt, at det skal være nødvendigt. Og så i en tid, hvor du skal være fyldt op med glæde og lykke, som du er så sød, at lade os deltage i. Vil gerne have lov at sige tak for året der er gået, og det kig, vi har fået lov til at se, af dig og dit liv. Du og dine kære, ønskes en rigtig dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår. Kærlige tanker fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Syntes det er synd at nogle mennesker SKAL blande sig i hvad andre tjener og skal have næsen nede i hvad de bruger deres penge på. Og der car en gang men det var også dengang vi er i et andet årti så serføldig er tingene forandret alt andet ville da os se helt tovligt ud. Kan kun være helt enig i det du skriver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina simonsen

  Hejsa
  Jeg skriver ellers normalt aldrig nogen kommentarer til noget herinde, men lige den her bliver jeg nød til at sige FEDT skrevet, folk skal da bare blande sig fuldstændig udenom hvad du bruger dine penge til, om du så var i bundløs gæld, dit liv dit valg held og lykke med baby ♥ bedste hilsner Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor har folk dog bare ondt i måsen! Så kan de da lade være med at følge dig / læse din blog, hvis ik de kan tåle at se hvad du viser frem!
  Ærgeligt de sociale medier er blevet et sted, folk finder det ok at grovt kritisere andre mennesker..
  Jeg kan godt forstå du prioritere lækkert baby udstyr højt, jeres baby får det jo fantastiskt! Hold humøret højt, du gør det godt! Men kan godt forstå du trænger til at komme af med dine frustrationer om andres sørgelig indblandinger.
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Geggo, jeg ville bare spørge hvor du arbejder, (andet end ffb) Kærlig hilsen en stor fan <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Øv, hvor er det bare trist at se folk skal have så ondt i røven og være jaloux på dig og din kommende pige. Jeg selv ville da elske at fyre 40.000 af på mit kommende barn.Folk har bare så travlt med at pege a andre folks mangler, før de tager fat på sig selv. Du har selv knoklet for de penge og jeg synes du bruger dem super fornuftigt, og selv hvis du ikke gjorde, kan de da bare passe sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan

  Hej Geggo….

  Janteloven lever godt i lille DK. Brug dine penge på alt det du vil… hvis folk skal brokke sig over du bruge små 40000 kr på din guldklump så skal de da også efter dem som vinder i lotto og råbe op over de har så mange penge og ikke deler…. hvad helved vi er vores egen lykkes smed og hvis vi holder snuden fra andres pengepung så går det hele nok….

  Tillykke med den lille som snart kommer og Glædelig jul til dig og familien….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvorfor overhovedet forklare sig selv? Der vil altid være folk som stikker næsen for langt frem, som om Anna donere et månedligt beløb til velgørenhed?! Sikkert ikke! Det var egentlig bare for at helligegøre sig selv, for hvis hun rent faktisk selv donerer til fattige havde hun ikke kommenteret noget !
  Hvad du, eller alle andre bruger deres penge på er en fuldstændig individuel og personlig sag. At du vælger at bruge 40 tusinde på din baby fred være med det, det er dit barn og dine penge og DIN prioritering og hvis andre skal dømme og trashe med det samme så er det tydeligvis et personligt problem! Anna go home!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kære geggo. Vi sidder her og er så spænde på at se jeres lille prinsesse og hvad angård din økonomi så skal folk bare holde kaje de er bare misundelige og du har ret det er et priotering spørsmål og gør hvad fan du vil geggo Iker super seje og dejlig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Forkæl dit barn! Vis din barn kærlighed! Man har forskellige måder at vise det på. Og jeg vil da sige når jeg skal til at have bebs, vil jeg da også klart købe det med bedst kvalitet, bruge mange penge på den lille prins/prinsesse! Det er smag og behag! Har man penge til det, synes det er noget vigtigt for en så gør det! Og hvis man ligger sine penge sammen med alle de ting andre selv har købt til ens barn vil det helt sikkert også komme længere op end de selv regner med! Geggo, fuck dem! Det er JERES barn, DINE penge… Så forkæl den kommende prinsesse så meget du vil!

  Jeg kan selv sidde at blive lidt irriteret! For jeg ved jeg vil selv forkæle mit barn, på alle tænkelige måder for selvfølgelig vil man kun det kommende vidunder det bedste!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteG

  Du er så cool Geggo…. Det rager da ikk andre hvad du bruger af penge og på hvad?! Alt mulig held og lykke med jeres prinsesse…. Og glæd jer.. Det er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Du er så sej Geggo
  Vi kender ikke hinanden, men jeg synes du det er så godt svaret. Folk skal da bare blande sig uden om hvad du gør med dine penge. I får en prinsesse der bliver så meget forkælet på den gode måde. Det er bare så fedt.
  Rigtig meget held og lykke fremover. Der er ikke noget bedre i livet end at finde den eneste ene og så få en lille sammen. Bliv ved med at være som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  De skal bare lukke røven. Kommer ikke dem ved hvad du bruger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Stephanie. Der er bare nogle mennesker, der fatter minus. Gad vide om denne Anna selv har børn? Faktisk siges det, at det ca. koster 30.000 kr at få et barn (det er hvad en bankrådgiver regner ud fra). Så kan man selvfølgelig vælge at købe noget brugt osv, men DET BESTEMMER MAN SELV! Jeg har en søn på 4 mdr. og vi købte også alt nyt – og brugte 30.000 kr på én gang. Efterfølgende har vi købt yderligere ting – for man finder ud af, at man alligevel mangler en eller anden dims 😉 Du/I skal glæde jer, “bygge rede” og gøre klar til den lille prinsesse. Pyt, hvad andre siger. Vi havde også venner, der rullede øjne af os – og det må de gerne – for de finder selv ud af det, når de skal have børn 😉 God jul og godt nytår til dig og dine kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Geggo! Jeg er også en af dem der følger din dejlige familie fra Bryggen. Lad være med at lade dig gå på med hvad andre mener om dig . Om man bruger mange eller få penge på udstyr til sit barn, er det i sidste ende ikke det det kommer an på, men den kærlighed du/i overøser jeres bebos med der betyder noget. Held og lykke med den lille, og glædelig jul til jer alle. Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ayoe

  Hej
  Du skal bare gøre lige præcis hvad du har lyst til. Blæs på hvad andre mennesker mener, skriver, tænker og siger. Du er voksen og tjener dine egne penge. Rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår til jer alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Lindholm

  Du bruger dine penge som du har lyst til. Længere er den ikke. God jul og tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg kommer aldrig til at forstå hvorfor nogen overhovedet gider bruge (negativ) energi på at blande sig i andres liv. Javel man kan have en holdning til ting, men så er det jo ligesom også det… Fatter ikke hvad man får ud af det! Brug dog energien på eget liv i stedet eller det er måske perfekt og helt fejlfrit?? Selvfølgelig skal man gøre hvad man præcis har lyst til… Ikke hvad andre synes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Geggo,
  Fedt du tager til genmæle! Jeg er så træt af folk der skriver om hvad de kendte skal donere til og hvor meget. Det må være ens egen sag hvad man donerer til og om man har lyst.

  Brug du alle de penge du vil på dit kommende barn. Tro mig det fortsætter isærnår det er en lille prinsesse I venter.

  Held og lykke med de sidste par uger inden i bliver 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitta

  De der mave sure kællinger, Anna og Margrethe Kan du ikke slette eller blokkere del? De skal overhovedet ikke blande sig i
  hvad du bruger DINE penge til. Knus Birgitta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du har fuldstændig ret, dine penge er dine og ingen andre skal bestemme hvad du vil bruge dem til. Hele og lykke med den lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette C. Hoffmann

  Super godt skrevet. Det er helt tydeligt, at disse to kvinder er RØV MISUNDELIGE. Er selv en mor – på din mors alder, og husker tyyydeligt da jeg blev gravid. Gik også helt amok og joo, man får købt en masse ting de når at vokse ud af – før de når at få det på. And so what, måske får i et barn mere ellers virker du da som typen, der ville lade andre få glæde af det.
  Ønsker dig og din kæreste al mulig held og lykke med jeres lille nye familie. Glæd jer – der E R fantastisk at få unger☺️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noelle

  Kære Geggo,

  Rend og hop hvad andre skriver og mener om dine baby indkøb. Lad vær at tage det personligt, det må jo være folk der er misundelige.

  Til din info brugte min mand og jeg over 150.000 kr. det første år af vores barns liv.. Kender alt for godt at man vil give sit barn det bedste i verden. Dog bliver man klogere når man står med barnet, og opdager at man ikke har brug for halvdelen.

  Held og lykke med graviditeten og nyd den sidste tid som kærester. Pøj pøj og alt det bedste fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Synes det r fedt du prioritere dine penge sådan som du gør, det ska folk IKKE blande sig i, de har bare ondt i røven… Ønsker det bedste for dig og din familie … God jul og godt nytår ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Klingenberg

  Hej super søde Geggo :-)) Hvad du bruger dine penge til, vedkommer kun dig , og ikke andre. Du er et fantastisk sødt og meget naturligt smukt væsen, med en fantastisk dejlig mor og mormor og vovser og selvfølgelig din dejlige mand :-)) Du har nogle helt klare meninger ligesom din mor har, og det skal du holde fast i :-)) Jeg elsker Familien fra Bryggen, for i er så vidunderlige hver for sig, alle sammen . Du skal love mig, at du passer godt på dig selv og den ( lille ny ) og også passe godt på mor og mormor, og alle vovserne og din søde mand. Hvis der er nogle der skriver grimt til dig, så tag det med et smil, det behøver ikke nødvendigvis være, at personen er et dårligt menneske, men blot et menneske, som tænker anderledes. Positivitet er vejen fremad, så stort knus til dig og din vidunderlige familie og vovserne <3 kram fra Nette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   ÅH hvor er det dog bare modbydeligt at folk kan blive så misundelig over hvad andre bruger deres penge på !!!! At bruge 40.000 kr er jo INTET i forhold til hvad konge huset bruger af penge på sko 50.000 om måneden bruger gold dikkeren mary, for ikke at glemme hvad de ellers bruger af VORES penge . se der ville jeg kunne forstå at man ville sige det var for meget. MEN hvad folk tjener og bruger er sgu helt op til dem selv !!! og man skal på INGEN måder stå til ansvar for hvor man tjener sine penge eller hvad man støtter !!!!!
   Hvis man ikke selv har haft råd til at kunne bruge så mange penge er det INGEN skam at kunne glæde sig på andres vegne over at andre har denne mulighed at have sympati for andre er INGEN skam, men det er en skam IKKE at have det !!!! Hvis man er misundelig over ikke at havde fået sit eget tv program kan jeg kun sige “Herre gud bliv dog voksen”… God jul også til jer der er misundelig , håber det bedste for jer …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Vil så gerne vide hva du donere penge til… foruden at spille dum og blank på tv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg havde med glæde svaret på dit faktisk gode spørgsmål, hvis ikke du havde sluttet af med så rådden og dum en kommentar “BrianBulldog” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Nogle burde få nogle interesser i stedet for at dømme andre på så grim en måde !! Og Brian opfør dig ordentligt – ved ikke hvorfor folk føler sig berettiget til at snakke så grimt til andre mennesker !! Utroligt ☺ god jul

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nogle folk har en kvalmende trang til at skulle ytre deres mening om ALT! Det rager da i.n.g.e.n i hele verden hvad vi hver især bruger penge på. Hende Anna burde selv hive 40.000 op af lommen og bruge dem på en psykiater….
  Vi brugte selv mange mange penge da vi skulle være forældre. Hvis jeg vælger at tørre røv i 40.000 kr, så gør jeg det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte jobling

  Det er sgu ud over min fatteevne,hvordan kan man være så uintelligent og skrive sådan noget.ville satme blive gal hvis nogen begyndte at blande sig i hvad jeg brugte mine penge på.

  God skrevet stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie albrechtsen

  Søde geggo. For mig lyder det vildt voldsomt. Men har du pengene så er det din beslutning og ingen andre’s. Tar hatten af for det du gør – ingen lille ny baby er gratis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Åh jeg bliver så træt,når folk har så travl med,hvor meget “kendte” bruger på dit og dat. Du har selv tjent dem og hvis du havde brugt en million,så kan det aldrig komme dem ved. Hvorfor skal vi altid gøre det op i penge. Jeg håber ikke,at du lade dig gå på af det,men nyder de sidste par uger inden I kan byde Jeres smukke datter velkommen til verden (18 januar vil være en fin dag) haha. Vil ønsker Jer en glæde jul samt et godt nytår til hele familien på Bryggen. Glæder mig til,at se flere afsnit af Familien på Bryggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Hej Geggo. Jeg har selv en datter på 6 måneder og vi har også mindst brugt 40.000 så folk må lige slappe lidt af, det kan det sagtens koste. Bare en barnevogn koster jo 10.000.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Om du bruger 10.000 eller 90.000 kr på dit kommende barn, kommer kun dig ved. Og ikke Hr og fru Danmark. Så længe du har det godt med at bruge de antal kr og øre på baby udstyr og hva der nu bruges penge på.. Så er der vel ingen problemer. Nogen folk har bare så travlt at med at kommité på andre. Istedet for bare vise den respekt og glæde for andres valg af køb. Så lad dig gå på af det, synes kun det er fedt du forklæder din lille baby.
  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk skal lade være med at have ondt i rumpetten og prøve at være lidt glade på andres vegne! Vi havde ikke råd til at bruge så mange penge som de 40 tusser, men HVIS jeg havde… ja jeg bliver sku da bare glad at forestille mig det 😀
  Og jeg tror bare der er en tendens til ikke at tænke over det der “prioritering” og “opsparing”, og det er helt sikkert folk fra luksusfælden der har skrevet negativt til dig 😉 : “ingen penge til baby, men masser af penge til 40L cola, 30 pakker cigaretter og 23,5 forskellige kreditorer”.
  Bare nyd det Stephanie! Det er pisse dejligt at se hvor meget I glæder jer, og hvor forberedte I er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Helt ærligt, hvad fanden rager det folk hvad Geggo bruger sine penge på….Misundelse og jantelov er en grim ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Selvfølgelig er det din beslutning hvor meget du vil bruge. Men når det er sagt: du vil opdage det spiller ingen rolle så længe dit barn blot har det nødvendigste. Alt det udstyr og mængder af tøj er allermest et voksenbehov. Det børn har brug for er nærhed og at forældrene tør være forældre. Ikke udstillingsmanequiner. Ofte er tøj og udstyrsræs blot tidrøvere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Sad lige og regnede på det og vi er ved at være oppe på at have brugt over 60000 kr. på vores søn på 2,5 år. 40000 inden barnet er født er fråds uden lige. Svineri at nogen har så meget, mens andre så lidt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Sikke en lorte kommentar…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Tja Henrik hvis du synes det er svineri vil jeg råde dig til at kæmpe for en højere indkomst – andre mennesker end dig accepterer at andre har mere end andre. Av i numsen hva?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Er det noget svineri at kvinden bruger flere penge på sit barn, end hvad du har gjort?! Hahahah. Hold nu kæft hvor er folk som dig pisse langt ude! Er det svineri at nogle mennesker tjener bedre end andre?! Det er op til den enkelte person hvor meget penge man vil ha i hænderne og hvad/hvor meget der skal bruges! Har du ondt i røven over du ikke har ligeså mange penge til dit eget barn, så gå din skole om, få lidt succe i dit liv, få et arbejde der giver lidt flere penge, så kan du måske give 700.000 til dit næste barn, idiot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   henrik hvordan kan det være noget svineri ??? det er penge hun har tjent !!!! jeg bruger 5500 kr på min hest hver månede . min hest skal have sko hver 6 uge da han er bange for smeden kræver det dyrlægen bedøver ham først dyrlægen er 1250 kr og smeden er 1100 kr !!!! ja det er mange penge men ved du hvad hvis jeg en dag mangler penge ja så må jeg sku leve af harver grød og pasta et månede !!! du skulle prøve det og se hvor hurtigt du får sparet penge sammen… hvis du altså ikke er ryger for så går de opsparet penge vel bare til smøger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Ladefoged

  Go for it, du har selv tjent pengene, hvordan og hvor mange er ikke andres ret at vide blot fordi du er kendt i offentligheden.
  Brug dem som du har lyst, de er dig velfortjent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  ikke fordi det her har særligt meget med dit indlæg her og gøre og hvis du spørg mig er jeg helt enige med dig om at folk burde blande sig udenom, hvad andre bruger sine penge på..
  men sjovt alligvel at du hellere end gerne vil vil svare svare på hate kommentar og kommentar fra folk der har ondt i røven.
  men at du på ingen måde vil svare på ting (som du vel og mærket selv har udtalt for åben skærm) hvor du modsiger dig selv og din troværdighed ikke er helt i top!
  det er godt nok ved at være noget tid siden nu. men du skrev på et tidspunk et indlæg om vægt osv.. under graviditet og du udtale “at du på inden måde nogensinde havde haft det der bare mindede om en spiseforstyrelse og at du havde så ondt af dem som havde osv…”
  men du har sjovt nok sagt i et klip fra familien fra bryggen ekstra.
  at du havde haft bulimi osv..
  og da jeg så skrev en kommentar, hvor jeg stillede spørgsmålstegn ved det at du påstå det ende og pludselig påstå noget helt andet..
  ja den kommentar søgrede du hurtigt for ikke blev vist og du svarede heller aldrig.?
  iiiikkkeee skide troværdigt far din side af!
  det kan godt være at folk nu tænker hvorfor jeg gider gå så meget op idet og jeg vil også sige at havde det været hvilken som helts anden ting som du havde påstået, ja så havde jeg sgu nok været pænt ligeglad.
  men nu har jeg tilfældigvis selv været ramt af en spiseforstyrelse og ved om nogen hvad det drejer sig om! så er der noget jeg ikke kan tage, så er det folk der påstå de har haft en spiseforstyrelse fordi de syntes det er “sejt og sige” eller hvad de nu er i tænker når i siger det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg svarede dig sådan set også dengang Julie, men jeg skal da gladeligt gøre det igen! Du er da for absolut direkte dum at høre på. Jeg har haft nogle problemer med at kaste op i mine helt tidlige teenage-år ja, faktisk som barn, men det er ikke noget jeg taler om længere da jeg ikke har lyst til muligvis at præge unge til at ryge ud i sådan noget forbandet lort, og fordi det ikke var noget der varede ved længe. Det er en side af mig jeg ikke har lyst til at tale om, har du det bedre nu hvor du fik mig til det alligevel? Skam dig. Føj menneske, hvor er du dog ikke særlig sød, og hvor jeg håber du en dag flover dig over at sidde og tvinge andre til at uddybe noget så personligt de engang har nævnt. Sejt at sige? Tro mig, der er intet sejt i at have en spiseforstyrrelse, ved ikke hvorfor du tror det? Du siger du selv har haft én ikk? Så ved du vel også om nogen at det ikke er sejt – eller synes du egentlig det er det? Hav det godt og rigtig god jul, husk at have hjertet med dig når du skriver på nettet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natalie

   Jeg synes du er vildt sej Geggo ❤️❤️❤️
   Op i røven med dem der har noget negativt at sige ✌️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Jensen

  Godt brølt Geggo
  Det kommer da ingen ved, hvordan du prioriterer din tid og dine penge…
  Glædelig jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie M

  Der er bare nogle folk, der elsker at bruge deres tid på at brokke sig. Hvis man har så ondt i røven at du vælge at prioriterer din kommende lille pige, så må de jo lade være med at følge dig. Og så dem der kan lide din blog (mig bla.) nyde den i fred.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Sådan lyder overskriften på det seneste indlæg som Stepanie Christiansen – bedre kendt som Linse Kesslers datter “Geggo” fra realityserien Familien fra Bryggen – har skrevet på sin blog. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Petersen

  I bliver simpelhen de mest fantastiske forældre, så op i r…. med hva andre tænker og mener. Kendt eller ej, så skylder du absolut INGEN nogen forklaring på hvordan du bruger dine EGNE penge. Shop amok til den kommende brygge tøs. Glæder mig til man får hende af se
  Og glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina Andersen

  Hejsa Geggo.
  Først og fremmest kæmpe Tillykke med graviditeten 🙂 Du bærer bare den mave så smukt altså <3
  Og så vil jeg sige at Hvad du bruger dine penge til, det er jo helt din egen sag.
  Du tjener selv dine penge, ergo skal du da slet ikke redegøre for nogen som helst Hvordan du bruger dine penge.
  For mig lyder det som jalousi!
  En der ikke tjener og kunne eller ville kunne give sit barn i samme prisniveau.
  Undskyld hvis det lyder som et surt opstød, men kan virkelig ikke fordrage at nogle mennesker prøver at fortælle andre Hvordan de skal bruge deres penge, som de selv har tjent.
  Jeg kommer da Heller ikke til at kunne bruge så mange penge på mine børn når de engang kommer, men derfor skal man de bestemt ikke hate på nogen som har muligheden for at bruge det beløb som de inderst inde ønsker for deres lille baby.
  Vi bruger jo alle og enhver det vi kan, og det samme er jo det som du Gør Geggo!
  Hold endelig fast i det, det er dine penge, dit liv, og din baby.
  Og med det skal du Gøre som du ønsker!
  Lyt ikke til negativitet, hold dig positiv og glad <3 Kæmpe Knuss sendt til dig
  P.s. normalt er jeg ikke typen der kommenterer på denne måde eller Blogger for den sags skyld, men blev en smule irriteret over de negative kommentarer til din blog.
  Og rigtig glædelig jul til dig og din familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina Andersen

  Hejsa Geggo.
  Først og fremmest kæmpe Tillykke med graviditeten 🙂 Du bærer bare den mave så smukt altså <3
  Og så vil jeg sige at Hvad du bruger dine penge til, det er jo helt din egen sag.
  Du tjener selv dine penge, ergo skal du da slet ikke redegøre for nogen som helst Hvordan du bruger dine penge.
  For mig lyder det som jalousi!
  En der ikke tjener og kunne eller ville kunne give sit barn i samme prisniveau.
  Undskyld hvis det lyder som et surt opstød, men kan virkelig ikke fordrage at nogle mennesker prøver at fortælle andre Hvordan de skal bruge deres penge, som de selv har tjent.
  Jeg kommer da Heller ikke til at kunne bruge så mange penge på mine børn når de engang kommer, men derfor skal man de bestemt ikke hate på nogen som har muligheden for at bruge det beløb som de inderst inde ønsker for deres lille baby.
  Vi bruger jo alle og enhver det vi kan, og det samme er jo det som du Gør Geggo!
  Hold endelig fast i det, det er dine penge, dit liv, og din baby.
  Og med det skal du Gøre som du ønsker!
  Lyt ikke til negativitet, hold dig positiv og glad <3 Kæmpe Knuss sendt til dig
  P.s. normalt er jeg ikke typen der kommenterer på denne måde eller Blogger for den sags skyld, men blev en smule irriteret over de negative kommentarer til din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi h jensen

  Hej .
  Pyt med det negative mennesker og kommentarer.
  Havde jeg haft muligheden , havde jeg gjort det samme <3
  Gør hvad i føler og pøj pøj med det hele .
  Du er en sej quinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo rasmussen

  Hej Gekko. Lad det flyve , det giver dårligt karma at du overhovedet bruger energi på hvad andre mener. Husk der kun en som dig. Sååååå find den gode energi og stryg det ud af dit sind. Kh bo go jul og godt nytår til dig og barnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg tror vi brugte 60.000 på amt de første måneder.. Hvis man har penge og muligheder skal man da bare gøre det! Go for it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina laursen

  Geggo stort tillykke med din kommende prinsesse først og fremmest jeg har selv en lille prinsesse på 3 år
  Og hvad du vælger at købe til hende og hvad det koster er helt og aldeles dit valg.
  De to sure tanter skal du bare grine af og glemme igen.
  Havde jeg haft 40.000 til at købe baby udstyr for da hun blev født ja så havde jeg da også købt lige de ting jeg gerne ville have til min prinsesse.
  Jeg havde bare ikke pengene men hun mangler ikke noget den lille forkælede pige
  Og det kommer din prinsesse heller ikke til
  Pøj pøj med det hele og god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kære Geggo
  Godt skrevet og dejligt at se I glæder jer til den lille kommer til verden, hun får da bare nogle dejlige forældre, som prioritere hende først. Sender dig alt muligt lykke på jeres vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Jeg synes at det er helt fair, sladdertanter som de to du nævner mangler simpelthen indhold i deres hverdag, sorry to say. Nu går jeg selv som gravid (førstegangs fødende) og helt ærligt, så kan de lige så godt sparre sig, for de spilder tiden 🙂
  God jul herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Sådan der geggo
  Desværre er det næsten blevet helt normalt, at folk har travlt med andres liv end deres eget. Men du skal bare køre videre som du gør, du gør det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Så godt skrevet… Jeg er ked af at høre der er folk der tillader sig at kommentere på dine indkøb til dit kommende barn… Og JA jeg lagde også de første 40.000 i babyudstyr da jeg ventede min første, og JA der er ingen grænser for hvad man gerne vil skabe, købe gøre af gode ting for sit/sine børn. Jeg håber det kan prælle af på dig hvad de mennesker har skrevet til dig, du lyder til at have hjertet på det rette sted og det er også kun din og din families sag hvad du gør. Jeg kan kun bakke op om dine prioriteter. Keep going swettie og glæd dig til den vildeste ruchebane tur i livet at få dit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er den der jantelov nogle folk vælger, at leve deres liv efter. Du skal ikke tage det så tungt, for det er intet andet end misundelse!❤️ For hvem ville ikke give deres børn alt i verden hvis de kunne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Respekt❤️ Kunne ikke være mere enig.. Misundelse er en grum ting!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kan kun give dig ret!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  You go girl økonomi er ens egen sag og at du vil forkæle dit kommende barn, er vel bare en selvfølgende at gøre❤️ Folk skal lade være med at kommentere hvis det går udover andre og hvis de ikke har noget godt at sige. Koncentrer jer om jeres eget liv selvom det lyder kedeligt, siger jeg bare til dem som har været SÅ interesseret i din økonomi. Ville faktisk høre dig hvor det var du havde købt alt det fine fine tøj til baby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Olsens

  Så godt skrivet geggo kan godt forstå dig af du bliver sur over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  AMEN!
  Kunne ikke være mere enig!
  Håber de to som følte sig nødsaget til at blande sig læser dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Vest Andersen

  Jeg Geggo
  Du er vildt sej! Jeg ser virkelig op til dig og det vil jeg helt sikkert blive ved med
  Det er vildt sejt at du siger tingene som det er og selvom du normalt er vildt sød og posetiv kan du sagtens svare igen
  Det er så sejt!!!✌️ Så FUCK DEM der ikke har lært hvordan man skal opføre sig De burde blive opdravet en ekstra gang!

  Det var alt jeg havde at sige❤️❤️

  Elsker dig vildt meget og ser vildt meget op til dig!!!

  XOXO Nynne❤️❤️✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så godt skrevet og så evigt ret du har! Janteloven lever mere end nogensinde i bedste velgående og danskerne er mere INTERRISERET i naboen og hva han hun må bruge af penge.evt ny bil og des lignende kan jo ikke være muligt man ka købe noget sådant uden man skal snakkes om over aftensmaden.Det er en ganske forfærdelig ting vi dAnskere har lært os selv og en absolut dårlig vane.når en kvinde foreksembel bliver overfaldet på åben gade så vender folk hurtigt blikket væk, men har man noget de ikke ka købe i deres evige kontest i at have nyeste og bedste så må der være noget galt! Syntes det er godt du siger fra på denne måde enda med forklaring så de kære brokkehoveder ka blive tilfreds stillet selvom dette nok ikke er muligt.Så fortsæt som du altid har gjordt vær åben og forvent især i DK at misundelsen altid vil lurer i hver en krog.og lad dig uanfægtet af dette fortsætte din gode stil med din datter og den kærlighed du ønsker at give hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle e

  for pokker Girl hvor er det godt skrevet, du har så ret, din økonomi kommer ikke andre mennesker ved, også selv om man er en kendt person. Fatter simpelthen ikke,hvordan der er nøgler mennesker der kan få sådan noget ud af deres “mund” . Samtidig vil jeg sige, det er dyrt at få børn i dag især når det er den første, da man skal starte helt fra bunden med udstyr ,også selv om det ikke er det dyreste man køber,så løber det hurtigt op. Og ja jeg forstår godt at man vil have det hele er nyt, når det er den første, og som så kan gå i arv til de næste.
  Du skal bare bare nyde de lykkelige omstændigheder, og filtrere alle de negative kommentare fra, det er bare dårlig karma.
  Du og din skønne kæreste, skal bare nyde den sidste tid sammen i fred og ro, og nyde hinanden, inden lillepigen kommer. Hvor der bliver rigeligt at se til, og mangel på søvn osv.
  Jeg er ikke i tvivl om, at du bliver en fantastisk mor, og du har en mor og mormor,som nok skal være der, når du får brug for , at få sovet lidt, eller bare noget dig tid, for tro mig det får du brug for efter et stykke tid. Knuz og varme hilsner og tanker til dig og dine, samt rigtig God Jul ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Hvor er det langt ude at man tillader sig at stille dig disse spørgsmål hvor er det frækt det dine penge og du ska bare bruge dem som det passer dig og du ska slet ik stå til ansvar overfor nogen andre end dig selv Nogen gange må man godt lære at lukke munden og holde det for sig selv hvis ik det gavner nogen …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Line

  Jeg vil bare sige, at vi har også brugt + 40.000kr på vores første barn og vi er bare “almindelige” mennesker. Det handler netop som du skriver en opsparing og prioritering. Vores søn har også fået alt det bedste – det kan vi ikke lade være med. så hellere spare på os selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Line

  Jeg vil bare sige, at vi har også brugt + 40.000kr på vores første barn og vi er bare “almindelige” mennesker. Det handler netop som du skriver en opsparing og prioritering. Vores søn har også fået alt det bedste – Det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polly Punk

  Når man er gravid og har børn forsvinder folks filter og så føler de at de kan blande sig i alt der vedrører JERES barn. Jeg er super ligeglad med hvad andre folk vælger at bruge deres penge og mange andre ting. Så længe folk behandler børn (& voksne) og dyr ordentligt er hvad de ellers fortager sig ikke min butik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Godt skrevet Geggodet er i sidste ende ens egen sag og ikke andres
  Held og lykke med sidste del af din graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej, hold dog op hvor er folk smålige. Altså jeg gad da godt vide hvor mange penge vi har brugt i løbet af de sidste 8 måneder (og også før fødsel) på vores dreng. Det tror jeg da er noget højere! Babyudstyr koster bare – og hvilken forældre vil ikke give deres børn det bedste efter formåen? Hvad jeg sådan hører af historier rundt omkring ved første gangs fødende, så er det ikke unormalt at folk bruger 30-40.000 på diverse udstyr inden babyen er født. Prøv bare lige at tænke på hvad en køreklar barnevogn koster! Så er de første (i hvert fald) 10.000 brugt.
  Jeg synes at det er et fint indlæg du skriver. Og uanset om man er offentlig person eller ej, så synes jeg stadigvæk at man skal holde en sober tone. Der er kommet alt for mange “internet trolls” til, fordi de ikke skal kigge folk i øjnene, når de kommer med deres grimme udsagn.
  Held og lykke med den lille ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jalousi er en farlig cocktail Hvis man har råd til at bruge 40,000kr eller 70.000kr til udstyr m.m så er det helt fint med mig. Jeg tænker at, menneske der har råd til det det er fedt. De mennesker der køre i en fed bil, bor i et fedt hus, har et job hvor de tjener godt fedt for dem så gør man vel de ting man har råd til. Baby udstyr eller et sommerhus i Nice. hvis min og vores økonomi var til det, så havede jeg da også købt vildt og dyrt ind, men da jeg selv er på barsel dagpenge og min kæreste har et alm lavtlønnet job, må vi jo prioritere og det gør vi. ❤️ Sammen venter vi vores 3 pige ⭐️Termin 24 dec Jeg har yderligere to store børn. Vi bor i hus i Nordsjælland og har bil. ❤️ Vi er rigtigt glade for brugt tøj og legetøj hvad er der i vejen med det jeg er faktisk helt sikker på, at mine 3 små piger, er lige så dejlige, godt opdraget, glade om jeg køber udstyr for 1000kr eller 40.000kr. børnene er jo ligeglade, men det er jo op til hvert endivid der er heldigvis plads til alle høj, tyk, nyt, brugt ønsker alle en rigtigt glæde jul⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon schmidt

  Det er nok fedt skrevet og stort tillykke og når det er ens første barn så skal man sku have lov til og bruge penge på udstyr eller for lige og rette mig selv det er man nød til og så må folk sku have været ondt i røven det er sku ikke alt hvad du går rundt og laver der kommer os ved
  Du er en sej pige og tror det er første gang jeg har hørt dig så sur her på nettet det er bare folk der ikke har andet og lave end have ondt i røven over at andre har det godt og er glade og er lykkelig ….
  Hils din familie og ønsk dem Glædelig jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olander

  Sødeste Geggo, nu kunne det jo være de daner med deres kommentarer lige kunne score noget opmærksomhed eller få en debat op at kører så de stjal opmærksomheden eller få dig til at fremstå som uansvarlig osv ved at skrive sådan men i bund og grund vil de selv ønske de kunne gære dette !! Keep going det er dine penge du selv har tjent om du bruger dem på røde slips og bil nøgler eller doneredem væk ændre ikke på dig som person

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annika

  jeg fatter ikke hvad den kvinde blander sig i hvad du bruger dine penge til , om du brugte dem på tant og fjas vedrøre ingen andre ind dig selv , du skal bruge dine penge som du har lyst , jeg forstår dig så godt at du ønsker det som du synes er smukt og anvendeligt i forhold til den lille ny verdensborger , ønsker dig alt godt med jeres ventede barn og fælles fremtid , du er super dejlig .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MajBritt

  Misunnelse er en grim ting. Brug dine penge som det passer dig. Og selvfølgelig gerne på dit kommende barn. Jeg husker selv hvor skjønt det var at shoppe til babyen, selvom det er mange år siden
  .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle guldborg

  keep on spending girl!! nogen skal da holde industrien igang, så der er jobs til folk osv. Jeg må indrømme, at jeg ikke normalt følger ding blog. Ligeledes plejer jeg heller ikke, at kommentere på den slags, men nu er jeg nød til, at sige noget. Det er så f**ng forkert, når folk ikke kan være glade på andres vegne, uanset om de bruger deres penge på samme måde, som man selv ville eller ej.
  Jeg er selv en af de der “fattigrøve”, som aldrig har kunne tage mine børn på ferie, i tivoli og alt det, men nøj hvor jeg da nyder, at invitere venner på billig kaffe og høre om deres ture. Når folk skriver på en måde, som om alle “fattigrøve” skal blande sig i hvad folk gør, så er jeg på en måde sat i bås med dem og det gør mig flov og gal! Måske skulle de, som bruger så meget tid på, at læse om andre der har et liv og endda tillader sig, at gøre sig dommere over andres liv, de skulle måske selv spare pc tiden væk med lidt frivilligt arbejde og støtte på en anden måde i det virkelige liv. Jeg er sikker på, at alle ville være glade, hvis de ved deres første fødte kunne gå i en butik og købe hvad der passer dem. Den store og fede forskel ligger i, at du ikke bare har arvet eller vundet pengene, men tjent dem og uanset hvordan, så er jeg glad på jeres vegne, over den lykkelige situation i er i og glad for, at folk som har lidt ekstra også holder gang i hjulene og bruger pengene her hjemme. Du er en super ung kvinde og det er ikke alle os “fattigrøve” der har ondt i rø**en over din lykke, så fortsæt med at være den glade stolte pige du er! Tak fordi du deler så meget med vi andre og viser, at der findes glade kvinder trods alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Geggo 🙂

  Jeg giver dig stående bifald! Selvom jeg nok selv aldrig kommer til at kunne leve som du, hvilket jeg gerne ville, syntes jeg da kun at det er fabelagtigt at det går dig så godt at du kan gøre det, self skal du da give dit barn det bedste du har råd til, samt dine hunde og hvis jeg havde bedre råd ville jeg da også købe øko osv.
  Men at stå og lure over andres havehæk og brokke sig er en meeeeget dansk ting, men også virkelig dårlig karma… Nogen gange skal man bare passe sit eget karse bed, så skal de såmen nok også vokse og blive flot 😉
  Rigtig god jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ak ja, misundelse er en grim ting! Det er jo nemmere at pege fingre end reelt at sige “nøj hvor gad jeg godt at kunne gøre som dig” eller måske bare acceptere at man er forskellig?
  Gør dét du synes er det rigtige – og fortsæt med at følge DIN intuition og DIN måde at gøre tingene på når prinsessen er født .. Ingen er perfekte, men derfor må vi sgu godt arbejde for at komme derhen af ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Godt skrevet Geggo. Jeg har aldrig regnet sammen hvor meget vi har brugt på vores datter, men der er helt sikkert også deroppe af. I vores tilfælde er der også pga. generøse gaver fra bedsteforældrene, som bl.a. har givet barnevogn og klapvogn. Jeg synes du skal bruge dine penge, som det passer dig. Og mad, udstyr til børn og hunde virker da ikke som de værste ting at smide penge efter Og så varmer det bestemt mit moderhjerte, at du gør så meget for dit ufødte barn, som det lyder til du gør.

  Pøj pøj med det hele og kram fra en mor til en anden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Vistisen

  Hvor har du ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg plejer ikke at være typen der er vild efter at kommentere på de “kendtes” sider af den ene eller anden slags, blog eller noget som helst. Ja jeg ser da jeres brygge liv engang imellem, og respekt for jer alle. Men dette her bliver jeg nød til at skrive på. Hvad i alverden er det folk bilder sig ind? Dine penge er din og din kæreste sag, du har prioiteret dit barn og din mad og så kan folk brokke sig over tøj til barnet? Jamen den lille pige skal vel have tøj på for ellers er hun en dårlig mor. I dømmer folk i kun har set i fjernsynet, i aner overhovedet ikke en skid om dem som personer. Beklager mit ordvalg men dette ligner alt for meget danmark i en nøddeskald, vi har så travlt med alle de kendte og drømme ud fra at Linse har kæmpe kasser og Stephanie er datter af hende. Respektere dem som mennesker og lad mobber drikke sin porter. Så respekt til at i bliver ved med at være jer selv og fremstå som dem i er. Jeg synes du skal forkæle jeres kommende barn som i har lyst, og spise det i har lyst til, dette siger jeg ikke af fedteri men af simpel menneskelighed til jer. Vi er bare mennesker alle sammen. I er voksne og har valgt at ligge pengene et sted og sætte det højere, og det rager sådan set ikke lille fru danmark hvad du har brugt af penge igår, idag eller hvad du bruger i morgen, de har ikke haft råd, det har i taget et valg om at få, og sådan er det! Basta!
  Held og lykke til jer.
  (Respons forventes ikke, men vi er af samme holdning)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Geggo….der vil altid være folk der har ondt bagi. Havde du brugt færre penge, havde andre brokket sig over at du brugte for lidt og ikke prioriterede baby højt nok. Op i måsen med dem! Har ikke den fjerneste idé om hvor mange penge jeg brugte, men garanteret for mange og havde med glæde brugt flere hvis jeg havde dem Anywho…..en fantastisk side som du, og andre mødre, bør prøve er http://www.babycity.co.uk Der er så mange fede ting som man ikke lige finder herhjemme og så er det super nemt. Ønsker det bedste for dig og dine ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Favrholdt

  Jeg synes det er super. Vær ligeglade med dem med de sure opstød. Børn er en gave og dem skal man sætte før sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aslaug Falkvard

  Fucking GODT skrevet, du for SEJ geggo Så fik de smålige mennesker den i hovedet, bum og thumbs up herfra! ❤ Sgu da for meget at folk skal blande sig i andres privatliv og ISÆR økonomien, med så nedladende kommentarer, det er nemlig at gå over grænsen og virkelig dårlig stil! De burde passe dem selv og deres eget shit, i stedet for at pege fingre af andre….som de ikke engang kender! Og så lige få styr på facts først inden de åbner munden!! Det så øv når de kommer med den slags sure opstød!! Anyway, keep on doing what you love og giv ikk en F*** for smålige mennesker og deres sure opstød, de har INTET at ha’ det i, bum! One love! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Jeg har nu nummer tre på vej og jeg vil aldrig nogen sinde gå ned på udstyr til mine børn og mht tøj ja så falder man tit over noget mere tøj til baby og sådan er det at være mor ❤️ Kan ikke se problemet altså. Man kan ikke lade vær at bruge penge på sine børn, det er umuligt 🙂 jeg elsker mine børn og ville aldrig gå ned i udstyr til dem og heller ikke tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Amalie horsmark

  De skal bare passe sig selv skal de! Jeg synes det er sædt du forkæler dit barn. Og jeg ville ønske du kunne lære mig, hvordan man sparer op. For det kan jeg slet ikke finde ud af. XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh for dælan folk har travlt!! 🙁 men jeg kunne faktisk godt tænke mig at spørge nysgerrigt og IKKE fordømmende eller mistroisk til, hvad du arbejder med? Nu når du altså ikke laver TV3. Jeg har nemlig tit tænkt over det når jeg ser FFB 🙂 kram og alt held og lykke med bebsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BiTCHEN

  Misundelse er en grim ting nyder i fulde drag det du gør og det du kan håber i får en dejlig jul på bryggen men husk lige at hoppe ind til mopper med en porter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Fenst

  Hej Geggo tillykke med babyen I skal have snart. Glædelig jul vil bare dele en historie med jer
  Thomas Eje fortalte en gang. Han kom kørende i sin nye” Rools Royes”.der var nogle tilråb fra en flok som ytrede Din blærerøv Thomas rullede vi duet ned og råbte tilbage Din fattigrøv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Sådan! Kunne ikke blive skrevet på en bedere måde! Hvis jeg kunne havde jeg også købt alt i verden til mit barn ( når jeg engang får et) du bliver en fantastisk mor og det er så fantastisk at i kan købe rigtig godt udstyr til den lille prinsesse og at i har muligheden for det! Jeg ønsker jer en rigtig dejlig positiv jul og håber i slipper for de negative kommentare om jeres/ dit privatliv. Jrgglæder mig til at se prinsessen (hvis vi er så heldige ) ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  De skulle få sig et liv. Kan ikke ha at folk får undt i røven af andres glæde det er så godt geggo bare sig hva du mener. du bliver helt sikkert en fantastisk mor til den lille prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ja folk har så pisse travlt med, at blande sig i hvad andre gør og hvad de bruger deres egne penge på!! De må have et ret så kedeligt liv siden de har tiden og overskuddet til at kommentere på dette. Om du så brugte det 5 gange så meget er det ikke andres sag. Og i øvrigt kommer det jo ikke bag på folk du gravid og har haft 9 mdr til at spare det du vil sammen .. Nu må det stoppe ❤️ Så Anja fra yohoo få dig et barn måske en mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du er bare for sej,og du skal da slet ikke høre på sådanne mokker… Hvad faen bilder de sig ind. I bliver nogle rigtig gode forældre
  Varme tanker til dig og din lille familie
  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej gekko jeg syntes det super flot du sætter så meget pris på dit barn og ville gerne dette for hende jeg syntes sku folk skal blande sig uden om men hvad du har lyst til og bruge dine penge på kommer da overhovedet ikke andre ved ville jeg da sige tillykke med din datter når hun kommer til verden har selv en søn på 4 år og har det præcis på sammen mode som som dig held og lykke med det hele gekko mange kærlig hilsner kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palle Møller

  DET KOMME IKKE ANDRE HVED GEGGO DER KUN EN TING AT SIGE OM DET SIG TIL DEM FÅ JER ET LIV..DU SKAL KUN TÆNKE PÅ DIT VEOGVEL..PM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette sørensen

  Nogle mennesker har sq bare altid så ondt i R…. Når det går nogle mennesker godt. Om du så havde brugt 100.000,-kr på jeres lille prinsesse, hvad pokker kommer det så dem ved, helt ærlig…
  Glem disse misundelig intet sigende mennesker og gør hvad du syntes er rigtig Jeg personlig syntes at du gør det knaldhammerende godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria kiil

  misundelse er en grim ting de skulle skamme sig langt væk , de har jo intet liv ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christensen

  Misundelse er er grim ting, JANTELOVEN på sit højeste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Du er simpelthen for sej du skal ikke tage dig af hvad andre siger…ens børn og dyr er det vigtigste og vil give dig ret i de skal have det bedste. synes allerede du er en super mor så godt gået og folk blander sig for meget i andre liv. i stedet for at feje for andres dør så burde de feje for sin egen dør først

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth Pedersen

  Sådan gekko…. Hvordan du bruger dine penge, er dit valg og ingen andres…. Hvordan og hvor mange penge du tjener rager ikke andre end dine nærmeste familie og venner du ønsker at dele det med. At folk har et problem med at du/i “forkæler” jeres datter, er pga misundelse. De er misundelig på dig, og din “berømmelse”. Det er smålige mennesker som har det dårligt med sig selv, og prøver at få det bedre ved at nedgøre andre så de kan stå i et bedre lys. Fortsæt med at prioriter som du gør, det er dit liv, dine ønsker og ikke andres du skal tilfredsstille. Jeg kender ikke dig og din familie privat, men jeg har en fornemmelse af at i giver en stor del af jer selv, til mennesker og dyr der ikke har det godt. Om det er med penge, tilstedeværelse eller jeres fokus på forskellige organisationer der har brug for at komme frem med deres budskab, så er i klar og meget villige til at bruge jeres tid, penge eller navn på dette hvis det kan hjælpe… Det syntes jeg er stort af jer. I er sgu i bund og grund en meget hjælpsom familie. Bliv endelig ved med det
  Bedste tanker og ønsker til dig og din familie, Kenneth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej smukke Geggo. Det undre mig slet ikke at nogen har så ondt i røven over hvor mange penge på bruger på jeres kommende datter. Det er folk der er misundelige der skriver sådan en gang L…!!!!! Jeg selv brugte også MANGE penge da jeg ventede min datter og der fik jeg også grimme kommentare og himmel vendte øjne. Glem hvad folk skriver og husk altid disse ord- misundelse er en grim ting…… Held og lykke med det hele, du er for sej. Mange knus fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ved ikke hvad det ligner at have så ondt i røven. Pinligt at folk konstant skal SKUBBES tilbage på deres egen banehalvdel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sevil

  Hej geggo jeg ved ikke om du kan huske mig jeg husker dig fra toget ikke fra tv som jeg så så senere men fordi du hjælp mig. Selv om du var reality så havde du ikke taget toget på 1. Kl men almindelig. 2012 skulle jeg med min fætter til Tyrkiet. Jeg havde tørklæde på du sad lige overfor os. Vi skulle tage toget til lufthavnen. Der kom en fulderik og sad overfor os. Han begyndte at bande og række ned på mig fordi jeg var muslim du kigge på mig og spurgte om vi havde brug for hjælp. Jeg spurgte om du ville holde øje med min fætter mens jeg ledte efter kondektøren. Og det gjorde du så. Den mand som sad overfor dig han begyndte at sige at fulderikken skulle lige slappe lidt af. Siden da har jeg altid fulgt dig og takket dig. Nu er jeg lærer ved en ny opstartet privat skole. Eleverne har ikke en legeplads at lege ved. Jeg har søgt alle fonder jeg kan komme i tanke om. Ingen vil hjælpe da det er en privatskole. Kommunen vil heller ikke. Og vi har ikke råd til det selv i år ville høre om du kunne hjælpe. Du er et kendt ansigt og hjælper eller både økonomisk men også fysisk. Om du måske havde nogen du kendte som ville hjælpe os. Du er velkommen til at kontakte mig. Og skide være med dem der ikke kan tage dig. Har selv arbejdet siden jeg var 13 og bogen gang selvom jeg selv har brug for penge. Bruger jeg endel penge på min niece. Især når det er piger. Så er der en del søde ting til de små prinsesser. Endnu engang tak for hjælpen for 3 år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi cubbin

  Jeg skriver normalt ikke på de ting jeg læser herinde, nyder blot at følge lidt med, det jo somom vi “kender” jer….når det så er sgu så blev jeg gal i skralden og MÅ altså bare lige ud med MIN mening….Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor nogen kunne tro det var ok med sådan en bemærkning. Hvad rager det egentlig dem hvad du bruger penge på. Somom at det at i er på tv gør at i skal leve op til et andet kodeks end hende og os andre. Gu skal i da ej….i skal være jer selv, på godt og ondt. Der vil altid være nogle fjolser som syntes deres besyv er vildt vigtigt (lidt ligesom mig ligenu…i know) men vid at dine prioriteringer er fantastiske og misundelse vil du møde alle vegne – kendt eller ikke kendt.
  🙂 god aften
  fra heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Berenth

  Ja Misundelse er en grim ting. Bare gå til den. Rigtig glædelig jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kære Geggo.
  Kan sgu godt forstå dit sureopstød!!
  Jeg har selv en søn på snart 10 måneder, og jeg har også forkælet ham op til begge ører og har tænkt mig at blive ved med det.
  Hvis jeg havde 40.000 eller 100.000 kr så havde jeg gjort lige nøjagtig det samme som dig.
  Det er dine penge, det er nogen DU har tjent. Hold nu kæft, undskyld mit sprog, men hvor har man ikke noget liv, hvis man har ondt i røven over hvad andre bruger af penge. Men Men, det eneste jeg har at sige til det, det er karma. Hvad du siger og gir får du igen!!
  Glæder mig til se den lille prinsesse. Det er bare den STØRSTE gave man kunne ønske sig. Kærlighed og mere kærlighed ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Er det ikke fucking lige meget, hvad Geggo bruger hendes penge på? Det rager sgu da ikke os!

  At få et barn er IKKE billigt. Det koster kassen – mad, tøj, legetøj, udstyr etc. Synes det er utroligt at nogen mener, de er nød til at kommentere på, hvad folk bruger DERES penge på

  Da hun skrev, hende og Cenquis (stages) havde brugt 40.000 kr. på babyting, blev jeg først sådan “omg WTF! Det var sgu da mange penge” men det er DERES penge, så de må bruge dem som de vil.

  Det virker som om at folk kommentere af jalousi, fordi de f,eks ikke selv har råd til at spendere så mange penge på babyting. Om et barn går i mærkevarer, genbrugstøj eller af ved jeg, det må sgu da være pisse lige meget. Tror barnet er fløjtende om det er det ene eller det andet. Utroligt hvor ondt i røven folk kan få! Synes godt nok Danmark er blevet negativ – alt hvad man har af negativt at sige om andre, skal siges/kommenteres. Hold jeres (undskyld sproget) fede,kæft, hvis ikke I har noget ordentligt at sige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du født??
  Jeg havde brugt knap 60000 på mine tvillinger inden de var født.. Er der noget federe end at bygge rede og at bygge den som man gerne vil have den fra starten af
  Alt godt til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Ottesen

  Misundelse er en grim ting…
  Det er sg’ da dit valg, hvad du vil bruge dine penge på. Hvad dælen det så end er. Det kan andre da blande deres næse udenom..
  Fedt.. At du kan købe alt det du ønsker til jeres barn.
  Der er bare mennesker, der ikke kan glæde sig på andres vegne. Pøj pøj, og Lykke til ♥️
  Knuss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kelly da conceicao

  Hej geggo det eneste jeg vil sige er sådan du skal ik stå til ansvar for nogen.. bruge det du vil på din lille vidunder jeg har selv en datter på 5 mdr med en tyrker og lille elif for alt hvad hun vil også selv om folk altid dømmer mig men ved du hvad karma is a bicht… ja jeg er alen mor med 4 børn og på su. Men min børn går med tommy. Wheat og marmar og pdl og i love it min peng min børn… skid med hvad andre siger du bliver en super go mor og tro mig når hun kommer vil du være verdenslykkeligst mor for gud har sendt dig den bedste gave i verden nemlig ubetinget kærlighed som ingen andre ville ku give en… go jul og go fødsel glæder mig til at følge dig og den lille ny. Bejsos chica

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så sandt som det er sandt geggs, folk glemmer tit ar fordi at man er kendt lever man altså også et helt almindeligt “normalt” liv ved siden af.. Der skal bare ikke mangle noget når det er ens børn og hvor mange penge man synes man bruger er som du selv skriver ens egen sag !! Ønsker jer alt det bedste, og alt held og lykke med bebs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Heerwagen

  Det er virkelig godt skrevet, nej de emsig kvinder skal sgu ikke bestemme hvad du skal bruge dine penge på, jeg var ski da nok også bleveten smule sur hvis det var de havde skrevet sådan til,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det sjove er også at dem der sådan er efter dig med at DU skal donere dit og dat til velgørenhed, selv er nogle der aldrig giver en krone.
  Jeg er selv en sparsommelig type, så jeg nogle dage med god samvittighed kan svinge dankortet for min mand, søn eller baby i maven, og mindst lige så meget jeg nyder at bruge penge og forkæle mig selv og andre, så skal du også, hvem du så end er. At du er en “offentlig” person, nårh ja altså, men det er ikke folk med ondt i numsen, der skal bestemme eller pege fingre. Godt du sætter dem på plads. Vi glæder os til at du føder dit smukke barn, som også er tæt på min termin. (Jeg skal også have en prinsesse)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Gaaaaaab !!!!!! Geggo fra nu af så ligger du hver eneste ting du køber til bebs ud på bloggen, din Facebook og insta. Og så tagger du Anna og Magrethe i det hele for de må ha et meget kedelig liv siden de går så meget op i dit penge forbrug .. Så giv dem for fanden lidt kulør god jul og DYR jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie Nielsen

  Kære Geggo Du og din famile ønskes en super dejlig jul og godt nytår og et stort tillykke med at du er gravid Med venlig hilsen Sussie Nielsen fra Nysted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  god skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er så rigtigt, sad helt selv og blev iriterret over at folk altid skal have så skide ondt i rø…over hvad andre går og bruger f.eks penge på!❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes det er beundringsværdigt, at du siger fra når din grænse er nået og ikke finder dig i sådanne latterlige kommentarer på nettet! De sociale medier er simpelthen blevet et slaraffenland af tastaturkrigere uden filter, der skriver som det passer dem uden at tænke på hvem det rammer. Det er usmageligt og folk burde tænke sig om en ekstra gang før end de rammer “send kommentar-knappen”! Du har dine prioriteringer på plads, for hvad er mere vigtigt end at forkæle det man har allermest kært i denne verden? Nemlig sig selv, sit/sine barn/børn og dyr! Og så skal andre da overhovedet ikke blande sig i hvilke valg man tager, om man er et “offentligt ansigt” eller ej. Jeg synes det lyder fantastisk med en masse lækre sager til kommende baby-pige og det skal man da for Guds skyld gøre, hvis muligheden er der! …. Jeg købte s*tme også for 40.000 kr (og mere!) til min kommende niece/nevø, hvis jeg havde de midler på nuværende tidspunkt. Opsparingen er i gang! Så fyr negativitet fra fjolserne op hvor solen ikke skinner (på dem selv) og hav en dejlig jul – og ikke mindst, en fantastisk tid med en masse skønt og lækkert babyudstyr når den lille melder sin ankomst! Det er dig der har arbejdet hårdt for det, ikke dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Skide godt skrevet geggo. Er os træt at folk skal være efter mig med hvad jeg bruger mine penge. De skal bare blande sig uden om. Jeg røv forkæler os min snart 3 mdr søn. Det gør man når man bliver mor. Hvis de ikke kan lide lugten i bageriet så må de squ gå deres vej igen.. glæder mig til at se jeres lille prinsesse 🙂 . Det er det fedeste at blive mor. Og du kan glæde dig så meget 🙂 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  AMEN!
  Geggo, lige mine ord! Du er en fantastisk madame og bliver en skøn mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annevest

  Wuuhu godt brølt! Løvemor to be!
  Er så vild med dig og din familie! Glæder mig til at se billeder af endnu flere nyindkøb når først prinsessen er kommet til verden, sammen med billeder af den smukkeste baby ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aase

  Ufatteligt at folk der har noget at udsætte på dig, gider følge med i dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Endelig en der osseuse tør skrive sin mening. Der der kan jeg kun nikke ja til der er virkelig nogle mennesker der burde lad værre med have så ondt i røven. Har selv prøvet noget lignede. Men det er som om at når man er en offentlig person så kan man tillade sig at sige alt til dem. – fx Amanda Sisse som vidste stolt frem sin søn kalendere og folk høvlet hende ned hvorfor han have så mange og der var nogle stykker der seriøst gave den gas for de havde kun råd til at de havde 1 og hun var med til at det ville på en måde mobbe andre børn fordi de ikke kun få mange og kørte meget personligt på hvordan i hendes søn ville blive en skidt dreng når han blev ældre.

  Systemet virkelig det er ærgerligt hvordan verden er blevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Parisa

  Kæreste Stephanie,
  Jeg synes faktisk at du tager det utroligt pænt, og jeg tager hatten af for at du “forklare” dig ❤️
  Men i mine øjen burde man ikke skulle forklare ens økonomiske forbrug til nogen som helst, kendt eller ikke kendt. Alle har ret til at spendere som de vil og hvem fanden (undskyld mit sprog) er de mennesker som skal have en forklaring på hvor du får dine penge fra, medmindre du havde (som du selv skriver) stjålet dem……
  Der er nogen mennesker som ikke kan tåle at se/læse om andres gode økonomi fordi de ikke selv kan finde ud at priotere og spare op, som du og andre fornuftige mennesker gør.
  At spendere på ens barn er da det mest fantastiske måde at bruge sine penge på.
  Jeg ønsker dig held og lykke med din kommende rolle og er sikker på at du bliver en fantastisk mor for din lille pige.
  De varmeste julehilsner
  Parisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Enig med dig langt heraf vejen.. 🙂 Men synes du modsiger dig selv lidt.. Hvis du synes økonomi er en privat sag, hvorfor er det så nødvendigt for dig at fortælle hvor meget det har kostet..? Det er vel vigtigere hvad du har købt og ikke hvor meget det har kostet..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det vigtigste er, at jeres lille pige får alt hvad hun behøver, og mere til!!

  Tænk om du skrev, at i ikke havde råd til noget, og i måtte bo i telt, hahaha.

  Jeg tror på, hvad man giver godt ud, kommer godt tilbage.

  Jeres barn, jeres penge, jeres prioriteringer!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Hvad er det for noget shit at blande sig i, om så hvis i havde brugt flere millioner på baby udstyr, er det da ikke noget andre skal blande sig i, kan så godt forstå du reagere sådan. Der er altså bare nogle folk det er og vil være sådan. Håber alt godt for dig, kæresten og den lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Jensen

  Du er for sej og du og din fam har en dejlig indgang til tilværelsen. Jeg er mor til to fantastiske piger (20-22 år) de er mit et og alt og INGEN I VERDEN skal krumme et hår på deres hoveder så for de med løve mor her at bestille. og hvis ikke vi skal forkæle vores dejlige børn hvem skal så. Mine piger har ikke haft mærketøj og de rigtige tlf. Men de har aldrig gået forgæves hvad kærlighed gælder. Man gør for sit barn som man føler rigtigt og jeg ved at du vil elske din datter højere end noget andet og det er det vigtigste i verden. Hvad din økonomi angår så kommer det ikke andre end dig og din kæreste ved. Min dejlige gamle søde borger siger : man bliver grim af misundelse
  Held og lykke med babypigen og jeres fremtid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Klapsalve til dig Stephanie! Super godt skrevet, jeg gør præcis som dig, prioritere de ting i livet jeg mener er vigtige! – jeg har selv to dejlige prinsesser, en på 3 og en på 8 mdr og jeg giver dem alt hvad jeg kan – selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser og kun ting de har brug for.. Jeg går ikk ligefrem ud og køber en real life lyserød elefant eller lignende, men hvis jeg vil forkæle dem med nyt lækkert tøj, legetøj eller lignende så skal ingen komme og fortælle mig, at jeg ikk må det!! Og jeg er bare en helt almindelig fru dk med et helt almindeligt job – men hvorfor skulle jeg ikk forkæle mine børn? De giver mig så meget, ja alt faktisk.. ❤️ Så jeg vil gengælde lige så meget jeg kan, både med kærlighed og gaver..
  Held og lykke med det hele & stay true to yourself

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kære Geggo 🙂
  Jeg forstår slet ikke folk, hvorfor de har så forbandet travlt med at blande sig, hvis de havde de penge du havde, og stod med deres førstefødte så ville de da gøre nøjagtig det samme som dig, men til gengæld kunne de da ikke drømme om at forære deres penge væk til nogen, for så træder nærigheden ind, så der har du et mega plus, ihvertfald fra min side af, derimod skulle regeringen have en løftet pegefinger, for de frådser med vores penge, og sidder på deres flade røv, og skummer fløden……….
  Geggo dit liv, dine penge..forbliv den du er, og fortsæt med sprede din kærlighed til din kæreste, dit barn i maven og dine hunde, samt Mopper og din mor, far og resten af familien…så skidt med resten <3 Glædelig Jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Chanel

  Det kommer virkelig ikke andre ved om man bruger 40.000 eller 2000 på baby udstyr helt seriøst hvis jeg havde de penge ville jeg sku da også bruge dem på min min baby/ barn folk må virkelig kede sig en hel del! Pøj pøj med den lille ny i familien ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Undskyld mit udtryk, men hvad fanden rager det dig Anna hvad andre bruger deres penge til???? Hvor Herre bevares du må ha’ et mindre indholsrigt liv!!!! Godt svar igen Geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Whaaaaaat the F..K
  Jesus hvor har folk da ondt i deres forpulede røv
  Jeg bruger også selv alverdens penge på min datter og JA mange kommentere på det negativt, men jeg er da fløjtende ligeglad! Jeg fik ikke meget i min barndom og ja, gu fanden kompencere jeg for det, ud over min datter❣
  Jeg har også, som du, pengene til det og bruger man hovedet og fornuften, så skal den da bare have fuld gas på den front
  Det bedste er da, at kunne overøse sine små mirakler med kærlighed og forkæle dem lige så tosset man vil Og hallo (i spader der har et vist behov for, at smide jeres ynkelige vrede over på Stephanie) prioriter JERES penge på en anden måde, så vil i også opdage, hvad man rent faktisk kan købe, af ting man gerne vil have

  Glææææææææder mig til, at se jeres lille prinsesse Al held og lykke til jer alle 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Gi den gas!! Jeg fik min prinsesse for snart fem mdr siden, og hun blir også bare forkælet i hovedet og røv! Som du selv siger, mine penge mit valg!!
  Og PS. Glæd dig til fødslen, det er det vildeste kick, at presse sådan en lille guldklump ud! Og bare et godt råd: epidural, epidural og atter epidural!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja Gadegaard

  At få barn er bare rigtig dyrt desværre Der vil altid være folk der kan finde fejl og noget negativt de kan sige desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Geeeeggzzzzz…. Hold ud.. folk har ondt i røven . Købte selv meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Brug dine penge som du lyster i hvis “magrethe” har ondt i rumpen over at hun ikke kunne bruge sine penge som du Gør er det hendes eget problem.( Jeg har købt en ipad til min dreng på 1.5 år i julegave uhhh nogen der vil kommentere på det ) Hvad folk bruger deres penge på er da deres egen ting. Det er nok en af de ulemper der er ved og Være et kendt ansigt. Tillykke med den kommende titel. Go jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse misundelse og millimeterdemokrati, når den er bedst . Op i måsen da med de gimper. Hvis jeg havde muligheden havde jeg gjort det samme til mine kommede børnebørn . ,
  Det går du og du ør det fordi du kan, God shoppinglyst .. God graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe respekt for dig geggo. Det er nemlig en privat sag og hvad og hvem du bliver penge på kommer ikke os ved. Forøvrigt fede ting du har købt til din prinsesse. ❤️ Knus her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren essemann

  Love u 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsemarie

  Som du selv skriver, så er det dine penge, som du selv har tjent og så skal du jo selvfølgelig også selv bestemme hvad de skal gå til 🙂
  Efter min egen mening, så synes jeg at det er en rigtig god prioritering du har og fortsæt endelig med det – uanset hvad folk siger. Gør det du har lyst til og det du finder rigtigt. Hvilken kommende eller nybagt mor, ville ikke sætte sit barn først? 🙂 jeg forstår personligt ikke hvorfor folk har ondt i røven over det… men når det er sagt ønsker jeg dig og din kæreste held og lykke med fremtiden og med den lille prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Så flot skrevet Stephanie Ingen skal bestemme over andres penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Dine penge er dine penge, og hvad du så vælger at bruge dem på, er DIN og kun DIN beslutning – Hey du kan stå og kaste dem ud af vinduet, hvis det er det, du har lyst til, og INGEN skal/bør få ondt i rumpen af det! Men…det er der nu engang desværre altid nogle, der får ondt af i vores lille land vil ønske jer alt held og lykke med den lille prinsesse, og er slet ikke i tvivl om, at hun vil få alt det, I mener hun har brug for, en heldig lille pige at hun får jer som forældre ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Der er absolut intet i vejen med din priotering. Kunne jeg købe for 40000kr til mine børn, så gjorde jeg det uden tøven. Nogen mennesker sidder bare bag deres tastatur, og har en negativ mening om ALT. Noget siger mig, at de må kede sig ekstremt meget! Held og lykke med baby. Jeg glæder mig til at hun kommer til verdenen, og I vil dele billeder af hende. Er sikker på hun bliver så smuk ❤ I ser jo begge bragende godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell

  Hvorfor i alverden skal du ikke have lov til at bruge lige præcis hvad du har lyst til på din prinsesse, jeg gav den gas da jeg skulle have min og det skal man sku have lov til uden andre skal komme med deres mening om det… gi den gas og nyd det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg syntes det er et rigtig godt indlæg du kommer med, men det burde bare IKKE være nødvendigt !!! Jeg syntes det er fedt den måde du prioriterer at bruge dine penge og det er ENEog ALENE dig der bestemmer det !!! Jeg Harboe en bøn og en lille råd til dig, i og med jeg er mor og dagplejemor igennem 10 år.. Lov mig at forsøge at sætte grænser for din prinsesse, og hold ved dem. Vis hende at det er DIG der bestemmer og hold ved.. Lær hende at respektere andre mennesker .. Hvorfor skriver jeg dog det ? Fordi jeg ser DAGLIGT ifm mit arbejde at mange forældre er konfliktsky over for deres børn, og børnene skal selv bestemme.. Jeg ser også hvor svært de for det på deres videre vej igennem livet .. Blot et råd, og så er jeg ikke i tvivl om at din datter nok skal klare sig igennem den nuværende tilværelse her i DK .. Kram Dorte (36 år mor til to herlige drenge på 13 og 15 år )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg spørge hvor du arbejde (butiks navn) er nemlig ret nysgerig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Tag dig ikke af, at nogle mennesker får ondt diverse steder bare fordi du køber udstyr og tøj til jeres baby. Misundelse er en rigtig grim ting!
  Indkøb til baby er jo også en del af det, at være gravid. Fortsæt med at være som du er, synes du er super skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så godt skrevet Stephanie….. misundelse er en grim ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette Prien

  Det er da super dejligt for dig/jer, at I venter jer. Stort tillykke med det. – Og det er sku ligesom ikke andre mennesker, der skal bestemme over hvad eller hvordan I bruger jeres penge. Jeg vil sørme heller have at folk blander sig i min økonomi. Jeg kan ærlig talt godt forstå du bliver pist off

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Hoyt shit Hvor er langt ude … Ved godt jeg har tvillinger, men bare barnevogn og autostole løb op i 17.000 ? Så er der altså ikke langt til 40.000 når man så mangler alt andet .. Brug du bare 40.000 mere .. Det er DINE penge ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Sådan 🙂 misundelse er en grim ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hejsa.
  Fald op og ned på det!
  Folk har ondt i røven, lige meget hvem man er og hvorfor..
  Mennesker er generalt grimme ved hinanden.

  Jeg vil ønske dig og din super skønne familie, en rigtig glædelig jul og godt nytår..

  Mange hilsner
  Britta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det er desværre en tendens i det her land. Man kan bare ikke glæde sig på andres vegne. Har man en dyr bil har man snydt i skat. Køber man dyrt tøj/ meget tøj, så ødsler man sine penge væk. Hvad pokker rager det da nogen andre end en selv, hvad man bruger sine penge på.
  Nyd dit liv, dine penge og din familie. Det er velfortjent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  RESPEKT! Tager hatten af, du er sku super sej! ☺️ Og tillykke med din/jeres kommende baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Om så du kun havde brugt 20.000 vil der altid være nogle der har ondt i røven…. Men hvis jeg forstår rigtigt har du brugt 40.000 indtil videre, men seng- puslebord- barnevogn og alt andet er jo ikke noget der er billigt…
  Luk øjerne for deres lort, og behold dit positive sind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er sgu hen helt i orden person.
  Og man må gerne forkæle sin baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Niebuhr

  Det er desværre bagsiden ved at være et kendt ansigt. Du er en heldig kvinde som skal have barn og du er heldig du har penge til at bruge på dit barn som du kunne have brugt på meget andet hvilket det mavesure kvindfolk burde være glade for istedet for sådanne sure opstød.
  Fortsæt som du er, det er vel også derfor de følger dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Utroligt folk blander sig i din/jeres PRIVAT økonomi,og uanset hvor mange penge du/I bruger på baby ting kan det sgu da aldrig være andre der skal bestemme hvad i vælger at bruge penge på,al mulig god VW storm og held og lykke med den snarlige familie forøgelse love you ❤ Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Nogen mennesker skal bare have ondt i røven
  Misundelse er en grim ting!
  Pøj pøj med prinsessen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Det vedkommen ingen hvordan du bruger DINE penge, og der er da slet ikke nogen der skal bestemme om du giver bidrag til velfærd osv. Og hvad du/i køber til jeres barn, skal andre overhovedet ikke blande sig i… Nogle mennesker har desværre ikke andet at gå op i … Det eneste jeg kan sige er “få jer et liv”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Wauw at folk har så ondt bag i er imponerende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Ibba

  GODT BRØLT
  Du skal ikke finde dig i en skid.
  For tit kommentarer om at jeg køber for meget til min guldklump. Ærligt det er mine penge og at jeg Idag er handicappet er fordi jeg har knoklet hele mit liv.
  Hvordan ville folk have det vis vi tog vare fra deres vogn ved købmanden bare fordi vi syntes det er unødvendigt?
  Folk har generelt for meget tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  du er sku for sej Geggo. gud hvor er misundelse en grim ting og folk har så skide travlt, med alle andre, end dem selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Karlsen

  Det rager da ikke andre folk, hvad du bruger dine penge på, og hvordan du tjener dem, kan godt forstå du bliver sur. Hvorfor følger de dig, når de har så ondt i røven. I er bare en fantastisk familie. Held og lykke med jeres lille pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Fedt skrevet sys det er så fedt du har købt de ting til dit kommende barn som self. Skal ha alt hvad du kan give det. jeg som mor vil det hente månen til mine børn hvis jeg kunne. Jeg siger bare at det er dit valg og ikke andres hvordan du bruger dine hård tjente peng. Alt held og lykke her fra. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Geggo. Ja, jeg ved jo ikke en gang om du læser kommentarer du får, så mine kræfter kan jo være spildte med denne besked. 😉 Men nu kommer den alligevel.
  Normalt blander jeg mig ALDRIG i noget der foregår på facebook osv. Men må lige sige at dit indlæg her på din blog, som jeg har set via facebook rammer et eller andet i mig. Det handler om retfærdighed! Hold kæft, hvad er det for noget?! Jeg synes simpelthen det er for tåbeligt at nogen kan finde på at have en mening om hvad andre bruger af penge. Jamen jeg synes det er helt pinligt. Du skal ikke spilde et sekund mere på sådan nogle fjolser. Dine penge, din ret til selvbestemmelse. Om du så fyrede hele lortet af på tyggegummier, så er det din beslutning!
  Nyd din graviditet – held og lykke fremover og glædelig jul og godt nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Du er sgu et fornuftigt menneske Stephanie. Jeg synes det er drøn ærgerligt, at det er kommet dertil/hertil hvor det nødvendigt for dig at forsvare det du gør og brænder for. Der er desværre mange negative mennesker der har ondt i røven over alt. De skulle bruge deres tid på noget andet end at jorde dig. Respekt til dig og din familie. Og tillykke med din graviditet. Nyder det og skidt på mennesker som Anna og Margrethe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AYOUNIS

  Selvfølgelig – skal man bruge sine penge som du lyster. Det er der ingen der skal blande sig i. Der er mange der arbejder hårdt for at få råd til det bedste, og så er det kun velfortjent!.. Dem der mener modsat, er dybest set bare misundelige individer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas teichert hansen

  Hej Geggo
  Synes lige jeg ville give dig fuldstændig ret, Synes det så forkert folk vil bestemme hvad man vil bruge sine penge til 🙁 selvfølgelig har i/du lov til at købe alt det som i mener i har behov for 🙂 bare køb en masse mere 🙂
  Men mange tillykke og held og lykke med den Bette 😉
  Godaften herfra det sønderjyske helt nede ved den tyske grænse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Godt skrevet!!! Utroligt a folk har SÅ ondt i røven hva DU bruger DINE penge på!! for mig, du/I gør det DU/I syntes er det bedste for JERES barn og det ville en hver mor/far med respekt for sig selv gøre! Har 4 fantastiske unger og hvis jeg ku ville jeg give dem hele universet og mere til! Big love herfra og glædelig jul til alle de smålige mennesker der ikke har andet i verden a lave end a gå op i hva andre gør og ikke gør! Få jer et liv, og vær glad på andres vejne!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg bliver så arrig når at jeg læser dit indlæg eller nærmere over de eksempler du ligger ud omkring folk som egentlig bare skal blande sig fuldkommen udenom hvordan at DU vælger at prioritere! Så længe du er glad og tilfreds med dine valg, så er alt andet ligemeget! Det er en skam mennesker har så travlt med andres liv i en negativ tone! Når de i stedet burde glæde sig over andres lykke! Ja, gu er det da mange penge – men brug dog endelig løs, hvis du føler for det – Det er jo i sidste ende det som betyder noget Vi venter selv på vores 3 prinsesse melder sin ankomst d. 7 marts (forhåbentlig) Jeg er vild med brugte ting da jeg føler det har sin charme – det er der altså også nogle i vores netværk som finder vildt underligt – men vi går efter vores mavefornemmelser og skubber andres kommemtarer væk Held og lykke med jeres prinsesse Mvh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan godt forstå, at du bliver træt af, at folk blander sig – vi brugte kr 100.000 på vores datter – heraf de kr 50.000 til reagensglasbehandling og medicin i den forbindelse – og resten, ja præcis som jer – vores datter skulle kun have det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Du må da selv bestemme. Lad de sure trunter være og ik bruge mere energi. Nogle har bare ondt i måsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hold nu k… jeg fatter ikke hvorfor folk blander sig på den måde….misundelse er en skidt ting…Hver dov glad for at der kommer et ønske barn til verden der får det godt… Vi har alle noget at slås med men det behøver ikke gå ud over andre…Prøv at være glad på andres vejne det en skøn fornemmelse…☺..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Well Said !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Stephanie.
  Jeg troede faktisk at dit job var at være Blogger og være med i bryggen min pap teenage datter eeeelsker dig og din familie og jeg er os blevet lidt glad for at følge dig men os fordi jeg selv er mor til en dreng på 6 år.
  Men for mig fik jeg aldrig glæden af at vente min søn eller efterfølgende, da man fandt ud af at jeg var døden nær da jeg fødte min søn. Men nu er jeg hjerte opereret og har det fint jeg synes det er fedt for dig med kærligheden og det kommende ansvar du får og kærlighed der er på din vej det klæder dig som kommende mor.
  Glæder os til at se din smukke baby.
  Ønsker dig og din familie rigtigt glædelig jul og et knald godt nytår.
  Knus familie hendricks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tror folk der kommentere negativt på sådan noget er enten folk der ikke selv har haft mulighed for det eller folk der er misundelige!

  Jeg er i uge 33, med termin d. 9 feb og vi har nok også brugt de 40.000 kroner og det har vi udelukkende gjordt fordi det er vores første og vi ikke vil nøjes, jeg ville f.eks ikke have en brugt barnevogn så den brugte vi 16.000 kroner på.
  Det er jo hver sin smag hvad man vil bruge sine penge på, så forstår ikke hvorfor folk har ondt i r…..

  Jeg er 22 år gammel på SU, men en kæreste som har fuldtidsarbejde og udannet, vi har sparet op og hvis folk har ondt i r…. Over sådan noget, så er det fordi de priotere deres penge anderledes, forstår ikke hvorfor folk ikke kan accepteres andres valg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinse

  det er da endnu mere underligt at man ikke har lyst til at bruge 40.000 på sin baby hvis man har pengene. Kun det bedste til baby:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Så godt skrevet jeg har et barnebarn jeg bruger regtig mange penge min den mindste på 14 får os hvad han vil have og har det på samme måde det raver ik nogle hvad eller hvem jeg bruger mine penge på held og lykke med din lille pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva-Marie

  Det kostede også kassen da vi skulle have vores datter. Der er sikkert mange der har gjort det billigere, men jeg er da ligeglad, det er jo heldigvis mig der bestemmer
  Du bruger bare hvad der passer dig på din prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville bare sige: . Godt skrevet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Sådan Geggo!! Bare giv dem tørt på. Hvad rager det dem hvor du får dine penge fra, du skal da ikke stå til regnskab for nogen udover dig selv. (Og måske kæresten )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  SÅDAN! Fedt du giver dem tørt på, du blander dig jo heller ikke i hvad de bruger deres penge på! Og tror du har lagt dit slid i de penge du har tjent! Folk fik også ondt i røven over vi brugte 12.000,- på barnevogn, men den har været brugt til to og kunne sagtens bruges til flere endnu! Held og lykke med prinsessen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birthe

  Fedt du reagerer på folks smålighed og misundelse selvfølgelig skal du bruge dine penge som du vil og jeg syntes det må være ærgeligt at være nødt til at forsvare dig er sikker på du gør det rigtige så skråt op med janteloven og nyd dine penge og dit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Vilstrand

  Folk skal da også bare lukke hullet under næsen hvis de ikke har andet end sådan en omgang mundlort at lukke ud! Om så du købte 100 af den samme ting til 1.000.000,- So what?! Har man intet pænt at sige skal man ikke udtale sig så længe man ikke er blevet spurgt! Jeg syntes du og Jeres kommende prinsesse fortjener al lykke og pisse dyre ting i denne verden 🙂 Ha en dejlig jul Geggo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Stærkt indlæg! Jeg er fuldstændig enig i, at folk skal blande sig udenom, når det kommer til ens provatøkonomi. De har bare ondt i røven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Bliv ved med at stå fast på dine holdninger, dem er der ingen som kan tage fra dig! Mange mennesker har ondt i røven over at nogle måske har lidt mere end dem, men det hverken kan eller skal være dit problem! Jeg er sikker på, at din datter får en skøn opvækst og ikke kommer til at mangle noget..! God jul Geggo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så flot skrevet, for du har ret. Du må købe alt det du vil til jeres baby, hunde og whatever i nu har lyst at bruge penge på, for det er jeres penge! Det er nogen i selv har tjent og derfor selv må bruge hvad i vil på. Fuck dem som har så ondt i røven over at du kan gøre hvad du vil fordi du er et menneske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skibs

  Er fuldstændig enig med dig gegs! Din økonomi, priotering, opsparing and so what, er der ikke nogen der skal blande sig i! Jeg synes det er super fedt, at du giver dit barn, hunde og dig selv det bedste af det bedste, det tror jeg enhver der har økonomien til vil. Du skal på ingenmåde forsvare hvad du bruger dine penge på, da det jo er dine penge!☺️

  God jul – og kærlighed til din seje familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Dyberg Sørensen

  Folk skal passe deres egen tallerken basta!
  Misundelse er en grim ting, og godt at du kan sætte dem lidt på plads ☺️
  Jeg glæder mig meget til at se jeres, med garanti, smukke lille pige☺️ Har selv en lille Alfred på 3 måneder som jeg nyder hvert lille sekund af ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Geggo jeg ELSKER simpelthen at læse din blog – du har de fedeste måder at formulere tingene på… “Sigøjner med speciale i lange fingre” selvom du skriver på en meget humoristisk måde, så forstår man udemærket alvoren bag.. Og hvorfor er det lige at fordi du er (ligesom så mange andre) reality stjerne, så må man godt kommentere og kritisere på livet løs om alt det negative man tænker og tror man ser Misundelse er en grim ting – for ja prioritering er vel noget vi alle gør i forskellige omfang, men hvorfor er det okay at dømme ud fra at ikke alle gør som én selv Til sidst tak for dine herlige indlæg og held og lykke med prinsessen Mange hilsner fra en mor til 2 møgforkælede drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hørt Hørt Hørt… godt råbt Stephanie!!! Folk har sku så travlt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Misundelse er en grim ting 😉
  Stort tillykke med graviditeten <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg forstår dig helt ud og hvorfor blander folk sig? ja det er et godt spørgsmål pas jeres egen butik før I blander sig i andresElsker dig geggo fuck dem som kommer med negativ stemning og heller og lykke med bæbs håber i har det fantastisk alle tre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea vincentsen

  Sådan du. Jeg gjorde det samme jeg ventede mim dreng. Vi har ikke så mange penge men vi klare os. Jeg købte da også masse ting og sager hjem, både nyt og brugt. Og ja økonomi er en privat sag. At du har brugt mange penge på dit kommende barn er en vær forældres ret. Håber ellers at din graviditet går som den skal. Knus fra Lolland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Rasmussen

  Super godt skrevet Stefanie, kan kun give dig ret i Hvad f…, rager det de omtalte damer Hvad du bruger af penge på dit barn eller andet for den sags skyld. Og hvad f….. rager det de damer hvor dine penge kommer fra. Hvor er misundelse en grim ting. Ja du har valgt at være en offentlig person som du i øvrigt klare til ug . Men det giver ikke pr automatik andre retten til at være spydig, komme med grimme bemærkninger og hvad de ellers kan finde på. Og hatten af for den måde du altid vælger at takle det på, det kunne rigtig mange lære af. Jeg syns det er dejligt at du ikke går på kompromis med de ting som betyder noget for dig, det kunne mange lære af. Det samme gælder at priotere, kunne mange også lære noget af. Til slut, vil jeg ønske dig og familien en rigtig dejlig jul og godt nytår. Ligesom mange andre glæder jeg mig til at se jeres lille prinsesse i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Så kom hormonerne frem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det rager SLET ikke andre, hvad du bruger dine penge til og hvordan du tjener dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  De damer viser jo tydeligt de er misundelige – sørgelige mennesker. Gi den gas Geggo, gi din datter alt det du lyster – tiden med hende er så kostbar så gør alt 100% ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Haha. Well said! Selvfølgelig prioriterer man sit barn højest – ihvertfald i mine øjne og jeg ved da at INGEN skal komme og fortælle mig, hvad jeg skal bruge mine penge på og hvor mange penge det er okay at bruge !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er da for fimlan os noget mærkeligt noget at blande sig i og skrive… Hvorfor så overhovedet spilde energi på noget man måske ik er enig i. SÅ kom da videre i livet tosser. Det er da kun dejlig du har muligheden for det og mulighed for oveni købet at støtte og hjælpe andre. Selvfølgelig ska du bruge DINE penge på det DU kan og vil. Iih blir helt sur
  Rigtig god aften og fornøjelse med at bruge dine penge hehe. ❤️
  -Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jalousi er en grim ting, desværre er mange danskere så smålige og kan ikke onde andre mennesker noget godt. Især kvindefolket. Det er til at blive kuk-kuk af!! Let haters hate, og køb mere babytøj og post det, så Anna og Magrethe bliver grønne i hovedet! Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Krummer helt tæer over hvor travlt folk har med andre.
  Øv siger jeg bare.
  Et barn behøver ikke meget bare en masse kærlighed og forståelse.
  Og det kan alle give uanset om de har penge eller ej.

  Tillykke med jeres nye liv general.
  Min datter er 3 måneder nu og vi nyder det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Nielsen

  Hej gergo Du skal bare bruge alle de penge, som du har lyst på dit kommende barn. Det skal folk ikke blande sig i. Du skal bare glæde dig til din lille pige . kommer til verden. Jeg er selv blevet mormor til en lille pige. Og der inte der er for godt til hende. Du og din mor er bare for seje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej geggo
  Super fedt skrevet og godt du kommer ud med det i stedet for at brænde inde med det, det er rigtig rart med nogle der tør at sige det de tænker, og i øvrigt super fedt at du har dine økonomiske prioriteringer i orden, det er der sgu mange der ikk lige frem kan prale af at have Glæder mig til at se den lille engel når hun er kommet til verden og når og hvis du har lyst til at vise hende frem Glædelig jul til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fedt indlæg!! Folk er så dømmende ind i mellem og ofte fordi det er misundelse! Ingen skal fortælle mig hvad jeg skal bruge mine penge på men gode råd er altid velkommen!

  At vente sig og få barn er dyrt og tro mig det bliver ikke billigere med tiden
  Det koster omkring 1 million at få 1. barn frem til det er 18 år. ( det læste jeg for et par år tilbage )
  40 tkr er ikke ualmindelig for baby udstyr og jeg synes bare I skal glæde jer endnu mere over de lækre ting som I har købt og nyde det med den lille.

  I skal jo nok snart ud og købe mere

  Held og lykke til jer alle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Word ☝️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hold nu op hvor jeg klapper i mine små hænder over “dit sure opstød” da jeg selv bliver møgsur over at andre folk blander sig i andres økonomi og i hvordan andre bruger deres penge. Jeg syntes det er SÅ skønt at du/i vælger at forkæle jeres kommende datter, vi forkæler også vores unger efter bedste evne og der er ingen der skal komme og pege fingre af det. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære . Mvh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  You go girl misundelse er en grim ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Altså med chance for at blive spist – så vil jeg nu sige at det er fjollet at bruge hårdt opsparede penge på alt for meget tøj – for baby pigen vokser så stærkt at jeg faktisk med 100 procents sikkerhed kan sige at i vil have baby tøj med mærke på som hun ikk kan passe :-))
  Men ja jegcer egentlig ligeglad for det er ikke mine penge men jeg har dog børn og ved de vokser vildt stærkt og brugte ikke en brøkdel af det du fortalte men havde dog også tøj der ikke var brugt der stadig havde mærke i – helt fjollet men man kan jo ikke lade være

  Knus og held og lykke med bebs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej gegs synes du skal have fuldstændig lov til at købe hvad du nu vil til jeres barn det er som du siger en prioriteringssag. Du bliver en fantastisk mor og jeg ønsker dig /jer alt godt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Geggo.
  Jeg forstår dig udmærket. Det er skrækkeligt som folk blander sig, sviner folk til og ikke mindst råber ad hinanden. Men jeg elsker at se på dig og din skønne familie hver torsdag, især fordi jeg elsker jeres søde og venlige væremåde. Jeg vil rigtig gerne ønske jer alle en rigtig dejlig jul og et lykkebringende nytår ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  You go!

  Man bliver kun mor 1. Gang, én gang !
  Brugte selv ca 50.000,- på første barn og 30.000,- på 2. Barn.
  vi har råd og vi prioriterer stadig vores medmennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina :)

  Hej Geggo 🙂 Jeg har aldrig skrevet før men føler sgu jeg skal skrive et par ord her …..Folk har meget travlt og mange har ondt i måsen når andre har penge eller er kendt….Jeg forstår ikke at folk der har såå ondt overhoved gider at følge dig hvis de ikke kan tåle det. Jeg er 36 og har en knægt på 14 og havde jeg haft pengene til det så havde jeg gjort præcis det samme som dig 🙂 Så derfor siger jeg GI DEN GAS MIN PIGE og skid på de dumme komentar du får 😉 glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kvistlund

  Der er mange mennesker som har travlt med hvad andre folk bruger deres penge på. Der er ikke nået som er mere rigtigt end andet. Jeg syntes det er fedt at du køber nogle fine ting til den lille, det glæder mig
  Vi lever kun en gang og når man selv tjener sine penge, så skal man da også bruge lidt af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Totalt godt brølt gegs 😉 Fanme utroligt hvad folk kan få ondt i røven over :-/ men som du selv skriver…that aint their fucking business 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte b Andersen

  Jeg kan godt forstå du er vred jalousi er en grim ting og det må hun jo være . Hvad du bruger dine penge på kommer sgu da ikk hende ved aj heller ikke hvor mange . Ha en god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sådan!! Så godt svaret :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Du har sq fat i den lange ende Geggo!!
  Du har igennem tv3, og andre medier tjent dine penge, du tjener jo også på denne blog + at du nok har fået lidt sponsoreret fra Ønskebørn, og ved du hvad? Fedt for dig! Du har fundet ud af hvordan du kan tjene penge.. Jeg er selv er gravid og på su, så har ikke samme forbrug.. Men det handler om at gøre det man har lyst til, og du skal bruge flere millioner på din guldklump hvis du vil…
  Desuden tror jeg ikke 40.000 kr er meget i ønskebørn…. ♡♡♡

  Held og lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Venter selv mit første barn til marts, og det er rigtig svært ikke at gå shop amok, for min Bettemand skal absolut intet mangle kan godt forstå du er træt af folk kommer med negative kommentarer omkring DIN økonomi!! Det er jeres første barn og det skal bestemt nydes ☺ ps. det klæder dig simpelthen så meget med din flotte baby bule ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er det bare godt skrevet. Alt for mange mennesker er alt for fordomsfulde og skriver bare lige hvad det passer dem. Er overhovedet ikke fan af folk der blander sig i andres liv/deres økonomi hvis de ikk kender personen? For det rager sku ikk dem hvad andre bruger deres penge på. Synes det er pisse fedt at du forkæler babyen , . Du skal sku nok blive den bedste mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det kaldes jalousi! Eller om man vil – at have godt og grundigt ondt i numsen!
  At få børn er ikke bare dyrt, men RIGTIG dyrt. Og hvis man ikke – ligesom nogle, får foræret både barnevogn og tremmeseng, så skal der altså mange gysser op af lommerne!
  Vi her selv købt alt og vi brugte også i omegnen af 40.000kr. Alene en barnevogn med tilbehør koster hurtigt 8-12.000kr. Og det er vel at mærke uden mærker som Gucci og Prada involveret!
  Så tag en chill pill Anna banana – og fej for din egen dør først! Føj ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Godt brølt . Du /i skal bare bruge de penge i har tjent. Det gør vi andre jo også. Om det så er billigere. Eller dyre ja men så ku vi jo have tager et job som hav os de flere penge. God jul kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Du ved, hvis en hater; hater, er du jo deres store idol! De bruger jo sindsygt meget opmærksomhed på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hende Anna skulle til at tage sig sammen, hvis du bruger 40.000 kr på jeres prinsesse så er det fanme jeres sag, og det skal hun da slet ikke blande sig i, hvem tror hun hun er, din bankrådgiver. Næ nej hun skulle heller være glad for at du/i gør så meget for de forskellige sager, både for mennesker og dyr. Men hun føler måske at hun har lov til at løfte fingeren fordi hun ikke selv gør nok, eller også så er hun mega jaloux over jeres heldigvise lykkelige situation. Glem hende Geggo, være glad og lykkelig, giv jeres prinsesse en lykkelig og harmonisk ovn og bage færdig i, så hun bliver ekstra lækker, god jul til dig og din vidunderlige brygge familie:-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kan sgu godt forstå din irritation. Men nogle mennesker skal have udfyldt deres dag og liv med brok og misundelse. Hvis det var min første baby ville jeg da gøre det samme som dig.
  Jeg ville nok ikke kunne styre mit købegen.
  Way to go Gekko.
  PS. Alt det bedste til dig og din familie og ikke at glemme den lille prinsesse der er på vej.
  Kh. Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Det lader ikke til min kommentar blev registreret.. Prøver lige igen 🙂

  Hej Stephanie 🙂
  Første gang jeg skriver en kommentar, men synes denne gang det var passene..
  Jeg synes også at de 40.000kr, lød helt vildt.. Men men men, når jeg tænker mig om har jeg da nok også kommet derop i beløb til min datter.. Jeg har det fuldstændig på samme måde som dig, st min datter bare ikke skal mangle noget.. Hun er mit et og alt (jeg er alene med hende).. Hun skal have det bedste..
  Penge er for mig en meget privat dag, og folk skal bestemt ikke blande sig i hvad jeg bruger mine penge på.. Så fordi nogle folk ikke har råd til at købe “mærke varer”, eller mange forskellige ting til sine børn , behøver man jo ikke have ondt i måsen over andre gør og har det..
  Jeg er også første gangs mor, så må indrømme der er nogle ting man ikke ved hvor meget man skal have af, man lærer kun.. 🙂 når men rigtig god aften .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Super godt skrevet! Og helt sikkert et surt opstød der var på sin plads. Hvad du bruger dine penge på, er din private sag. Længere er den ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej geggo.
  Tak for et fedt indlæg. Jeg er helt på din side, det kommer ikke andre ved, hvad man bruger, eller hvad man bruger penge på. Jeg ville da også selv bruge det på mit barn hvis jeg havde..

  Men jeg tænker også tit, hvad dig og alle de andre kendte egentlig arbejder med? Det behøver du selvfølgelig ikke at svarer på.

  Jeg ønsker dig, farmand og baby alt det bedste i verden. Glæder mig til at følge den nye sæson.
  Mon baby komme med der?

  Mange juleknus fra Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Igen bare et tegn på, hvor store i kæften folk kan være, når de sidder bag en skærm. Det kan næsten ikke undgås, at det kommer til at gå en på, så thumbs up for opstød. Folk kan være skide ligeglade med, hvad I bruger af penge på jeres guldklump, som selvfølgelig fortjener det bedste, som alle vores andres børn. Man giver, hvad man har, sådan er man helt naturligt indrettet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Geggo.. Er ked af at du tager det sådan ind, for det skal du virkelig ikke.. Hvorfor ikke gribe muligheden for at forkæle sin datter, sin hund eller sin kanariefugl hvis man har sådan en, hvis man har muligheden for det ?? Ja det ville jeg da ihvertfald..

  Jeg havde ikke selv det største budget da jeg ventede min datter,(pga uddannelse) så vi købte en del genbrug og det fungerede fint for os. Hun mangler ingenting og har aldrig gjort.. Men det giver mig da ikke ret til at belære andre om deres økonomi.. Men jeg er da grøøøøøn af misundelse på, at du kan købe alle de splinternye lækkerier til din datter.. Og det er de andre også, det er jeg sikker på.. Du er da pisse heldig ! Op med hovedet.. folk har ondt i røven fordi du er lykkelig og det er åbenbart ikke iorden at være i dagens Danmark 🙂

  Kram til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er fanme sej Geggo!
  Er sikker på du bliver en fantastisk mor og selvfølgelig må du bruge DINE penge på hvad du nu skulle have lyst til! Så skal folk der er utilfredse bare lukke arret 😉

  Forsat god graviditet og glædelig jul til dig og din familie ❤️

  Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  ❤️ Til dig og din familie. Alt er købt og gjort i kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sådan geggo! 🙂 jeg hepper sgu på dig selvom jeg selv er en nærig røv der har købt brugt til mit barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ godt skrevet, Geggo. Folk har sgu så fandens travlt med hvad andre laver, til tider af ren misundelig.

  Jeg har samme prioteringer som dig. Foræler mine piger til skyerne, fordi jeg kan. Køber altid økologisk, specielt kød, mælk og æg. På den front skal der ikke spares. Skøn dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej 🙂
  Fantastisk at følge dig og ikke mindst din graviditet ..
  Må jeg spørge hvad du laver til daglig udover familien fra bryggen og din blig har egentlig tit tænkt på det. Selvfølgelig okay hvis du ik vil svare, 🙂
  Rigtig god jul og held og lykke med jeres baby girl lige om snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Godt brølt løvinde ❤️ Rigtig glædelig jul til jer alle og fortsat god graviditet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Køb løs Geggo – forkæl jeres kommende prinsesse ALT du vil – man forkæler vel sine børn efter sin pengepung ❤️ held & lykke med jeres nye titel om et stykke tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lige præcis Stephanie!
  PRIORITERING er ord man kommer MEGET langt med i forhold til økonomi.
  Folk har så ondt i NUMSEN når man bruger mange penge. Jeg har 3 børn og en lille nevø og du ville undrer dig over hvilke kommentarer jeg har fået for at have lavet en pakkekalender til dem allesammen. “Så har man også for mange penge” … Nej venner, så er man bare begyndt at samle i januar …
  Jeg bruger også mange penge på tøj osv til mine unger og FUCK jeg elsker det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise s

  Suuuuper fint skrevet. Jeg har selv en søn på 4 år, samt en datter Liva på 9 mdr. Til min søn købte jeg også bunkevis af tøj mm. ( man når dog kun at bruge ca 1/4 af det, da de er vokset ud af første str. Efter 1 måned ) Men man kan aldrig få nok til første barn Jeg har da ikke røven fuld af penge, men jeg valgte nøjagtig som dig at priotere/spare op til når børnene kom. At visse andre personer ikke vælger det må de om, men kom så ikke med jeres sure opstød/misundelse pga en absolut fornuftig og super fin pige der vil sit barn alt det bedste. Om det så har kostet 40.000 kr. Eller 500.000 kr. Er sådan set pisse ligegyldigt. Fortsat rigtig god graviditet og held og lykke med fødslen. Er sikkert på hvis du bliver bare en halvt så god mor som din egen, så jan det ikke gå helt galt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Sådan! Så kan de lære det… Og hvor er det godt brølt.. Men mange er alt for emsige, og har kun dårligt at ytre sig om.. Hvorfor ikke holde k…, hvis der ikke er noget godt at sige.. Det må være prioritering, og forøvrigt rager det ingen af os, hverken hvad du/I tjener, eller for den sags skyld, bruger jeres EGNE penge til.. Synes da, at det må være skønt, at kunne hjælpe andre økonomisk, og give ens børn det de fortjener.. Jeg hjælper andre gennem frivilligt arbejde i Røde Kors.. Både i butik og som Besøgsleder. Det er ulønnet, men det jeg får tilbage, er løn nok for mig.. Får selvfølgelig pension, ellers ville jeg jo intet have at leve for.. Men giver da oz økonomisk bidrag til Røde Kors og andre foreninger.. Følger jer alle i Familien fra Bryggen, og synes, at I alle gør det vildt godt.. Især jeres kæmpe hjælp til dyrene.. Så Gekko, bare fortsæt de gode gerninger, og brug løs til lillepigen og jer selv.. Synes det er dejligt at se hvor glade I er… Thumbs Up from here

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kender det godt, er møg irriterende at nogen har så travlt med hvad man tjener, hvad man bruger sine penge på og hvornår 40.000 kr. Er mange penge, men har man lyst og råd til det, er det da det man skal gøre. Sjovt som nogen skal gøre sig til dommer i andres private sager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej geggo, syntes det er generelt der er mange der har fået en tildens til at bebrejde andre for deres valg. Syntes det næsten er hver dag jeg støder på kommentarer om “de fattige, de små børn i Afrika, de hjemløse” osv. som vi alle skal tænke på. Syntes det er uretfærdigt at andre skal retfærdiggøre hvad vi skal/ ikke skal.. Livet handler vel om at leve, og de penge du har arbejdet hårdt på at tjene behøver jo ikke gå til alle andre, det er trods alt dig der har lavet arbejdet for dem! 🙂 -så brug da dine penge som du selv vil, for ja det er dit liv, dine penge og dit valg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja.

  Sådan. Bare sæt dem på plads. De har bare ondt i røven. Selvfølgelig skal bebs have det bedste af det bedste ♡.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Villaume

  Hej gekke.
  Jeg under da dig/ jer at i har en. Buget hvor i kan købe det som i har lyst til til jeres barn.
  Jeg har da ønsket at jeg kunne det da jeg ventede mig. Men de manglede intet.
  Pøj pøj med jeres kommende nye liv som forældre.
  De kærligste knus fra sønderjylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  ❤️ Til dig og din familie, alt er gjort i kærlighed, bliv ved med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super indlæg!!!! det er da en helt privat sag hvad man bruger penge på. Og det er ligemeget om man er kendt eller ej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Amen!!!

  Skide godt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej geggo <3 jeg syntes altså du er f****** sej!! Stor respekt til dig :*

  Mange mysser her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er desværre altid mennesker som vil være misundelige på dem der har det bedre end dem selv. Men lad du være med at tage dig af dem. De kommentarer er jo direkte dumme, uvidende og bare skrevet af nogen med ondt i røven. Dine penge er dine, og brug dem præcis som du har lyst. Selv forkæler jeg mine tvillingepiger på 2 med alt det gode, som jeg evner at give dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  GODT BRØLET!!! Det kommer kun jer ved! Og misundelse er en GRIM grim ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja K

  Søde Geggo!
  Brug du bare alle de penge du vil på dit første barn 😉 Og hvor er det sejt at du har evnen til af spare sammen så du netop kan give dir kommende barn det du har lyst til.
  Er jeg misundelig? I den grad. Havde jeg den mulighed da jeg ventede min første guldklump? Næh, men det kan jeg i bund og grund takke mig selv for ingen andre!
  De der har spydige, trælse kommentarer, det er som oftest de der er meget misundelige
  Jeg beundrer dig! Og gi’ den for fanden gas med baby udstyret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Godt brølt løvinde hvorfor er der nogen som bare skal være sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Well spoken du skrev det , jeg tænkte det ! Hvorfor har folk så utroligt travlt med hvad man bruger sine penge på ! Hvis jeg har lyst til at bruge hele min løn på sko og tasker – Så gør jeg det ! Jeg har vel forfanden da selv slidt og slæbt for dem ❤️ Held og lykke med baby og alt godt fremover !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skovrup

  Tillykke til dig og dine prioriteringer undre mig hver dag over hvor fordømmende kommentarer du får på opslagene , og tænker f…. Et kedeligt liv de må ha hvis alt deres bedre viden og fordomsfyldte tanker skal hæles ud på andre Jesus get a life fjolser
  Igen tillykke med bebs, hundene og alt det spændende der venter derude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sådan Geggo. Jeg forstår dig godt. Synes det er helt i orden du laver dette oplæg.
  Håber i alle sammen har det godt på ryggen. Og en fantastisk jul må i også have <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Folk har sååååå ondt et vist sted… Hvad skulle de gøre uden dig? Hvem skulle de så føle sig hævet over??? De føler so store og vigtige imens de dømmer, men gad vide hvem der sover bedst om natten??? Dine penge, du bestemmer, utroligt du er nød til st skære det ud i pap… Du jo ikke den første kendis/blogger som er nød til det… Desværre… Rigtig god jul, og håber du får en fantastisk fødsel. Fødte selv nr 2 for en måned siden, lige her på min sofa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Respekt ✌
  Fordi du vælger at komme med din mening ! Hvis i vil bruge 40.000 på jeres barn ? Så det satme jeres valg !
  Jeg er opvokset med fattig mor og helt på røven, havde jeg 40.000 på opsparing og stadig råd til det liv jeg ville leve (hvis jeg havde den slags penge) så havde jeg gjort og brugt præcis det samme som jer !!
  – Held og lykke med den lille og fantastisk fremtid til jer alle ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Højrup

  Nogle folk har så travlt…fantastisk at i har råd til at forkæle prinsessen og alt andet gør da en glad på jeres vegnehilsen en følger af jeres skønne serie☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Du klare det skide godt geggo❤️
  Glædelig jul til alle jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Hey geggo
  Forstår godt at du raser ud
  På folk der ikke forstår man ikke blander sig i Anders økonomi , håber alt er vel med dig og din prinsesse og ikke mindst manden din hilsen fra det mørke Jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hold nu kæft folk har ondt i røven Hvis man har penge til at kunne bruge 40,000kr på sit kommende barn skal man da gøre det! Hvis jeg havde råd da jeg fik min datter til at gøre det, havde jeg også gjort det!
  Kun det bedste er godt nok til ens børn
  Alt held og lykke med jeres skønne prinsesse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • søs

  hold nu kæft hvor har du ret! hvis folk kun vil skrive om hvor ondt i røven de har burde de fanme lukke deres røv! hvis de ikke kan unde dig og dine det bedste af dine egne surt tjænte penge så er det fanme deres og det brude de holde for sig selv!
  og jo nu sidder jeg selv og er gravid og har termin lige en uges tid før dig, og hold nu kæft hvor kan jeg da godt blive jaloux over de ting i køber fordi det er ikke noget jeg personligt har råd til og købe! men og hvad så? jeg gider ikke blande mig i hvordan andre bruger DERES penge! og det burde ingen mennesker gøre, men jeg glæder mig helt vildt på jeres vejne! (sys dog jeg mangler nogle mave billeder en gang i mellem :P)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kstja

  Hej geggo
  Tænk at folk har så ondt i røven !
  Det da kun fantastisk du vil det bedste for dit barn både ang mad og diverse ting til hende! Og du er sgu ikk den eneste der bruger så mange penge på jeres første barn og det skal man sgu have lov til! Det da også en af glæderne i det at være gravid og som kommende mor og far!
  Nyd det og brug løs og køb det i vil have !
  Respekt her fra❤️

  Glædelig jul og godt nytår

  Mange julekram Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Skide være med folk. De har ondt i røven, for det meste, når de langer ud med sådanne latterlige kommentarer. Og hvad så hvis du vil forkæle din kommende datter. Det er dig der bestemmer selv. Jeg vil vædde med hvis folk havde haft de penge til deres egen/egne børn, havde de gjort det selv. Nyd din graviditet og held og lykke.. børn er det bedste, så du har virkelig noget at glæde dig til. Har selv en krudtugle på det 18 mdr og sikke en glæde hun bringer. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel E

  Du VED hvem jeg er! 😛 Og lige netop DEN her var jeg nødt til at kommentere på, for jeg forstår dig så udmærket!

  Op i røven med de smatkasser! Først og fremmest, så kan hende fjolset som siger hun har “finansieret” DIG, igennem hele din opvækst (satser på via SKAT), måske regne ud selv at med den procent af SKAT hun betaler, kontra det antal mennesker som skal gøre godt med det, at hun måske har betalt? En 20’er til dig specifikt? Kan godt være jeg skyder lidt over nu, men fair nok 😛 Den stiller jeg mig så glædeligt frem og betaler, så hun kan bruge det til den opsparing som tydeligvis skal gå til at få fikset den ualmindeligt ulækre personlighed hun må gå rundt med.

  For det andet, så ved alle folk som har mere end to funktionelle celler UDMÆRKET at du udmærket kan tjene dine egne penge. Hvilket gør at første tåbelige kommentator der, er 100% til at lukke op og skide i.

  Havde jeg haft pengene kan jeg EDERSATME love for de var blevet brugt på noget som var meget MINDRE brugbart end et barn. Og jeg ville ikke donere en skid til andet end de formål som JEG føler gør en forskel, hvilket vil betyde mange penge til dyrene, og meget få penge til mennesker rundt omkring.

  Der vil altid være folk med ondt i røven. Desværre kan den del ikke helbredes ved at træde andre ned, og selv forsøge at hæve sig. Desværre for dem 😛

  God aften Stephanie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie

  godt svaret igen Geggo :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Skide godt skrevet geggo!!! Dine penge , dine regler. Der er bar nogle der har ondt i røven over de ikk har penge til det samme, i stedet for at være glad på jeres vejne ! Du for sej☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Forstår virkelig ik der er så mange mennesker der har så lidt at gå op i … Det så trist … Hvorfor kan man ik Være glad på andres vegne? Ja jeg forstår det virkelig ik. Bliver dagligt overrasket over den negative tone der er på de sociale medier. Tillykke med alle dine nye ting. Det så dejligt for dig /jer .. At blive mor er så fantastisk – En ubeskrivelig kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hej Geggo❤
  Jeg harmløst dit indlæg ok kan godt forstå dig. Jeg blev nysgerrig om hvad dit job engtlig er??? Håber det er fint❤❤
  P.S den bedste dag på uge er selfødelig torsdag når der er Familien fra Bryggen☺☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg sys det er så fedt fu svarer igen!!

  Men nu blir jeg jo lidt nysgerrig, og har faktisk været det længe, hvad er det egentlig du arbejder med?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Well spoken, girl !!! … Jeg er også så træt af alle de jantelovsidioter, “i min tid”, “Har du TO dyr?”, “Det har jeg aldrig gjort”, hvad fanden rager det mig hvad DU har gjort? .. Hvad er det lige der får folk til at tænke MIN MÅDE AT GØRE TINGENE PÅ ER DEN ENESTE RIGTIGE MÅDE! og gør alle andre ikke det så får jeg ondt i røven… WTF! … Helt ærligt, jeg kender det godt… Jeg prioriterer mine penge på min hund og min kat samt god mad, og folk har SÅ ondt i røven over det… Det er næsten dagligt der er en eller anden der skal komme med en latterlig kommentar over det.. Jeg er træt af folk blander sig…! At man falder en smule uden for boksen så bliver man stemplet som komplet mystisk og nærmest “ikke-menneskelig”… Jeg synes du skal bruge alle de penge du vil på dit barn, jeg kommer til at gøre det samme… Jeg har allerede købt noget babytøj og legetøj og jeg er ikke engang gravid… 😀 hehe… Når men så fik jeg vidst også lige pustet ud der 😀 haha… Held og lykke med det hele, i er så sjove at følge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice hove

  Smukt smukt smukt …. Glædelig jul til jer alle på Bryggen ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Simonsen

  Fandme godt skrevet, utroligt du har kunne holde til det så længe, og du ved godt misundelsens brød smager grimt , der er desværre nogen som ikke kan glæde sig på anders vegne
  Vil ønske dig og dine kære en glædelig jul , og held og lykke med bettefisen når tiden kommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej geggo
  Kan sku godt forstå dig folk har så ondt i røven! Det jeres første barn og self forkæler man og der r jeg sikker på alle gør!
  Mange af dem men de negative kommentar er folk der sidder der hjemme og ikke har andet at tage sig til end at sys det er onfair nogle tjener mere end andre eller andre har mere end mig!
  Fuck dem du/i skal ikke stå skoleret fordi i er kendte! I sku dejlige om i bruger 40 kilo eller 5 på jeres baby det er jo op til jer men surt folk altid skal ha ondt i røven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine

  Er fuldstændig enig med dig. Held og lykke med det hele og god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese Jensen

  Wow.. Jeg kan slet ikke forstå, at folk kan blande sig i dine sager på den måde. Det er lidt sjovt, hvordan folk tror, at efter at have set en time af dig hver torsdag, så kender de dig og din økonomi ud og ind og føler, at de har retten til at komme med sådanne kommentarer. Det er ikke deres business, kun din. Al kærlighed og respekt til dig herfra, Geggo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du er så sej geggo! Al respekt til dig og din måde at håndtere sådan en situation på.. Og ja damm right, du bestemmer fuldstændig selv hvad du bruger og ikke bruger dine penge på.. Misundelse er en grim ting, med mange grimme ansigter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malak

  Kan alt for godt sætte mig ind i din frustration !!
  Prøver det selv tit Men hvor er det dig trist at man ikke kan være glad på andres vejne, og hvad rager det folk hvad man bruger sine penge på? De er hverken fædre mødre eller mænd til en, så hvilken ret har de til at skulle sætte næsen så langt ned i ens pengepung? Syntes det skønt du har nogen ting du sætter pris på og går op i ❤️❤️ Og så skidt put med de mennesker der har ondt i røven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er folk latterlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så fedt skrevet. Det kan aldrig blive andres business hvad du bruger dine penge på. BUM
  FORTSÆT DU BARE, om ikke andet så giv den en ekstra skalle når du skriver så folk rigtig kan få ondt i røven. Man kan da ikke andet end og grine af så lave mennesker.
  Glæder mig til at se prinsessen i alt hendes fine tøj. Al mulig held og lykke til jer tre. og glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du så sej geggo 🙂 ønsker dig en go fødsel. Glæder mig til at følge dig og din skønne familie i næste sæson 🙂 god vin og go karma herfra ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hauge

  Godt brølt Stephanie! 😉
  Nogen mennesker er bare født til at have ondt i røven! Det må egentlig være forfærdeligt at have det sådan! Hvad du bruger dine penge på, er din sag! Hvis jeg kunne, så havde jeg sku også smidt hundrede tusind af kroner efter min datter, og det er der ve gud ikke nogen der skal blande sig i 🙂
  Glæd her til jeres nye titler, det er HELT FANTASTISk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hold nu op hvor har folk ondt i røven!
  For det første syntes jeg ikke 40.000 lyder fuldstændig vanvittigt, og for det andet om i så ville bruge 200.000, er det da helt op til jer.
  En baby koster 🙂
  Pøj pøj med det hele og rigtig god jul til dig og din familie 🙂
  Vh
  Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidie

  You go Girl! Folk har så pisse travlt. Jeg er også gravid sat til marts, også vores første barn og folk har så pisse travlt med at blande sig i om vi har købt nyt eller brugt. Det bestemmer vi sku da selv!!! Vi køber det vi har råd til og han skal ikke mangle noget. synes da bare det er fedt du har råd til dit barn, det er ligesom den bedste forudsætning for at sætte et barn i verden, omg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Sørgeligt at nogle folk skal bestemme hvad andre skal bruge ens penge på,. Vi er jo forskellige alle sammen, og prioteter forskelligt..
  Jeg tænkte også først ; Wooh 40.000kr. ! Men ved du hvad, det tror jeg sku også jeg er kommet op på snart af indkøbte ting til min datter.. Det er jo fordi det er på en gang, at det lyder voldsomt.! 🙂
  Jeg er fuldstændigt enig med dig, Stephanie.. Jeg vil hellere ikke sparer når det gælder min datter.. Hun er mit et og alt.. (Jeg er alene me hende ) 😉
  Så må jeg sparer nogle andre steder (f.eks. På ting til mig selv).. Men hun skal have det bedste.. ❤️
  Kan godt forstå du følte dig stødt, eller lettere irriteret på de kommentarer, det er en privat sag penge.. Når men god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan nogle direkte møgkællinger!! Dem skal du ikke tag dig af søde Geggo ^^
  Detsuden er 40000 kroner da normalt at bruge som førstegangs fødende og kender folk der har brugt mere. Det ved jeg selvom jeg ingen børn har men går da ud fra Anna, Magrete osv ikke har børn eller er snot dumme – eller begge dele.
  Håber ihvertfald du nyder lykken på trods af haters ganna hate <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Du må prioritere som du vil. Det er en prinsesse, der kommer til verden. Og ja, jeg følger gladeligt med hver torsdag og på din blog. Misundelse er en grim ting. Held og meget lykke til jer. Synes sgu oss det for dårligt du skal næsten stå til regnskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Sådan Geggo❤️❤️❤️ Godt skrevet. Du er et fantastisk menneske❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi brugte nok også omkring de 40 på vores søn, folk prioritere forskelligt. Man køber jo man gerne vil have.. jeg har haft sparet sammen til at jeg skulle have ham.. kan ikke se det store problem i at i har brugt de penge til startpakke i kommer til at beuge meget mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Så fedt at du skriver sådan geggo 🙂 hvis folk har ondt i deres numser over at du bruger dine penge på dit barn, så skulle de nok ikk skrive en kommentar til det.. Syntes det er fedt at du gøre som du gøre og self skal jeres datter have det bedste af det bedste 🙂 <3 knus fra Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille elnegaard

  Forstår dig godt sådan var det også da vi købte ting til vores lille prinsesse. Jeg forstår ikke at folk kan få så ondt i røven over det. Det er jo ikke deres penge der bliver brugt. Du er et fantastisk menneske og du bliver verdens bedste mor <3 fuck alle andre. Masser af kranmer jers vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej!
  Fanedme et godt indlæg Geggo!❤️ Sådan skal det være! Jeg bruger også selv penge på ting, som andre måske ikke forstår, men det er fordi jeg spinker og sparer for at få råd til det! 40.000 er rigtig mange penge, men hvis det er det DU har lyst til at bruge din tjente penge på, så er det sådan det skal være. Man kan holde sin egen mening for sig selv, hvis det kun er noget negativt man har at sige! Man bør kun være glad på dine vegne fordi du går op i at dit barn skal have det bedst muligt! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du seriøst for sej geggo!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes at det er SÅ godt at du bruger dine penge på dit kommende barn, for det viser en del af dig! Det viser at du egner dig til at være mor og du er mentalt klar! Keep up The good job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia S.

  Pisse godt skrevet Stephanie. Nogle folk tror det er okay at svine andre til, bare fordi de er kendte, og det er på ingen måde i orden. Du skal have lov at forkæle dit barn som du vil, mon ikke de også ville gøre det, hvis de havde kapital til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Fuck hvad andre siger .. Folk har så ondt i måsen at de ikke kan sidde på den og misundelse er fandme en grim ting .. Du gør hvad du vil og ved du hvad du har retten til det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Eriksen

  Og det skal du blive ved med 😉 Det er dine penge, dit liv (også selvom du er offentlig) og jeres baby. Kan godt forstå dit udbrud, for det er da utroligt som nogle vil diktere jer konstant. Pøj pøj. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Der er ikke noget værre end når folk kommenterer på andres økonomi – føj hvor man bare burde holde snuden for sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har købt mig en mini-donut maskine! - Billeder og opskrift ♡