//Lækre kjoler specielt designet til os gravide der er til at betale ♡

// Året der gik ♡

Hvis du spørger mig, så er der absolut ingen tvivl om at 2015 var mit (ja egentlig vores) år. Jeg kan, som jeg også tidligere har skrevet, uden at blinke med øjnene sige at det har været det ALLER f…. bedste år i mit liv! Der er sket så meget at jeg dårligt selv kan huske det hele:

 • – – – – – – – –

Jeg har været i Thailand og finde min far. En oplevelse jeg ikke ville være foruden, som lærte mig rigtig meget om min egen person, og mine egne holdninger og synspunkter. Det synes jeg faktisk kræver et detaljeret blog-indlæg, så ‘reminder to self’: “lav blog-indlæg om min fars og mit forhold idag (flueben-smiley-dims)”. Her besøgte vi også et rescue-center der redder de stakkels elefanter der har været brugt i turist-industrien, feks. til elefant-ridning, vi fik de modbydelige historier bag det af ejeren selv, og fik lov at hilse på de smukke dyr med en hård fortid og en forfærdelig historie – dog endte besøget i solstråle-humør efter vi så hvordan elefanterne nu levede. Fantastisk at der findes disse mennesker – husk hvad i støtter når i rider på elefanter, tager billeder med aber der sidder i lænke på skulderen (der er dopet på medicin for ikke at være aggressive), eller klapper tigere i templer. Desværre er det sådan i Thailand at mange er fattige, og det går udover dyrene. Ingen undskyldning i min verden, iøvrigt. Dyremishandling kan aldrig forsvares. Okay, det var heller ikke det det her skulle handle om, pardon. Hvorfor sker det altid for mig? Nok fordi budskabet er så p… vigtigt at få ud.

thailandds

FAR4 far5 far6

rescuecente

Ejeren af rescuecenteret, hans franske kæreste og nogle af de frivillige ansatte. Og nå ja… Min mor, Burger og mig ^

 • – – – – – – – –

Det var også året hvor jeg rejste til den smukkeste ø, Madeira i Portugal med Cengiz. Det var en rigtig kæreste-tur, hvor vi havde kamera-hold med, og Cengiz havde fået lov at være den store planlægger – det var han rigtig god til, og det endte med at blive en fantastisk tur. Her gik det endnu engang for alvor op for mig at han er min allerbedste ven, og at jeg kan lave alt sammen med ham.

IMG_3157

inlove IMG_3153

DSC00928 IMG_3212 IMG_3088

Hæ…. hæ…..

 • – – – – – – –

I 2015 var jeg også i Thailand for 2. gang, denne gang uden kamera-hold og i 14 dage, kun Cengiz og jeg. Kærlighed, afslapning, og of course to get a taaaaan og få en på opleveren – inden 2 bliver til 3. Virkelig tiltrængt, og virkelig en ferie jeg aldrig glemmer. Faktisk den bedste ferie i hele mit liv. Måske også fordi den var sammen med min bedre halvdel.

11181857_1657427321208161_4592184224922222259_n DSC01450 DSC01476 DSC01454 12065538_1657427137874846_5685680961317964272_n IMG_3889 IMG_4665

 • – – – – – – – –

Det var også i 2015 Cengiz og jeg flyttede i ny lejlighed – og begyndte at bygge rede, om man så må sige.

 

11076204_1575584962725731_2117925978981840273_o 10421246_1575575626059998_8321249636347749857_n Fotografi den 01-04-15 kl. 19.52 #2 11041665_1575575706059990_8805599375279449971_n

Det var også i 2015 der kom et nyt familie-medlem til – Mikkel og hans kæreste Lea fik en skøn datter, jeg fik en lille kusine:

family

 

2015 var også året hvor der skete det største for mig nogensinde – jeg blev gravid. Det var dog også året hvor jeg tabte barnet, en rigtig øv-oplevelse for Cengiz og jeg, men selvom det slog os ud et øjeblik, vidste vi at vi bare skulle “op på hesten” igen. Det endte da også lykkeligt da jeg efter en enkelt menstruation stod med en positiv graviditets-test igen – gud hvor blev vi glade! Well, what can i say… We must be very frugtbare. Fantastisk! Selvfølgelig var det ikke uden bekymringer at gå igennem de første måneder af graviditeten – faktisk helt til misdannelses-scanningen havde jeg hjertebanken og svedture ved scanninger, eller de mindste små-ting som ondt i maven osv. Ja, jeg skal være ærlig og indrømme at selv ved lidt luft i maven var jeg overbevist om nu havde jeg mistet barnet igen… Jeg blødte faktisk i uge 7. og tudede som en lille pige, for jeg var sikker på at nu var det slut. Igen… Cengiz er den allermest fantastiske kæreste i situationer som den, han gav mig lige netop den støtte jeg havde behov for – uden at over-pylre mig. Endnu engang viste han sig at være den helt rigtige for mig. Jeg blev så henvist til scanning pga min historie med en missed abortion, og her var hjerteblink, og en lille fin alien-reje der hoppede rundt, vi hørte endda hjertet banke. Jeg tror aldrig jeg har følt større lettelse! De næste scanninger gik så fuldstændig perfekt, vi fik tårnhøje tal til nakkefold-scanning, og alt var perfect til misdannelses-scanning. Vi fandt også ud af at vi venter os en lille prinsesse. Herfra kunne jeg slappe af. Og nu sidder jeg i uge 36 og har en måned tilbage til termin.

IMG_0166

scanningsbilledevivednu

PREGO

 • – – – – – – –

Alt i alt har 2015 været VORES år. Et år jeg aldrig glemmer, det mest fantastiske år nogensinde, og 2016 skal eddermagme træne op hvis det skal kunne hamle op med 2015 – dog tror jeg faktisk allerede tilløbet er taget og der bliver overhalet indenom i slut januar/start februar – for her kommer vores ønskebarn, vores lille datter nemlig til verden, og lur mig om den oplevelse ikke slår ALT det ovenstående med længder. Jeg ved jo udemærket godt at det bliver den største oplevelse i hele mit liv. Jeg bliver mor, Cengiz bliver far – og jeg glæder mig så meget at jeg faktisk helt får tårer i øjnene bare af tanken. Gud hvor er livet dejligt, og hvor sætter jeg stor pris på alt det gode der sker for mig. I 2016 skal der laves mere Familien fra Bryggen, og det glæder jeg mig altid til. Seerne kommer ikke med til fødslen da jeg føler det er et privat øjeblik for os, men i vil selvfølgelig få vores lille vidunder at se, i et større eller mindre omfang.

 

Vores nytårsaften:

HAPPY NEW YEAR EVERYONE – jeg håber i kom godt ind i det nye år. Jeg var så heldig at holde nytår med min mor, Mopper, Cengiz, Jytte, Cino, Baby og Karma. Det var uden alkohol for 3 af os, jeg er jo som bekendt gravid og derfor er det rimlig lige til højrebenet hvorfor jeg ikke drak, min mor drikker slet ikke nogensinde, Cengiz havde ikke lyst – og Mopper snuppede lidt øl og vin.

Efter vi havde spist og hygget igennem, hoppede daddy-to-be og jeg hjem på sofaen, og da klokken blev 12 kyssede vi os ind i det nye år og blev enige om at livet faktisk var ret blæret, og at vi var super blessed. Jeg havde sagt til ham at hvis han ville ud og hygge sig med sine venner ville jeg gerne køre ham, og hente ham igen, jeg ville ikke være den der holdte ham tilbage, hende den kedelige gravide der holdte på ham nytårs-aften, men han havde bare lyst til at være sammen med mig. Helt ærligt, hvor heldig kan man som pige være? Jeg føler mig så heldig, hver eneste dag over at han er min kæreste. Og iøvrigt, min allerbedste ven.

 

DSC01629 DSC01636 DSC01646 NEWYAER NEWYEAR NEWYEARS NEWYYEAR

 

 

 

 

 

Kærlighed.

11 kommentarer

 • Åh, kæreste Stephanie, hvor er det en dejlig “året, der gik” fra din side, og jeg er sikker på dit 2016 når skal blive lige så fantastisk 🙂
  //Mulle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejlig læsning, dejlige billeder.
  Jeg er mor til to dejlige drenge og blødte under begge graviditeter og var ved at dø begge gange.. Man bliver så bange. Kan kun forestille mig at det er værre når man har mistet en baby.. 🙁
  Håber livet, lyset og lykken bliver ved med at skinne på jeres vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Geggo har i fundet navnet til jeres prinsesse? Og bliver det først offentliggjort når hun er født?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Wow et dejligt indlæg! Elsker at høre om dine tanker og oplevelser. ❤️ Virkelig skønt!
  Kh Laura/_geggo_og_familien_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • flora

  Har du født? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Fogtmann

   Hvis du læser så skriver hun at det r sidst i januar først i februar hun r sat til at føde.
   God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er tyrker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henny Nielsen

  Hej Gegs. Sød historie du har skrevet. Og godt nytår for øvrigt. Mikkels børn til dig er nevø og niece og ikke kusine. Dit barn bliver kusine til Mikkels børn.. Og så ham Cengiz er noget pænere UDEN skæg.. Sys jeg.. Knuser fra din gamle weekend mor fra Tinglev.. mut mut kærligst Henny

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Nej Henny, Mikkel er min onkel og dermed er hans børn min kusine og fætter 🙂 Og det er vel en smagssag i forhold til Cengiz’ skæg 🙂 Godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna Samsing Ammundsen

  Så fedt at læse at I alle har det godt, og at I kom godt ind i det nye år.
  Rigtige gode billeder 🙂
  Stort tillykke med boligen. 😉
  Glæder mig til at se mere til Jer i de nye optagelser og til sidst men ikke mindst, se den lille ny prinsesse.
  På “nogge sprog”, den lille ny brygge tøs. ;D.
  Kærlige hilsner fra Jylland, Esbjerg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  I er så skønne alle i familien fra bryggen elsker at følge jer og fik en dejlig oplevelse i aug 2015 fik mødt din mor linse og talte med hende da hun var ude og gå på bryggen og hilste på mopper og Peter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Lækre kjoler specielt designet til os gravide der er til at betale ♡