// Året der gik ♡

Derfor, og her, valgte jeg at gå til privat-jordemoder og scannings-klinik i min graviditet ♡

 

Nu er jeg jo ved at være der hvor “its getting real” – altså fødslen. Jeg, eller vi, har været til fødselsforberedelse, hvor jeg blev rigtig godt oplyst om det eventuelle forløb når vores lille pige begynder at banke på og gerne vil ud og præsentere sig selv, selvfølgelig er det svært at være 110% forberedt eftersom der både kan ske det ene og det andet, men nu har jeg da en idé om hvordan det KAN forløbe.

Jeg har valgt igennem hele min graviditet at gå til private scanninger, og privat jordmoder – det har jeg gjort til dels for at have det lidt ekstra privat, og Hvidovre som jeg er tilknyttet godt, på andre jeg har snakket med om det, kan virke lidt “samlebånds-agtigt” hvor jeg godt kan lide det er lidt mere personligt, om man vil. Jeg valgte efter nakkefolds-scanningen i Jordemoderhuset at jeg gerne ville have alle mine scanninger her, dels pga hun var super god til sit arbejde, scannings-damen, og så dels fordi billederne blev så gode, og efter første jordmoder-samtale med Rikke Farnum som er medejer af klinikken besluttede jeg også at gå til privat jordemoder hos hende. Hun er sådan en sød kvinde, super frisk, og virkelig sjov – men samtidig seriøs nok til at jeg har følt mig i ualmindeligt trygge hænder hele vejen. Jeg har virkelig fået god behandling, og har ikke fortrudt et sekund at jeg valgte at gå hos hende. Vi tog også fødsels-forberedelsen hos hende, og jeg føler mig så klar og så oplyst som man nu kan være til fødslen nu! Jeg er klar til at go go power-wooooman! Jeg går nu en gang om ugen hos Rikke, og det skal jeg gøre indtil fødslen er sket. Babypigen vokser som hun skal, og Rikke kan leve med, og svarer konkret og sødt på alle mine indimellem super mærkelige spørgsmål, og jeg føler mig aldrig dum selvom mine spørgsmål jo egentlig nogle gange er det. Det er rigtig rart. Alt i alt, har det været og er det stadig en rigtig god oplevelse at være hos Jordemoderhuset, og helt klart anbefalelses-værdigt til kommende mødre der gerne vil have det lidt mere privat, og lidt mere personligt. De har også yoga og andre aktiviteter til gravide – yogaen går jeg selv til, og det er jeg rigtig glad for.

Hvis du også gerne vil sludre med dem derinde er der link til hjemmesiden her: www.jordemoderhuset.com

 

JORDMODER

Rikke Farnum og undertegnede 🙂 

Jeg laver et opslag omkring mine tanker om fødslen imorgen.

 

Hav en skøn aften – jeg har weekend nu, og skal bare nyde min store mave hele weekenden ♡ 

 

Kærlighed.

6 kommentarer

 • Hej Stephanie … Ved godt du ikke har skrevet noget om at du vil føde din datter på Hvidovre hospital.. Men synes alligevel godt at jeg kunne skrive det her til dig… Jeg er selv født på Hvidovre hospital og desværre gik min fødsel ikke så godt … Altså at jeg er født der af min mor … Da min mor skulle føde mig kom jeg ud uden ilt. Altså at jeg ikke træk vejret … De 3 ilt abarater som de skulle bruge til at give mig ilt virkede IKKE .. Så jeg blev født uden ilt og fik først ilt efter 20 min… Jeg lider i dag af en hjerneskade på grund af den fødsel på Hvidovre hospital så jeg vil ikke anbefale at du føder der … Men det er self din egen beslutning .. Alt kærlighed herfra . Hilsen Bridget …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine Hansen

  hej Geggo
  hvornår kommer indlægget ind omkring dine tanker om fødslen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Super godt valg, bruger selv jordemorhuset og Rikke. Hun er fantastisk og en skøn støtte, jeg skal også bruge hende i forbindelse med amning når jeg har født! Dejligt du gør det som får dig til at føle dig tryg! Jeg er også tilknyttet Hvidovre og er i 34 uge! Håber din fødsel er sød ved dig og jeg er sikker på du smutter hende ud! Masser af tanker og held og lykke fra Tine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hejsa .. Jeg er ret ny i alt det her – men har ligesom ret meget tid til at suse rundt på nettet imens jeg ammer (og manden sover) 😉 jeg vil bare sige at jeg fødte selv her i slut oktober og vil bare råde dig til ikke at gøre dig for mange tanker og forventninger til hvordan din fødsel skal være – men tá det hen af vejen istedet 😉 og glæd dig – det at blive medlem af morklubben er det fedeste <3 udover det synes jeg du er et fantastisk skønt menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla

  Hej Geggo! Må jeg spørge om: glæder mopper sig til at være oldemor? Og hvorfor kommer der ikke også sådan noget, hvor man ser Cengiz snakke til kameraet, ligesom dig, mopper og Linse gør? <3 🙂 Elsker dig og din familie ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Går selv der! Og de er de bedste og sødeste – vi føler os SÅ godt behandlet! Klar klar anbefalelse herfra også

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Året der gik ♡